توجه به سینمای کودک، ساختن فرهنگ آینده است

یک استاد حوزه و دانشگاه، گفت: توجه به سینمای کودک برای ساختن فرهنگ عمومی لازم و ضروری است چرا که کودکان امروز، فرهنگ آینده را می‌سازند.

حجت‌الاسلام سید احمد محی‌الدین میر‌مرشدی، استاد حوزه و دانشگاه، در رابطه با جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان به خبرنگار شبستان گفت : جشنواره می‌تواند میدانگاهی برای کشاندن کودکان و نوجوانان جهت عرضه و ارائه طرح‌ها و اندیشه‌هایشان باشد.

 

وی افزود: جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان به دلیل برخورداری از صفت جهانی بودن می‌تواند نمایشی از پاکی کودکان در میان تمام ملت‌ها و نزدیک کردن تمام ملیت‌ها به هم باشد و این پیام را ابلاغ کند که ما در دل یک فرهنگ اسلامی به فکر کودکان و نوجوانان هستیم و این‌گونه حقیقت حقوق بشر را نمایان می‌سازیم.

 

میر‌مرشدی، با بیان اینکه جشنواره یک فرصت طلایی است، تاکید کرد: این جشنواره می‌تواند عرصه‌ای باشد برای کشف استعداد‌ها در حوزه فیلم و سینما تا بر اساس آن زمینه رشد هنر و سینما در کشورمان مهیا و استعداد‌های بالقوه به بالفعل تبدیل شود.

 

این کارشناس مسائل مذهبی و فرهنگی، با اشاره به این نکته که امروزه سینما به عنوان ابزاری فرهنگی در دست دولت‌هاست، اذعان ‌داشت: اگر هالیوود برای ساخت فیلم‌های مختلف هزینه می‌کند و صهیونیست‌ها نیز تلاش بسیاری جهت ساخت فیلم‌ها و سریال‌های کودکان انجام می‌دهند به این خاطر است که با سینما می‌توان به نفع فرهنگ مورد علاقه خود یا علیه فرهنگ دیگر کار کرد.

 

وی تاکید کرد: در اصفهان پتانسیل فوق‌العاده و نا‌شناخته‌ای وجود دارد که باید تلاش کنیم تا با جمع کردن این استعدادها در جشنواره فیلم کودک بالندگی هر چه بیشتر شهر در عرصه سینمای کودک را شاهد باشیم.

 

میر‌مرشدی ادامه داد: شادی‌ افزایی در جامعه باید یکی از اهداف ما باشد و سعی کنیم به شکلی اسلامی، جامعه را به سمت شادی و نشاط هدایت کنیم، جشنواره آزمایش بزرگی برای ماست که باید با سعی و تلاش با سربلندی از آن خارج شویم.

 

گفتنی است، بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان از (23 تا 27 آبان) سال جاری در اصفهان برگزار می‌شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 77722

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha