به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تربت حیدریه، «علی رستمی» امروز(۲۸ اسفند) در جلسه شواری اداری تربت حیدریه از کمیته خدمات امنیتی و انتظامی با محوریت نیروی انتطامی، امور شهرداری و دهیاری ها با محوریت شهرداری، حمل و نقل با محوریت اداره حمل و نقل جاده ای، فرهنگی و اجتماعی و تبلیغات و اطلاع رسانی با محوریت میراث فرهنگی و همچنین امداد و نجات با محوریت هلال احمر و کمیته اسکان با محوریت آموزش و پرورش بعنوان کمیته های شاخص ستاد خدمات سفر یاد کرد و گفت: با توجه به اینکه تربت حیدریه در کریدور اصلی جنوب به شمال کشور قرار گرفته و در ایام نوروز بالغ بر ۸ میلیون زائر از این شهرستان عبور می کنند تمام دستگاههای اجرایی و کمیته ها با آمادگی به استقبال زائران و مسافران نورزی می روند.
فرماندار تربت حیدریه ادامه داد: امسال آموزش و پرورش بعنوان متولی کمیته اسکان با ۱۹ مدرسه و ۱۴۵ کلاس درس به زائران و مسافران نورزی خدمات اسکان ارائه می کنند، ضمن آنکه دو مهمانسرا و چهار بقعه زیارتی احمدالرضا(ع)، بی بی حسنیه، مزار غنچی رباط سنگ و همچنین کدکن آماده پذیرائی و اسکان از مسافران در ایام نورز هستند.
رستمی همچنین از کاهش تلفات شهری و بین شهری تربت حیدریه خبر داد و بیان داشت: در سال ۹۷ نسبت به مدت مشابه پارسال محورهای مواصلاتی تربت حیدریه با ۲۴ درصد کاهش تلفات جاده ای روبرو بوده است.
وی با اشاره به اینکه همه اجزاء قدرت در شهرستان با همدلی در کنار هم بوده تا بتوانند بستر یک کار جدی در جهت توسعه اقتصادی را انجام دهند افزود: نتیجه این همدلی و همکاری جذب حدود ۶ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در ۴ سال اخیر درمنطقه بوده است.
فرماندارتربت حیدریه عنوان کرد: امیدواریم بتوانیم با این پشتوانه در گام اول مثلث توسعه اقتصادی و بر اساس این طرح جهت توسعه در شهر به گونه ای هدایت گردد تا در ۴ سال آینده شاهد بهره برداری از حجم سرمایه گذاری در منطقه باشیم.
رستمی در ادامه گفت: ۲۱ کار ویژه اصلی از زمان مطرح شدن طرح مثلث توسعه اقتصادی در تربت حیدریه پیاده سازی شده است و گفتمان عمومی شهر با برگزاری نشست های متعدد، آشنایی لازم را با طرح مثلث توسعه اقتصادی برای ارکان مختلف این توسعه فراهم آورده است.
وی گفت: اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی که مدلی موفق و تاثیرگذار بوده و از سوی رزم حسینی استاندار خراسان رضوی ابلاغ شده است اکنون در این شهرستان شکل گرفته است و قطعا با تعامل مسئولین عاملی برای توانمند سازی و توسعه منطقه خواهد بود.
فرماندار تربت حیدریه تاکید کرد:بر اساس تفاهم نامه های منعقد شده، مجتمع فولاد تربت حیدریه به عنوان معین اقتصاد مقاومتی بخش جلگه رخ و کدکن، شرکت صنعتی و معدنی زرمهر به عنوان معین اقتصادی بخش بایگ، شرکت زرین زعفران مشرق زمین به عنوان معین اقتصادی شهر تربت حیدریه، هلندیگ اقتصادی فجر به عنوان معین اقتصادی بخش مرکزی و شرکت توس مسیر به عنوان معین اقتصادی بخشی از شهر تربت حیدریه انتخاب شدند و ۵ تفاهم نامه مثلث توسعه اقتصادی با معین های اقتصاد مقاومتی بخش های مختلف این شهرستان به امضا رسید.
رستمی با بیان اینکه جمع اعتبارات مصوب درحوزه های عمرانی ۵۷ میلیارد تومان در اجرای ۱۶۲ پروژه بوده که ۵۴ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است، گفت:توان مدیریتی درشهرستان خوب است ومدیران ناتوان که نتوانند با توسعه اجرای شهرستان پیش بروند کنار گذاشته می شوند.
نظر شما