خدمات رسانی چهار هزار نفر روز خادمیاران رضوی به سیل زدگان مازندران

مسلمی حضور خادمیاران رضوی در امدادرسانی به سیل زدگان در کنار سایر دستگاه ها را درخورتحسین دانست و افزود: یکهزار و ۵۰۰خادمیار از استان به احتساب چهار هزار نفر روز، در سیل اخیر برای کمک به سیل زدگان ورود پیدا کردند.

«محمدرضا مسلمی» امروز(29فروردین) در گفتگو با خبرنگار شبستان با اشاره به نام نویسی 14هزار و 700 نفر از دیار علویان به عنوان خادمیار رضوی، اظهار کرد: از زمان آغاز به‌ کار نمایندگی آستان قدس رضوی در استان تاکنون 10هزار نفر مراحل مختلف آموزشی را سپری کردند.

 

وی جذب و ساماندهی خادمیاران، محرومیت زدایی، فرهنگی، وقف و نذر را عمده ماموریت های آستان قدس برشمرد و گفت: 7هزار و 200نفر از خادمیاران آموزش دیده پرسه تحویل مدارک و انجام کارهای اداری را پشت سر گذاشته و همچنین برای 4هزار و 600نفر از خادمیاران رضوی مازندران عرصه خدمتی مشخص شده است.

 

مسئول جذب و به‌ کارگیری خادم‌یاران رضوی مازندران با بیان اینکه خادمیاران در قالب کانون های محلی (عمومی) و موضوعی(خادمیاران متخصص) به هم استانی ها به ویژه محرومین خدمات ارائه می دهند، یادآورشد: خادمیاران تخصصی بایستی 6ساعت در هفته، خدماتی در محل زندگی خویش ارائه نمایند و سپس شیفت حرم به عنوان تشویق برای آنها درنظر گرفته می شود.

 

وی حضور خادمیاران رضوی در امدادرسانی به سیل زدگان در کنار سایر دستگاه ها را درخورتحسین دانست و افزود: یکهزار و 500خادمیار از استان به احتساب  چهار هزار نفر روز، در سیل اخیر  برای کمک به سیل زدگان ورود پیدا کردند.

 

مسلمی به فعالیت 15کانون تخصصی در حوزه فرهنگی اشاره کرد و گفت: در حادثه سیل رفع نیاز فرهنگی علاوه برنیاز مادی با ارائه مشاوره خانواده از سوی خادمیاران مورد توجه بوده است.

 

وی با اشاره به فعالیت کانون خدمات مشاوره حقوقی در نمایندگی آستان قدس مازندران ادامه داد: 100کارشناس دادگستری، قضات و کارشناس حقوقی برای ارائه خدمات حقوقی به محرومین و نیازمندان در سامانه خادمیاری ثبت نام و تائید شدند.

 

ملسمی با بیان اینکه در حوزه سلامت، پزشکان و پرستاران استان در 300رشته مختلف پزشکی عرصه خدمت مشخص کردند، افزود: تعدادی از این خادمیاران در حادثه سیل اخیر بکار گیری شدند.

 

وی از فعالیت گروه های جهادی خادمیاران افتخاری امام رضا(علیه السلام) در 20شهرستان استان خبر داد و اضافه کرد: اردوهای جهادی در مازندران، گلستان و لرستان با هدف کمک به سیل زدگان اجرا شد.

 

مسلمی با بیان اینکه در حوزه وقف و نذر با نیت امام رضا(علیه السلام) کمتر کار شده، افزود: تلاش داریم با ترویج این مهم از این ظرفیت در حوزه فرهنگی و محرومیت زدایی بهره گیری شود.

 

وی خدمت به اهل بیت(علیهم السلام) را یک افتخار دانست و تصریح کرد: مدیران ارشد استانی و کشوری که سالیان متمادی در دستگاه های اداری به مردم خدمات می دادند امروز بدون هیچ چشم داشتی به نیت امام مهربانی ها گره از کار محرومین وا می کنند؛ چرا که خدمت به اهل بیت(علیهم السلام) ارزشمند است و اهل بیت(علیهم السلام) هم خوب توجه می کنند از این رو همگان به اندازه ای که توان دارند بیایند از ظرفیت معنوی امام استفاده کنند خدمات به محرومین ارائه دهند تا روزی برسد به برکت خدا و استعانت از امام رئوف بگوییم مشکل فرهنگی، آسیب اجتماعی و نیازمند نداریم .

کد خبر 782203

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha