ترویج فرهنگ مطالعه نیازمند استفاده از همه ظرفیت ها است

کرمی با بیان‌اینکه همه باید در راستای ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه گام بردارند، گفت: برنامه‌ریزی و تدابیری که در جلسه انجمن کتابخانه‌ها اندیشیده می‌شود در راستای کمک به ترویج مطالعه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندر آستارا،«پریسا کرمی » چهارشنبه( ۲۸ فروردین) در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی این شهرستان که در محل فرمانداری برگزار شد، اظهارکرد: انجمن کتابخانه‌های عمومی اتاق فکر کتابخانه‌های آستارا است.

 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی گیلان افزود: برنامه‌ریزی و تدابیری که در این جلسه اندیشیده می‌شود در راستای کمک به ترویج مطالعه است.

 

وی با بیان‌اینکه همه باید در راستای ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه گام بردارند، تصریح‌کرد: آموزش و پرورش، شهرداری‌ها و دانشگاه‌ها در ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه نقش مهمی دارند.

 

کرمی نقش بانوان را در ترویج کتابخوانی در جامعه مهم دانست و خاطرنشان‌کرد: اگر خانم خانواده کتابخوان باشد دیگر افراد خانواده نیز به امر کتابخوانی ترغیب می شوند.

 

وی بر برنامه‌ریزی در راستای انجمن خیرین در شهرستان آستارا تاکید کرد و افزود: این انجمن برکات زیادی را به دنبال خواهد داشت.

 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی گیلان به نیم درصد شهرداری‌ها اشاره و تصریح‌کرد: نیم درصدی که براساس قانون از شهرداری‌ها به کتابخانه‌ها نعلق می‌گیرد صرف امور فرهنگی و هنری در کتابخوانه‌ها می‌شود.

 

کرمی با اشاره به اینکه قدیمی‌ترین کتابخانه در آستارا در سال ۱۲۷۸ تاسیس شده است، اظهارکرد: آستارا جز شهرستان‌هایی است که نخبه‌گان و اندیشمندان زیادی را به کشور تحویل داده است.

 

وی به جشنواره بهار مهربانی اشاره کرد و افزود: جشنواره بهار مهربانی برای ایجاد نشاط در کودکان مناطق سیل زده اجرا می‌شود.

 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی گیلان اضافه‌کرد: در قالب برگزاری این جشنواره کودکان گیلانی همپای دیگر کودکان کشور به همنوعان خود در مناطق سیل‌زده، کتاب، لوازم‌التحریر و اسباب‌بازی هدیه دادند.

 

وی به جشنواره رضوی اشاره و تصریح‌کرد: سال گذشته در این جشنواره رتبه‌های خوبی را کسب کردیم.

 

کرمی گفت: در سال ۹۷ در کتابخانه‌های عمومی شهرستان آستارا فعالیت‌های خوبی در حوزه گردش امانت کتاب و جذب اعضاء صورت گرفت.

کد خبر 782068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha