بعثت موجب تکامل دین اسلام شد

حضرت محمد مصطفی (ص) پیامبر مهربانی ها و معلم ایمان، عشق و بندگی بودند که دین ناب اسلام با بعثتش تکامل یافته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر، حضرت محمد مصطفی (ص) پیامبر مهربانی ها و معلم ایمان، عشق و بندگی بودند که دین ناب اسلام با بعثتش تکامل یافته و مبعث عید طلوع آفتاب توحید است.

خداوند انسان را آفرید و برای هدایت او کتاب های آسمانی را از طریق پیامبرانش نازل فرمود تا آدمی با اراده و اختیار، راه سعادت و تعالی و مسیر پیشرفت و کمال انسانی و بهره مندی از نعمات را طی نماید و با کسب معرفت و کمال، آماده زندگی در جهان ابدی گردد.

 

واضح و مبرهن است که اگر شناخت و معرفت خداوند و راه های عبادت او را از غیر مسیری که رب العالمین تعیین نموده است، کسب نماییم، نه تنها این معرفت و عبادت، رشد و کمالی را در بر نخواهد داشت، بلکه موجب ضلالت و گمراهی و در نهایت محرومیت انسان از موهبت های الهی در جهان و آخرت خواهد گردید.

 

عید سعید مبعث روز آیات رسالت و آغاز راه رستگاری و طلوع تابنده مهر هدایت و عدالت است. که در اعمال این روز در مفاتیح نوین (غسل کردن در این روز مستحب است، روزه گرفتن، زیاد صلوات فرستادن، زیارت رسول خدا و امیر مؤمنان(علیهما السلام) است، خواندن دوازده رکعت نماز (هردو رکعت به یک سلام) که در هر رکعت، «حمد» و «سوره اى» بخوانیم وهنگامى که نمازها به پایان رسید، هریک از سوره هاى حمد، توحید و معوّذتین (فلق و ناس) را چهار مرتبه بخوانیم، آنگاه چهار مرتبه گفته شود: لااِلهَ اِلاَّ اللهُ واللهُ اَکْبَرُ، وَسُبحانَ اللهِ وَالحَمدُ لِلّهِ، وَلاحَولَ وَلا قُوَّةَ اِلاَّ بِاللهِ العَلِىِّ العَظِیمِ و چهارمرتبه: اَللهُ اَللهُ رَبِّى لا اُشرِکُ بِهِ شَیئاً و چهارمرتبه: لااُشرِکُ بِرَبّى اَحَـداً) آمده است.

 

بخشی از درخشش آیات الهی در آئینه سیما و سیره نبوی با استناد به آیات قرآن و روایات عترت، در جهت بهره گیری از دستورات اسلام که در قرآن و سنت پیامبر خاتم (ص) آمده است برای تقویت مبانی اعتقادی خوانندگان و جامعه ایمانی مسلمانان موحد به اجمال  به تریتب ذیل ارائه گردد:


رسول خدا (ص) فرمود: هر کس قبر مرا زیارت کند شفاعتم بر او واجب می گردد.(الغدیر، ج ۵، ص ۹۳).


امیرالمؤمنان امام علی (ع) فرمود: هر که آرامگاه پاک رسول خدا (ص) را زیارت کند در پناه آن حضرت است.(الغدیر، ج ۵، ص ۱۰۸).


امام جعفرصادق (ع) فرمود: به راستی که زیارت کننده امام حسین بن علی (ع) زیارت کننده رسول اکرم (ص) است.(بحار، ج ۹۸، ص ۷۷).

نبی مکرم اسلام (ص) فرمود: به زودی پاره تن من (امام رضا) در سرزمین خراسان مدفون خواهد شد، هر مومنی که ایشان را زیارت نماید، خداوند با عزت و جلال، بهشت را بر او واجب گرداند و بدن او را بر آتش جهنم حرام گرداند.(منتخب الاحادیث، ص ۳۵۱).

 

امام صادق (ع) فرمود: درهای آسمان به هنگام ورود زائر قبر مطهر امیرالمؤمنین علی (ع) گشوده می شود.

 

پیامبر اسلام (ص) فرمود: هر سرپرستی که رعیت خود را مورد رحم و شفقت قرار ندهد، خدا بهشت را بر او حرام فرماید.(کنزالعمال، ج ۶، ص ۲۱).

 

پنجمین پیشوای شیعیان فرمود: اگذ قرآن کریم بر مردم عجم نازل می شد اعراب بدان ایمان نمی آوردند، و بر عرب فرود آمد و عجمیان به آن ایمان آوردند، و این فضیلت عجم است.(سفینة البحار، ج ۲، ص ۱۶۴).

 

حضرت محمد مصطفی (ص) فرمود: نصیب و بهره ایرانیان در اسلام از همه مردم، بزرگ تر است.(کنزالعمال، ج ۱۲، ص ۹۰).

امام علی (ع) فرمود: زشت ترین کارهای شخص مقتدر، انتقام گیری است.(غرور الحکم، ج ۲، ص ۳۹۹).

پیامبر اسلام (ص) فرمود: هر یک از شما آئینه برادر دینی خود می باشد، چون از او چیز بدی دید باید آن را از وی بر طرف سازد.(احیاء العلوم، ج ۲، ص ۱۰۱۴).

امیرالمؤمنان (ع) فرمود: هر کس اقتصاد خوب را پی نگیرد، اسراف و زیاده روی او را به هلاکت می رساند. (غرورالحکم، ج ۲، ص ۶۴۱).

رسول خدا (ص) فرمود: کم ترین چیزی که در آخر الزمان وجود دارد; برادر مورد اعتماد و پول حلال است.(تحف العقول، ص ۵۸).

حضرت محمد (ص) فرمود: مواظب و ملازم قرآن باشید و آن را امام و رهبر خویش بگیرید.‏(کنزل العمال، ج ۲، ص ۲۹۰).

 

رئیس مذهب شیعه فرمود: هر کس سوره انفال و توبه را در هر ماه یک بار بخواند، نفاق در دل او راهی پیدا نمی کند و از شیعیان حضرت علی (ع) محسوب می شود.(فضائل سوره ها و آیه های قرآن، ص ۲۳).

امام علی (ع) فرمود: هر کس سوره مبارکه النساء را در هر روز جمعه قرائت کند از فشار قبر ایمن گردد.(اعلام الدین، ص 369).

 

حضرت محمد (ص) فرمود: هر کس سوره اعراف را قرائت کند، خداوند میان او و شیطان مانعی قرار می دهد ه حضرت آدم در آخرت شفیع او خواهد بود.(فضائل سوره ها و آیه های قرآن، ص ۲۲).


امام باقر (ع) فرمود: هر کس سوره مبارکه حج را در هر سه روز یک بار قرائت کند، توفیق حج کردن یابد، و اگر همان ماه بمیرد، وارد بهشت گردد.(اعلام الدین، ص 372).

 

 

کد خبر 777515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha