باید حلاوت مفاهیم قرآن را به جوانان بچشانیم

دبیر علمی هیئت داوران جشنواره مدهامتان و داور بین المللی قرآن کریم گفت: مسئولان و متولیان قرآنی باید حلاوت و شیرینی مفاهیم قرآن را به جوانان بچشانند.

محمد رضا ستوده نیا مدیر گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه اصفهان و دبیر علمی هیئت داوران جشنواره مدهامتان به خبرنگار شبستان گفت: از آنجایی که قرآن کریم متعلق به زمان خاصی نیست و برای هدایت انسان نازل شده است باید از آموزه های آن برای هدایت بشر استفاده کرد.

داور بین المللی قرآن کریم با اشاره به اینکه قرآن کریم قدرت اصلاح و هدایت انسان ها را دارد، افزود: نحوه ارتباط انسان با این کتاب آسمانی مانع اصلی هدایت و تعالی است.
وی یکی از راه های ارتباط با قرآن کریم را قرائت عنوان کرد و ادامه داد: اولین مرحله برای انس با قرآن کریم تلاوت آن است که باید ضمن قرائت، فنون مربوط به تلاوت صحیح که شامل صوت و لحن می شود را نیز رعایت کرد.
مدیر گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه اصفهان ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد تحولات عظیمی در رشد کمی و کیفی توجه به قرآن کریم هستیم.
وی به اختصاص بودجه های قابل توجه به مقوله قرآن و ایجاد انس و الفت جوانان با این کتاب انسان ساز اشاره کرد و یادآور شد: یک سفره آسمانی پهن شده است و عده بسیاری از قاریان و حاملان قرآنی از برکات آن بهره می برند.

دبیر علمی هیئات داوران هفتمین جشنواره قرآنی مدهامتان به حوزه معرفت و شناخت آموزه های قرآنی اشاره کرد و گفت: کسی که در حوزه تلاوت قرآن وارد شود، در حد وسع خود از آن فیض می برد و با ارتقاء فهم قرآنی به مرحله تدبر در قرآن می رسد.
 

وی به توصیه های مقام معظم رهبری در خصوص توجه به قرآن کریم اشاره کرد و ادامه داد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد توانسته در این زمینه گام های مثبتی بردارد.
 

ستوده نیا به اجرای طرح تلاوت نور در مساجد کشور اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح زمینه برای آشنایی جوانان با مرحله اول تدبر در قرآن فراهم می شود.
 

وی با اشاره به اینکه صوت زیبا و دلنشین قاریان یکی ار راه های جذب جوانان به قرآن است ولی باید بتوانیم شیرینی مفاهیم قرآنی را نیز به جوانان بچشانیم.
 

این مقام مسئول به اجرای طرح تفسیر قرآن کریم در تمام مساجد اشاره کرد و گفت: اگر بتوانیم در کنار ائمه جماعات در مساجد یک قاری نیز در نظر بگیریم، به راحتی می توانیم جوانان محله را با قرآن مانوس کنیم.
 

وی با اشاره به اینکه پیامبر گرامی اسلام در زمان نزول آیات، آنان را به تدریج به اصحاب خود آموزش می دادند، افزود: ما نیز باید با آموزش تدریجی کار آموزش قرآن را به انجام برسانیم.
 

ستوده نیا آموزش چهره به چهره را یکی از راه های موثر در آموزش قرآن کریم عنوان کرد و افزود: استفاده از نرم افزارهای قرآنی و تکنولوژی سایبری نمی تواند مانند آموزش حضوری قرآن موثر باشد.
 

پایان پیام/

 

کد خبر 77970

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha