به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری شبستان، نشست خبری تشریح جزییات چهاردهمین جشنواره رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا صبح امروز 19 اسفند با حضور معاون صدای رسانه ملی و دبیران و مسئولان جشنواره رادیو در ساختمان شهدای رادیو برگزار شد.
بنابراین گزارش «حمید شاه آبادی» در سخنانی در این نشست گفت: جشنواره رادیو و اجلاس جهانی صدا از روز دوم اردیبهشت سال ۹۸ آغاز به کار کرده است و چهارم اردیبهشت خاتمه خواهد یافت. بنا است بخش برنامههای آزاد جشنواره به صورت جدی با حضور همه علاقمندان اصحاب رادیو و مراکز استانی برگزار میشود.
معاون صدای رسانه ملی با بیان اینکه ۱۳۸ عنوان برنامه رادیویی به بخش مستند جشنواره رادیو راهیافته است، افزود: از این میان ۵۶ اثر به بخش نیمهنهایی راه پیدا کرد. همچنین در بخش فضای مجازی آثار مختلفی به دستمان رسیده است که بخشی از آن تصاویر مربوط به رادیو نما است.
شاهآبادی در توضح درباره تغییرات جشنواره گفت: برای نخستین بار بخش مردمی به جشنواره اضافه شد که ۶۲۳ اثر در این بخش راه یافت و ۴۰ اثر درنهایت به بخش نیمه نهایی میرود. در بخش بینالملل ۱۰۰ اثر از کشورهای چک، لهستان، کرواسی، مالزی و… به جشنواره رسیده است.
شاه آبادی همچنین در توضیح درباره جزییات ششمین اجلاس جهانی صدا گفت: رویکرد رادیو در بخش اجلاس جهانی صدا، در حوزه آیندهپژوهی در نظر گرفته شده است و ما در بخشهای «رادیو در عصر شبکه« رادیو و نوآوری»، «رادیو و فرهنگ» و« رادیو و اقتصاد» فراخوان خود را اعلام کردهایم و بیش از ۱۵۰ اثر به دبیرخانهها ارسال شده است.
وی همچنین گفت: تاکنون حضور چهار مهمان خارجی در جشنواره قطعی شده است.
معاون صدا در حخصوص بخش مردمی جشنواره توضیح داد: در بخش مردمی هنوز در ابتدای کار هستیم و نفس مشارکت دادن مردم برای ما ارزشمند و مهم است. در ادامه جشنواره از نفرات برگزیده به نحو شایسته ای بهره خواهیم گرفت. همانطور که می دانید امروز بهترین برنامهسازان ما برگزیدههای دورههای گذشته جشنواره رادیو هستند.
شاهآبادی درباره بخش بین الملل گفت: چند سال وقفه در جشنواره تاثیرات خود را گذاشته است اما امسال تبلیغ و اطلاع رسانی دقیقی با پیگیری های دبیر علمی اجلاس صورت گرفت . پیش بینی حضور ۱۰ مهمان خارجی را داریم که چهار نفر قطعی شده اند. تصور می کنم بعد از چند دوره وقفه شروع خوبی باشد.
همچنین محمد اخگری نیز در سخنانی در این نشست گفت: مهمانانی از خارج از کشور در جشنواره رادیو حضور دارند که موجب هم افزایی و تعامل آنها در حوزههای آینده پژوهی و مبانی مرتبط با تحولات رادیو می شود.
دبیر علمی اجلاس جهانی صدا افزود: مهمانانی از کشورهای بلژیک، رومانی، استرالیا و فرانسه در پنل های تخصصی حضور مییابند که همه مدرس بینالمللی و عضو ای بییو هستند.
نظر شما