«حسن لطفی» در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان در خصوص برنامهها و طرحهای مجلس برای اشتغال جوانان گفت: اشتغالزایی نیازمند یک سری زیرساختهای مهم و اساسی است که تا فراهم نشوند،اشتغالی در کار نخواهد بود. یکی از زیر ساخت های مهم و الویت دار اشتغالزایی، زیرساختهای فرهنگی است که دست همیاری، دستاندرکاران فرهنگی را میطلبد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس بیان کرد: معضل فرهنگی به نام «کسب ثروت بدون زحمت» در کشور ایجاد شده است که سیستم فرهنگی باید آنرا حل کند، همهی افراد میخواهند بدون کار و زحمت پولدار شوند در حالی که اگر کسی بخواهد کاری انجام دهد، همه جا کار هست، مشکل این است که بیشتر افراد به دنبال پشت میز نشینی هستند.
لطفی تصریح کرد: سیستم حاکمیت و مجلس بایستی برای حل این مسئله ورود کرده و بخش اقتصاد دولتی را حذف و به بخش خصوصی واگذار کنند و با اقدامات کارشناسی شده، بخش خصوصی را فعال کند.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به راهکارهای حل این مسئله تصریح کرد: اخذ مالیاتهای بیرویهی از بخش خصوصی باید تجدیدنظر و قانون مالیاتی و قانون بیمه کار و تامین اجتماعی اصلاح شود.
وی بر لزوم بانکداری اسلامی تاکید کرد و افزود بانکها باید براساس قرآن کریم و قانون اساسی، عمل کنند نه اینکه با بهرهی 21 درصد فعالیت اقتصادی کنند. در صورتی که بتوانیم این مسئله را اصلاح کنیم، نیازی به این نیست که جوان دنبال کار برودن بلکه کار به دنبال آنها خواهد آمد.
لطفی ورود دولت در هر کاری و فعال نبودن بخش خصوصی را از جمله عوامل کم کاری در کشور عنوان کرد و گفت تا بخش خصوصی فعال نشود، حمایت از کالای ایرانی هیچ زمانی محقق نمیشود.
نظر شما