تعیین سقف 30 درصدی برای حمایت از میزبان جشنواره ملی قرآن دانشجویان

حجت الاسلام افتخاریان از تعیین سقف 30 درصدی برای اعتبارات حمایتی دستگاه های دانشگاهی از میزبان جشنواره ملی قرآنی دانشجویان کشور در دوره های مختلف خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین حسین افتخاریان، دبیر شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت (ع) دانشگاه ها درباره مصوبات پنجاه و یکمین جلسه این شورا به خبرنگار شبستان گفت: طراحی و تدوین فعالیت های قرآنی که بتواند موج بیداری اسلامی را سرعت بخشیده و آن را جهانی کند از مهمترین تاکیدات اعضای این شورا در جلسه پنجاه و یکم بود.

وی با اشاره به برگزاری گردشی جشنواره ملی قرآن دانشجویان در سال های مختلف اظهار کرد: بنابر تصمیم اعضاء در جلسات قبلی مقرر است تا سقف 30 درصد از هزینه های برگزاری این جشنواره توسط میزبان از سوی نهادهای دانشگاهی که دانشجویان تحت پوشش آنها در این جشنواره حضور دارند تامین شود، چراکه تمامی دستگاه ها از اعتبارات و توانمندی یکسان برای برگزاری این جشنواره برخوردار نیستند.

 

حجت الاسلام افتخاریان درباره نحوه تخصیص این اعتبارات حمایتی تصریح کرد: مقرر است کارگروه نظارت بر جشنواره ملی قرآن دانشجویان پس از تعیین سقف ریالی این اعتبار حمایتی هزینه مالی هریک از دستگاه ها را متناسب با سهمیه حضور دانشجویان تحت پوشش آنها مشخص کند، البته میزان کلی این بودجه پس از ارائه گزارش دستگاه های میزبان در هر دوره از میزان هزینه کرد برای برگزاری تعیین می شود.

دبیر شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت (ع) دانشگاه ها افزود: هریک از دستگاه های میزبان این جشنواره مکلف هستند که حداکثر دو ماه پس از انتخاب، برآورد مالی خود را از برگزاری آن اعلام کنند تا کارگروه نظارتی پس از بررسی و ارزیابی های لازم هزینه نهایی و تعدیل شده را اعلام کند.

وی درباره دیگر مصوبات جلسه این شورا بیان کرد: تعیین زمان و مکان برگزاری بیست و ششمین دوره جشنواره ملی قرآن دانشجویان به میزبانی وزارت علوم و تعیین اعضای کارگروه نظارت بر کمیت و کیفیت این جشنواره از دیگر مصوبات این جلسه بود که درپی آن تعیین شد که جشنواره بیست و ششم از یکم تا چهارم آذرماه به میزبانی مشهد مقدس برگزار شود.
 

 

حجت الاسلام افتخاریان با بیان این مطلب که بهره مندی وزرات علوم از این بودجه حمایتی بستگی به نظر اعضای شورا دارد، ابراز کرد: چون این طرح از مصوبات جدید شورای هماهنگی است دستگاه های عضو در صورت تمایل می توانند با وزارت علوم در برگزاری و نیز تامین هزینه ها همکاری داشته باشند.

وی با اشاره به تاکید مقام معظم راهبری بر امر حفظ قرآن در دیدار اخیر ایشان با فعالان قرآنی عنوان کرد: همسو با این مهم اعضای کارگروه گسترش فرهنگ حفظ قرآن در دانشگاه ها با محوریت دانشگاه جامع علمی کاربردی تشکیل می شود تا برنامه ریزی و بومی سازی طرح های حفظ در فضای دانشگاهی کشور عهده دار شود.

حجت اسلام افتخاریان با اشاره به ابلاغ بالغ بر 50 برنامه برای اجرا در هفته قرآن و عترت (ع) دانشگاه ها خاطرنشان کرد: رویکرد شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت (ع) برای گسترش فرهنگ حفظ در میان دانشگاهیان استفاده از انواع روش های همچون حفظ ترتیبی و موضوعی به ویژه با رویکرد بیداری اسلامی و تحرک فرهنگی را مدنظر دارد.

شایان ذکر است، پنجاه و یکمین جلسه شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت (ع) دانشگاه ها دوشنبه، دوم آبان برگزار شد.

پایان پیام/
 

کد خبر 77804

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha