احزاب در همراهی با مشکلات مردم کم گذاشتند

محمدی نوری گفت: احزاب در همراهی با مردم در مشکلات اقتصادی فرهنگی و تمام مشکلاتی که گریبان مردم را گرفته و به نوعی موجب ناامیدی میان مردم شده است، کم گذاشته اند.

«محمد جواد محمدی نوری» در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان در مورد عملکرد احزاب در سال 97 گفت: مهمترین دستاورد احزاب در سال 97 همتی بود که در تعامل با دولت و مجلس شورای اسلامی نقش تحزب گرایی را در لایحه جامع انتخابات بیاورند. این امر بزرگترین دستاورد خانه احزاب و گروههای سیاسی بود که توانستند در کمسیون های مختلف دولت و مجلس حضور بیابند و با حضور در نشست های مشترک مرکز پژوهش های مجلس با خانه احزاب در نهایت اصل 26 مغفول مانده احزاب که موجب شده بود احزاب در طول انتخابات مظلوم واقع شوند دیده شد و تحقق پیدا کرد.

 

دبیر کل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی با بیان اینکه انتخابات بدون حضور احزاب فاقد ارزش درسته  و بهینه است، افزود: تمام انتخاباتی که در دنیا شاهد آن هستیم از طروات خاصی برخودار  هستند احزاب شناسنامه به حق انتخابات در عمل محسوب می شوند.

 

وی با بیان اینکه تمام احزاب و تشکل های سیاسی در فرایند مباحث اجتماعی و سیاسی کشور اثرگذار هستند، ادامه داد: اگر مفهوم تحزب را به خوبی با همراهی مردم در کشور تبیین کنیم، دستاورد این امر، افزایش مشارکت اجتماعی مردم است که این موضوع برای تمام بخش های کشور مفید است.

 

محمدی نوری خاطر نشان کرد: کار حزبی فقط کار سیاسی نیست. احزاب باید بتواند در مورد کادر سازی بدنه اجرایی کشور گامهای بزرگی بردارند در حقیقت هر حزب می تواند در قامت یک دولت بروز و ظهور پیدا کند و این امر حرکت مفیدی در سطح کشور است و برخی احزاب در این جهت برنامه ریزهای خوبی دارند.

 

این فعال حزبی گفت: آنچه که به عنوان انتقاد به احزاب وراد است این است که احزاب در همراهی با مردم در مشکلات اقتصادی، فرهنگی و تمام مشکلاتی که گریبان مردم را گرفته و به نوعی موجب ناامیدی میان مردم شده است، کم گذاشته اند.

 

وی گفت:‌ احزاب می توانستند با پشتوانه مردمی حرف مردم را به گوش دولتمردان برسانند و با برگزاری اجتماعات حرفهای مردم را به گوش دولت برسانند و این نقدی است که بر احزاب وارد است که نتوانستند به خوبی از فضایی که مردم انتظار آن را داشتند وارد عمل شوند. حسن این حضور احزاب می توانست تغییر زاویه دید مردم نسبت به جریان های سیاسی باشد تا مردم فقط انتخابات را ملاک فعال بودن احزاب تلقی نکند.

 

دبیر کل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی اظهار کرد: اولویت احزاب در سال 98 به برنامه های آنها بستگی دارد اما در کل انتخابات مجلس شورای اسلامی از اولویت های آنها در سال 98 است. ستاد های انتخاباتی بسیاری از احزاب در سال 98 فعال می شود، اگر فرایند لایحه جامع انتخابات به تایید شورای نگهبان برسد، فرصتی است که احزاب و تشکل های سیاسی می توانند فارق از بسیاری از موضوعات دیگر به طور جدی فعالیتهای حزبی خودشان را انجام دهند./

کد خبر 774325

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha