«سید عزت الله پژوهیده»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در دزفول، گفت: با روانه شدن سیلاب به استان خوزستان و شهرستان دزفول و گرفتار شدن مردم برخی از مناطق به ویژه روستاییان، خادمان مواکب شهرستان در اقدامی خودجوش بر آن شدند تا پای کار بیایند و با جمع آوری مواد غذایی از طریق خیرین و پخت غذا و نان بتوانند از بار مشکلات مردم بکاهند.
مسئول مواکب مردمی دزفول، با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ نفر از خادمان مواکب شهرستان از (شنبه ۱۰ فروردین) در سه شیفت کاری مشغول به فعالیت هستند، افزود: محل آشپزخانه ما در مصلای نماز جمعه شهر دزفول است که خادمان با شور و شوق بسیار زیادی در این محل حاضر می شوند و در هر وعده صبحانه، نهار و شام حدود ۱۵۰۰ پرس غذا تهیه می کنند.
وی با بیان اینکه موکب شهرستان از یک نانوایی سیار برخودار است، اضافه کرد: این نانوایی روزانه به تناسب نیاز مناطق سیل زده از یک هزار تا پنج هزار قرص نان پخت می کند وهمچنین با درخواست فرماندهی تیپ ۲۹۲ زرهی ارتش غذای گرم و نان به منطقه محروم احمدفداله تهیه و با بالگرد به این مناطق ارسال می شود.
وی ابراز کرد: از روز گذشته نیز با درخواست امام جمعه شوش از امام جمعه دزفول مبنی بر نیاز مردم مناطق سیل زده شهرستان شوش به غذای گرم، ستاد اربعین و موکب بزرگ شهرستان دزفول به پخت روزانه، یک هزار غذای گرم برای مردم این شهرستان پخت می شود و افتخار می کنیم علاوه بر مردم شهرستان خود به شهر همجوار هم خدمات دهی می کنیم.
پژوهیده، در خصوص زمان پایان کار این موکب، تصریح کرد: تا زمانی که مردم شهرستان دزفول به خدمات رسانی ما نیاز داشته باشند، پای کار هستیم و پس از آن در صورت نیاز شهرهای همجوار نیز در حد توان در خدمت مردم این شهرها نیز خواهیم بود تا به سهم خودمان از بار مشکلات آنها بکاهیم.
وی به منابع مالی و نحوه تامین مواد غذایی این موکب اشاره کرد و ادامه داد: منابع نقدی و غیرنقدی ما کاملا از مردم سراسر شهرستان دزفول بوده که جا دارد ضمن تشکر از همه مردم شهرستان به طور ویژه از خیرین بخش مرکزی دزفول تشکر کنیم که با کمک های خود موجب انگیزه و دلگرمی خادمان ستاد اربعین و موکب بزرگ شهرستان دزفول شده اند.
گفتنی است موکب بزرگ شهرستان دزفول در حادثه زلزله کرمانشاه و سرپل ذهاب نیز نسبت به اسکان و تامین خوراک پوشاک و ... یک هزار نفر از مردم زلزله زده اقدام کرده بود.
نظر شما