رسانه ها در مقابله با جنگ نرم دشمن نقش کلیدی دارند

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به نقش هدایت کننده و آموزش دهنده مطبوعات و رسانه ها، خاطرنشان کرد: رسانه ها در جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمنان اسلام و نظام، نقش کلیدی و اساسی دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، دکتر ستار هدایت خواه، عصر امروز(2 آبان) در جمع خبرنگاران گفت:دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی در این شرایط حساس به دنبال ایجاد ناامیدی، یأس و تضعیف روحیه انقلابی در ملت شریف ایران هستند، که به یاری حق و با درایت رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکنون به هدف شوم خود دست پیدا نکردند.


هدایت خواه با اشاره به نقش رسانه ها در حفظ ارزش ها و آرمان های انقلاب، افزود: خوشبختانه اهالی فرهنگ، رسانه و مطبوعات با احساس تعهد و حفظ رسالت خطیر خودشان نشان داده ‌اند که ذره ‌ای از اهداف و آرمان ‌های این نظام کوتاه نمی ‌آیند و در شرایطی که رسانه ‌های بیگانه از یک کاه کوه می ‌ساختند، اصحاب رسانه و مطبوعات ما با درایتی خاص در امر اطلاع رسانی تلاش کردند.

وی با اشاره به نقش هدایت کننده و آموزش دهنده مطبوعات در ارتباط با رفتار‌های اجتماعی نیز گفت: رسالت مطبوعات و رسانه‌ ها در جامعه بیان واقعیت ‌های اجتماعی است؛ اما به گونه ‌ای که از خشونت الگوسازی نشود.

 

نماینده شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس با تاکید بر لزوم تعریف و تمیز خشونت از اجرای برخی از احکام الهی، اذعان داشت: در معنا و مفهوم مصادیق خشونت باید دقت شود؛ چرا که اجرای احکام الهی خشونت نبوده بلکه در فلسفه جهت کاهش خشونت ‌های جامعه است.

 

هدایت خواه با تاکید بر لزوم رفتار منطقی و رعایت الگو‌های آموزشی در فعالیت مطبوعات و رسانه ‌ها، افزود: مطبوعات و رسانه‌ های ما باید در انعکاس اخبار به گونه ‌ای عمل کنند که بیان اخبار مربوط به خشونت برای قشر‌های مختلف جامعه به خصوص نسل جوان بدآموزی نداشته باشد و قبح و زشتی برخی احکام زشت در جامعه از بین نرود؛ چرا که در فرهنگ دینی ما نیز منظور شده است که ذکر و اشاعه گناه خود گناهی بزرگ است.

 

وی با انتقاد از روزنامه‌ ها و مجلاتی که با بیان خشونت ‌های موجود در جامعه در پی فروش هستند، تصریح کرد: دلیلی برای بیان تمام جزییات برخی رفتارهای خشونت ‌آمیز که از مصادیق خلاف شرع نیز محسوب می ‌شوند، وجود ندارد؛ اما صفحات حوادث برخی از مطبوعات برای جلب مخاطب و فروش بیشتر به بیان این مسائل می ‌پردازند و باعث می ‌شوند خیلی از رفتارهای ناپسند عادی شود و قبح خشونت در جامعه از بین برود.

 

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: از طرف دیگر، برخی از مطالب در روزنامه‌ ها و رسانه ‌ها باعث می ‌شود که اطلاع رسانی بی ‌پرده خشونت در جامعه برخی روش ‌های غلط را به طور غیر مستقیم آموزش دهد و علاوه بر ایجاد فضای نا‌امنی احساس نا‌امنی را نیز در جامعه ترویج کند.

 

هدایت‌ خواه با تاکید بر ضرورت نظارت بر مطبوعات در بیان حوادث و خشونت‌ های خیابانی، تصریح کرد: متاسفانه از این حیث نظارتی بر مطبوعات وجود ندارد و رسانه‌ هایی که از این مسائل برای جذب مخاطب استفاده می ‌کنند باید بدانند این نوع فعالیت رسانه ‌ای در نظام اسلامی مطلوب نیست.

 

وی انعکاس اخبار مروبط به وقایع خشونت بار در جامعه در مطبوعات را نیازمند نظارت نهاد‌های قضایی دانست و گفت: موارد منعکس در مطبوعات باید با نظر مسئولان قضایی باشد تا نگاه تربیتی بر این صفحات حاکم باشد و در جایی اگر ضرورت دارد مطلبی منعکس شود، انعکاس باید به گونه ‌ای باشد که تاثیرات نامطلوب بر روح و روان مخاطبین نداشته و متضمن اشاعه فحشا و گناه نیز نشود.

 

نماینده شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس خطاب به مسئولان و دست اندرکاران مطبوعات و خبرگزاری ها، گفت: شایسته است امر اطلاع رسانی را جدی بگیرید و در بازتاب رویدادهای مورد نیاز مردم آنچه که حقیقت و درستی در آن است را بدون بزرگنمایی به خوبی منعکس کنید و در واقع اطلاع رسانی باید صادقانه صحیح و به موقع انجام گیرد تا بتواند اعتماد مردم را جلب کند.


پایان پیام/
 

کد خبر 77697

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha