به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «هادی آرزم» عصر امروز چهارشنبه 21 فروردین در نشست موسیقی اجتماعی سیاسی در چهار دهه نخست انقلاب که در سالن سلمان هراتی حوزه هنری برگزار شد، گفت: چهل سال از انقلاب گذشته است و ما باید خیلی از مسایل را مکتوب می کردیم زیرا چهل سال زمان کمی نیست. چرا در جلسات اینچنین بسیاری از افراد که در پژوهش و آموزش موسیقی نقش دارند، غایب هستند؛ این مسئله باید بررسی شود.
این مدرس و آهنگساز موسیقی با بیان اینکه در جامعه ما جایگاه موسیقی مشخص نیست، اظهار داشت: بزرگان ما برای موسیقی تصمیم نگرفتند برای همین نمی شود در این عرصه یک کار انقلابی کرد. اصل جایگاه موسیقی باید تعریف شود و به عنوان یک برنامه به دانشگاه ها و موزیسین ها داده شود. آموزش موسیقی فقط سمعی نیست بلکه بصری هم هست. قالب فرهنگ شنیداری ما ضعیف است.
وی اظهار داشت: ما مشکل رسانه داریم، چنین نشست هایی باید در تلویزیون تشکیل شود. ارکستر، ساز و موسیقی باید تعریف شود؛ ما باید به روز جلو می آمدیم. در سال های دهه 60 یک بحرانی بود، اگر قطعاتی در آن زمان داشتیم برای این بود که با این قطعات به آرامش برسیم، ما در عرصه موسیقی آموزش ندادیم فقط تحمیل کردیم. رسانه الان ما رسانه دهه 60 نیست که دو شبکه داشته باشد.
این آهنگساز، نوازنده و مدرس موسیقی خاطرنشان کرد: هنوز از به کار بردن موسیقی در سر در خیلی از اماکن آموزشی ابا دارند. تلاوت قرآن نوعی موسیقی است که با صدا است. ما بزرگان موسیقی کم نداشتیم اما به آنها میدان ندادند که برای مردم حرف بزنند و موسیقی را به جامعه معرفی کنند. متاسفانه ما علمی در مورد موسیقی به جامعه ندادیم.
نظر شما