می توان از ظرفیت های دانشگاه مذاهب اسلامی برای مقابله با تروریسم و افراط بهره برد

علیم الدین با بیان اینکه علم، هنر و فناوری جمهوری اسلامی ایران با اندونزی به اشتراک گذاشته شود، گفت: گفت‌وگو می تواند افراط را از بین ببرد، می توان از ظرفیت‎های دانشگاه مذاهب برای مقابله با تروریسم و افراط بهره برد.

خبرگزاری شبستان، گروه اندیشه: «اکتاوینو علیم الدین» در مراسم افتتاحیه اتاق اندونزی در دانشگاه مذاهب اسلامی که روز گذشته (یکشنبه، ۱۹ اسفندماه) برگزار شد، با اشاره به فعالیت های دانشگاه مذاهب اسلامی در اندونزی به بیان آماری از همکاری های علمی بین ایران و اندونزی پرداخت.

 

سفیر اندونزی در ایران با بیان اینکه در همه ایالت‌های اندونزی یک دانشگاه اسلامی داریم، خواهان توسعه این دانشگاه ها شد و گفت: دوست داریم هنر و فناوری و علم ایرانِ 40 سال پس از انقلاب اسلامی را به اشتراک بگذاریم. 

 

علیم الدین گفت: طی دو سالی که در ایران بوده‌ام، دریافته ام که دانشگاه مذاهب اسلامی، به خوبی این  ظرفیت را فهمیده و همکاری های خوبی با دانشگاه های اندونزی داشته است.

 

وی با اشاره به مشترکات بین دو ملت ایران و اندونزی و وجود آثار متفکران ایرانی در اندونزی، تصریح کرد: با اینکه 85 درصد جمعیت اندونزی مسلمان هستند؛ اما پیروان مذاهب دیگر هم در کشورمان داریم که همه به صورت مسالمت آمیز در کنار هم زندگی می کنند.

 

سفیر اندونزی در ایران در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه گفت‌وگو می تواند افراط را از بین ببرد، گفت: اسلام  اعتدالی می‌تواند به خوبی با تروریسم مقابله کند.

 

وی هدف از افتتاح اتاق اندونزی در دانشگاه مذاهب اسلامی را تعاون و همکاری علمی و افزایش بورسیه در حوزه مطالعات فرهنگی برشمرد و گفت: صدها دانشجوی اندونزی در ایران مشغول به تحصیل هستند و امیدواریم همکاری علمی ایران با ما بیشتر شود.

 

علیم الدین در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه، اسلام دین خشونت و تروریسم نیست، یادآور شد: می توان از ظرفیت های دانشگاه مذاهب برای مقابله با تروریسم و افراط بهره برد. 

کد خبر 772506

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha