به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، مدیران و مسئولان شرکت های بیمه با فعال کردن کمیته های ویژه در سطح استان ها در عرض کمتر از چهل و هشت ساعت پرداخت خسارات را آغاز کردند.
این در حالی است که اجرای تعهدات بیمه ای برای سیلزدگان از استان های گلستان و مازندران کلید خورد و بیش از ۱۰ هزار پرونده خسارت ناشی از وقوع سیل برای بیمه گذاران این دو استان تشکیل شد.
میزان پوشش های بیمه ای اکثر بیمه گذاران این مناطق ۱۰ ، ۲۰ و بیش از بیست میلیون تومان بوده و همچنین پوشش های متنوع شرکت های مختلف بیمه ای تا سقف ۳۰ میلیون تومان در برخی از شهرها بوده است.
از سویی دیگر در مورد سیلزدگان شیرازی نیز مصدومین و قربانیان که مشمول بیمه شخص ثالث قرار می گیرند و از سوی دیگر سیصد دستگاه خودرو نیز در این حادثه، آسیب دیده که شرکت های بیمه به لحاظ بیمه بدنی به تعهدات خود در حال عمل هستند.
علاوه براین، بیمه مرکزی اعلام کرده شهرداران گنبد، آق قلا و برخی از شهرهای خوزستان و لرستان تعدادی از واحدهای مسکونی را تحت پوشش بیمه حوادث قرار داده اند.
همچنین، سلیمانی در نامهای به مدیران عامل شرکتهای بیمهای تاکید کرد که شرکتهای بیمه در اسرع وقت واحدهای بیمهای را در مناطق آسیب دیده مستقر کرده و با برآورد و جبران خسارات وارده به زیان دیدگان و ذی نفعان بیمه شده، نقش خود را در کاهش آلامسیل زدگان ایفا کنند.
پس از وقوع سیل در برخی از استانهای کشور، بیمه مرکزی شرکتهای بیمهای را مکلف کرد که این کارگروه را با هماهنگی سندیکای بیمهگران ایران و رؤسای شوراهای هماهنگی استانهای ذی ربط، تشکیل داده و نتیجه اقدامات کارگروه به تفکیک هر استان را به بیمه مرکزی ارسال کنند.
شماره تلفنهای ۲۴۵۵۱۳۳۰ (اداره کل نظارت فنی بر بیمههای غیرزندگی) و ۲۴۵۵۱۱۸۲ (اداره کل نظارت بر شرکتهای بیمه و امور استانها) و ۲۳۴۲ سامانه پاسخگویی بیمه مرکزی ج. ا. ایران برای هماهنگیهای لازم آماده پاسخگویی هستند/.
نظر شما