مجموعه دشمن شناسی در ادبیات داستانی دفاع مقدس منتشر می شود

شاکری از چاپ آثار جدید خود با عنوان «فلسفه داستان داستان» و مجموعه دوجلدی «دشمن شناسی در ادبیات داستانی دفاع مقدس» از سوی انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی خبر داد.

«احمد شاکری» در پاسخ به این سئوال که چه کتابهایی در دست انتشار دارید به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان ، گفت: دو کتاب در حوزه پژوهش در صف انتشارات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات دارم . عنوان پژوهش نخست، «فلسفه داستان داستان» است که به طرح مباحث فلسفی مربوط به جنبه داستان از آثار روایی می پردازد.

 

این نویسنده ، پژوهشگر و منتقد ادبی ادامه داد: البته در کتاب «فلسفه داستان داستان» نمونه ها و مثال هایی از ادبیات داستانی دفاع مقدس آورده شده است. حجم این کتاب 850 صفحه است که نگارش آن دو سه سال طول کشید. این کتاب قرار است به زودی از سوی انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شود.

 

وی که کتابهایی همچون نفس ، بازتاب، پدری، باران نیمروز، در وادی ادبیات، خواب نما و در عالم اسراری است را به رشته تحریر در آورده است، دشمن شناسی در ادبیات داستانی دفاع مقدس با زیر تیتر شناخت شناسی را دیگر کتاب جدید خود بیان کرد و افزود: همان طور که از اسم کتاب پیداست، این کتاب رویکرد دشمن شناسی در حوزه ادبیات را معرفی و مبانی آن را تعریف می کند.

 

شاکری تصریح کرد: کتاب دشمن شناسی در ادبیات داستانی دفاع مقدس به این سئوال پاسخ می دهد که آیا اساسا ادبیات داستانی معاصر و ادبیات داستانی قادر است که دشمن را بشناسد و بشناساند و مراتب آن به خصوص در ادبیات داستانی دفاع مقدس چیست. یکی از محورهای اصلی در جنگ و از جمله دفاع مقدس ما، دشمن است و یکی از کارکردهای ادبیات این است که به دشمن توجه کند. آیا دشمن همانگونه که هست، در ادبیات قابل شناسایی و شناساندن هست؟

 

وی با اشاره به اینکه کتاب دشمن شناسی در ادبیات داستانی دفاع مقدس دو مجلد است، عنوان کرد: مجلد اول با زیر تیتر شناخت شناسی 750 صفحه است و مجلد دوم  با زیر تیتر روایت شناسی و جریان شناسی 450 صفحه است. این دو مجلد به زودی از سوی انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر می شود.

 

کد خبر 772229

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha