FATF یک شمشیر دو لبه است/باید بندهای پروتکل را تعدیل کنیم

هانی زاده گفت: FATF یک شمشیر دو لبه است که باید برای پیوستن به آن به تعدیل بندهای پروتکل بپردازیم.

«حسن هانی زاده» در گفت و گو با خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری شبستان، FATF را شمشیر دو لبه دانست و گفت: این نهاد به گونه ای تنظیم شده که اگر کشوری از قوانین آن تبعیت نکند از مزایای اقتصادی در جهان محروم خواهد ماند.

 

کارشناس سیاست خارجی با بیان این که این اقدام یک جفا در حق کشورهای منطقه خاورمیانه است، افزود: قدرت های استعماری این پروتکل را به گونه ای تنظیم کرده اند که اگر کشوری به آن نپیوندد از همه امتیازات تبادل اقتصادی محروم خواهد شد و اگر هم آن را امضا کند مانند طناب داری است که به گردن خواهد آویخت.

 

در خبرگزاری شبستان بخوانید: پیوستن به FATF اعتماد جهانی به اقتصاد ایران را افزایش می دهد

 

وی ادامه داد: امضای هرآنچه که آن ها تاکید دارند به مثابه آویختن طناب دار به گردن کشور است و ایران در این حالت باید نسبت به تعدیل بندهای پروتکل FATF جامعه جهانی را تحت فشار قرار دهد. این توافقنامه صرفا برای تحت فشار قراردادن کشورهای نیمه پیشرفته و روبه رشد است.

 

هانی زاده با تصریح این مطلب که بندهای مورد تاکید غربی ها در FATF یک جریان جاسوسی از نظام اقتصادی کشورهای جهان است، خاطرنشان کرد: این مساله دست کشورهای اسلامی برای کمک به گروه های اسلامی می بندد.

 

کارشناس سیاست خارجی در مورد اقدام ایران در برابر ضرورت پیوستن به FATF عنوان کرد: مسئولان کشورمان باید در این خصوص مدبرانه عمل کنند و اگر با هوشیاری در این خصوص عمل نکنند دچار مشکل خواهند شد.

 

وی یکی از ضعف های FATF را مشخص نکردن گروه های تروریستی خواند و تاکید کرد: ایران باید در این زمینه خواسته های خود را به صورت شفاف به دست اندرکاران FATF بیان کند و اصرار داشته باشد که گروه های تحت حمایت ایران تروریست نیستند.

 

هانی زاده یادآور شد: ابهامات زیادی در پروتکل FATF وجود دارد و هدف قدرت های استعماری از تنظیم این پروتکل این است که جریان های مبارز منطقه ای علیه رژیم صهیونیستی و علیه آمریکا به کل از صحنه منطقه ای و بین المللی حذف شوند.

 

کارشناس سیاست خارجی در پایان بر ضرورت تلاش مسئولان ایرانی به منظور تغییر بندهای پروتکل FATF تاکید کرد و اظهارداشت: اگر پیوستن به این نهاد جزو ضروریات اقتصادی و سیاست خارجی ماست می توانیم با ایجاد تغییر و تعدیل در تاکیدات و توصیه های FATF پروتکل را به نحوی که به ضرر ایران نباشد تغییر دهیم و سپس به آن بپیوندیم./

کد خبر 772868

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha