لزوم زراعت چوب در گیلان/ کاهش مشکلات تولیدکنندگان از وظایف دولتمردان

سالاری با اشاره به اینکه باید زراعت چوب در استان گیلان توسعه یابد، گفت: کاهش مشکلات تولیدکنندگان از وظایف دولتمردان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از فومن، «مصطفی سالاری» عصر امروز(یکشنبه، 25فروردین) در بازدید از کارخانه نئوپان فومنات و نشست هم‌اندیشی بررسی مشکلات این واحد تولیدی اظهار کرد:  استمرار تولید این کارخانه در دوره‌ها و شرایط اقتصادی مختلف نشان از عملکرد مدیریتی مناسب آن و ظرفیت استان در حوزه صنایع سلولزی است.

 

استاندار گیلان، کاهش مشکلات تولیدکنندگان را از وظایف دولتمردان دانست و افزود: مشکلات واحدهای تولیدی باید در راستای توسعه و حفظ اشتغال پایدار کاهش دهیم.

 

وی با بیان اینکه تامین چوب از ضرورت‌های کاری صنایع سلولوزی است، گفت: تسهیلات واردات چوب پوست کنده نشده در دستور کار است که در سفر ریاست جمهوری هم مطرح کردیم.

 

سالاری با تاکید بر اینکه قرنطینه چوب باید به صورت اصولی پیگیری شود، تصریح کرد: واردات چوب در قیمت تمام شده محصولات نیز اثرگذار است.

 

استاندار گیلان با اشاره به اینکه باید زراعت چوب در استان گیلان توسعه یابد، خاطرنشان کرد: در این زمینه آماده واگذاری اراضی دولتی و منابع طبیعی به تولید کنندگان هستیم.

 

وی با اشاره به اینکه واگذاری زمین‌ها برای زراعت چوب به صورت درازمدت و بدون واگذاری مالکیت است، اظهار کرد: لیست پهنه‌های مورد نظر جهت زراعت چوب در اختیار تولیدکنندگان موفق صنایع سلولزی قرار می‌گیرد.

 

سالاری با بیان اینکه کارخانه‌های صنایع سلولوزی نیز می‌توانند با تولید نهال مناسب ضمن اشتغالزایی در همین زمینه به صیانت از جنگل‌ها نیز کمک کنند، افزود: اعطای تسهیلات رونق در گردش، رونق تولید و تبصره ۱۸ از دیگر راهکارهای کاهش مشکلات واحد‌های تولیدی است.

 

استاندار گیلان گفت: تسهیلات مورد تقاضای کارخانه نئوپان فومنات در زمینه سرمایه در گردش و زراعت چوب به صورت دقیق و مشخص به ما اعلام شود.

 

وی تصریح کرد: می‌توان از سازه‌های پرتابل چوبی به عنوان استراحتگاه، رستوران و...  در بخش‌هایی نظیر سواحل و جنگل‌ها که امکان ایجاد سازه های ثابت وجود ندارد استفاده کرد.

 

سالاری با اشاره به احداث دهکده سازه‌های چوبی، خاطرنشان کرد: علاوه بر ساخت سازه‌ها این مکان به محلی برای عرضه و نمایشگاه آثار چوبی نیز برای سراسر کشور تبدیل می‌شود.

 

وی با بیان اینکه تولید سازه‌های چوبی علاوه بر اشتغالزایی سبب جلوگیری از حریم رودخانه‌ها و تخریب محیط زیست نیز می‌شود، افزود: اینکه ۶۰۰ خانوار توسط این کارخانه زندگی آبرومندانه‌ای تشکیل داده‌اند جای قدردانی دارد.

کد خبر 780998

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha