فراتر از نوعدوستی/ همه همت ها برای ساختن و دوباره ایستادن جزم شده

صحنه های امدادرسانی پیامی فراتر از نوعدوستی مخابره می کند؛ حس یکی بودن و غم دیگری را غم خود انگاشتن و عزمی جزم شده برای ترمیم جراحت های سرزمین عزیز ایران.

خبرگزاری شبستان-رفسنجان، مریم رضایی: 

 

سالهاست‌ خشکسالی دامن ایرانی ها را گرفته و کشاورزی مردم این دیار را به مخاطره انداخته است، ایجاد چالش ها در بخش کشاورزی، بخش های دیگر اقتصادی، صنعتی و غیره را نیز تحت تاثیر قرار داده و اشتغال در این حوزه ها را دچار بحران کرده است؛  از آنجایی که کشاورزی موجب احیای بخش های دیگر است، نوروز امسال شاهد بذل و بخشش دست و قدرت الهی بودیم و بارش ها و نزولات آسمانی تا حدی از خشکسالی کاسته است، سفره های آب های زیرزمینی، سدها و دیگر ذخیره گاه ها تا حدودی پر از آب شده و دشت ایران را سیراب کرده و همچنان این بارش ها ادامه دارد.

 

 

 

اما از طرفی بارش ها موجب بروز سیل و تخریب منازل و زیرساخت ها و جاده ها در برخی استان های کشور شده لذا برای بازسازی عزم جدی را می طلبد که در این رابطه نیز ملت ایران به مصداق " چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضو ها را نماند قرار" از هیچ کمکی دریغ نکرده و سیل مهربانی ها به راه افتاده است.

 

 

 

استان های گلستان، لرستان و خوزستان بیشترین آسیب ها را دیده و استان های دیگر معین آنها شده اند؛ استان کرمان معین سیل زدگان استان خوزستان شده و کمک های نقدی و غیر نقدی را جمع آوری و به یاری این عزیزان شتافته است تا هرچه سریع تر خوزستانی آبادتر از پیش داشته باشیم.

 

 

 

مردم نوعدوست رفسنجان هم از ارائه کمک های نقدی و غیر نقدی غافل نبوده و می توان گفت تاکنون بسیاری از اقلام مورد نیاز غذایی، بهداشتی و دارویی، کمک های امدادی و غیره به سیل زدگان ارسال شده است.

 

 

 

*** 13 میلیارد ریال تا کنون از رفسنجان به سیل زده گان ارسال شد

 

 

 

 

فرماندار رفسنجان گفت: در ایام نوروز امسال از زمان بروز سیل در کشور تاکنون از مردم رفسنجان کمک های نقدی و غیر نقدی بیش از 13 میلیارد ریال جمع آوری و به مناطق سیل زده ارسال شده است.

 

علیار اسکندری نسب بیان کرد: این میزان شامل 530 میلیون ریال کمک ‌های نقدی و حدود 12 و نیم میلیارد  ریال هم  کالا و کمک ‌های غیر نقدی از جمله آرد، کنسرو، مواد غذایی ، کفش و البسه، آب‌ معدنی و سایر لوازم ضروری زندگی بوده که به دست آسیب‌ دیدگان و نیازمندان رسیده است.

 

 

 

وی با اشاره به اینکه مردم رفسنجان تاکنون بیش از 20 میلیون تومان به حساب های هلال احمر جهت کمک به سیل زدگان واریز کردند، تصریح کرد: امیدواریم با جمع آوری و ارسال اقلام مورد نیاز  از جمله دستمال توالت، چسب لكوپلاست، چسب زخم، شامپو، صابون، مسواك وخميردندان، پماد بتامتازون، مايع دستشويی و سرم شستشو، شیرخشک و دیگر اقلام موردنیاز کمک  حال آسیب دیدگان از سیل باشیم.

 

 

فرماندار رفسنجان خاطرنشان کرد: جمع آوری کمک های نقدی، وسائل رفاهی و بهداشتی در سطح شهرستان در حال انجام است و به محض تکمیل، محموله به مناطق سیل زده ارسال می شود.

 

*** ارسال 2 میلیارد تومان کمک های مس سرچشمه به سیلزدگان استان خوزستان

 

 

 

 

مدیر روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه گفت: از سوی مجتمع مس سرچشمه اقلام و کمک های غیر نقدی شامل اقلام بهداشتی، دارویی و غذایی تهیه شده که ارزش این کمک های غیر نقدی بیش از 2 میلیارد تومان است و به مناطق خوزستان و لرستان ارسال می شود.

 

 

سیدعلی میرافضلی بیان کرد: یک کامیون به لرستان و دو کامیون هم به خوزستان امروز ارسال شد و این کمک ها ادامه دارد و به محض جمع آوری باز هم در هفته های آینده ارسال خواهیم داشت.

 

وی تصریح کرد: سه موکب های رفسنجان در خوزستان مستقر می شوند و با کمک مجتمع مس سرچشمه روزانه 20 هزار پرس غذای گرم تهیه و توزیع خواهند کرد که اقلام گوشت و برنج و ... از طرف مس سرچشمه به آنها ارائه می دهیم و موکب ها پخت می کنند.

 

*** طبخ روزانه 6 هزار وعده غذای گرم در خوزستان توسط موکب خاتم الانبیا رفسنجان

 

علی میربابایی، مسئول موکب خاتم الانبیا(ص) رفسنجان هم بیان کرد: اولین کاروان هدایای مردمی جهت اهدا به استان گلستان با همیاری مردم و خادمان موکب خاتم الانبیاء (ص) صورت گرفت که در این راستا 350 کارتن پودر لباس شویی، 20 کارتن شیرخشک بیش از 500 بسته ماکارونی، 500 کیلوگم برنج و دیگر اقلام ارسال شد که در مجموع در قالب 53 میلیون تومان کمک غیر نقدی بود.

 

 

وی با اشاره به اینکه 6104337686697309 برای دریافت کمک های نقدی در نظر گرفته شده و مردم می توانند کمک های نقدی خود را به این حساب واریز کنند، افزود: در مرحله ارائه خدمات و کمک های رفسنجانی ها به استان گلستان و بندر ترکمن، شهر آق قلا و گمیشان  رفتیم و کمک ها را به دست آنها رساندیم، برای کمک به مناطق سیل زده شمال کشور خدمت رسانی کردیم و بسته هایی اهدا شد؛ مردم، خبرنگاران و آموزش و پرورش رفسنجان کمک هایی به ما کردند.

 

 

 

 

میربابایی گفت: کالاها را به سیل زدگان رساندیم و در آنجا با قایق بسته ها را به دست آنها رساندیم و از نزدیک با وضع و حال ناگوارشان مواجه شدیم فقط کرسی خانه هایشان از آب بیرون و چشمشان به کمک دیگران بود.

 

 

وی خاطرنشان کرد: بعد از برگشت برای لرستان جمع آوریم کردیم و از آنجایی که ستاد عتبات عالیات دستور دادند که مواکب کمک های مردم را جمع آوری و به خدمت رسانی بپردازند و بعد از آن نیز جلسه ای در استانداری کرمان برگزار و استان کرمان معین خوزستان شد لذا موکب امام علی (ع) رفسنجان به کمک خیریه خبازان دستگاه های طبخ نان را به خوزستان ارسال کردند.

 

 

وی تصریح کرد: ما قرار است در خوزستان مستقر وروزانه 6 هزار غذای گرم را تهیه  و توزیع کنیم، و اقلام مورد نیاز در خوزستان هم شامل گوشت، برنج و روغن، (لپه، عدس و رب و ...) مواد بهداشتی، پتو، شیرخشک، چادر و ... است.

 

 

*** کمک نقدی 6 میلیون تومان از رفسنجان به خوزستانی ها

بخشدار مرکزی رفسنجان گفت: در رابطه با همدردی کردن با سیلزدگان کارمندان بخشداری و دهیاران رفسنجان یک روز از حقوق این ماه خود جمعا به ارزش 6 میلیون تومان را به سیل زدگان خوزستان اختصاص دادند.

مصطفی بخشی افزود: دهیاری ها و شورای اسلامی روستاهای رفسنجان نیز همچنان آماده دریافت کمک های مردمی در محل دفاتر شورا در روستا هستند و تا کنون نیز دو کامیون کمک های غیر نقدی مردم توسط دفتر دهیاری ها در سرسار شهرستان جمع آوری و به خوزستان ارسال شده است.

 

*** 6 میلیون و 500 هزار تومان کمک دانش آموزان رفسنجان به سیل زدگان

 

 

 

باهمت و مساعدت خانواده های محترم دانش آموزان دبستان دخترانه امام حسن مجتبی(ع) رفسنجان هم مبلغ 6 میلیون و پانصد هزار تومان کمک های نقدی به همراه کمک های غیر نقدی جهت کمک به هموطنان سیل زده تحویل موکب خاتم الانبیا (ص) رفسنجان شد.

 

*** کمک 160 میلیون ریالی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به مناطق سیل زده

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: بارگیری  بیش از یکصد و شصت میلیون ریال کمک های نقدی و غیر نقدی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با همکاری موکب خاتم الانبیاء(ص) و جمعیت هلال احمر جهت ارسال به  سیل زدگان استان خوزستان طی روز ها اخیر انجام شد.

 

 

علی ریاحی افزود:  همچنین 3 پزشک متخصص خانم دکتر مسعودپور، مدیر  گروه کودکان، خانم دکتر غلامعلی زاده، متخصص زنان و دکتر خالویی، متخصص طب اورژانس به خوزستان اعزام شدند ضمن اینکه  حمید غلامعلی زاده روانشناس شاغل در دانشگاه علوم ‌پزشکی هم  جهت خدمت به مردم ‌مناطق سیل زده خوزستان به منطقه عازم خواهد شد.

 

ریاحی خاطرنشان کرد: همچنین تعدادی از همکاران متخصص و عمومی نیز اعلام آمادگی کرده اند که در صورت نیاز در مراحل بعد اعزام خواهند شد.

 

 

سیل در کشورمان از شمال کشور آغاز شد و به جنوب کشور رسید اما در این میان سیل مهربانی آمد و این سیل های خروشان را گم کرد و نام خود ( سیل مهربانی ) را در ایران ثبت کرد و این را می رساند که مردم با همبستگی در همه شرایط سخت به کمک همدیگر می آیند و از آلام و درد های یکدیگر می کاهند به هر اندازه و وسع کمکی که داشته باشند.

کد خبر 780062

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha