به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، حجتالاسلام «شهابالدین میهنپرست»، در خطبههای این هفته نماز جمعه در مسجد جامع این شهر با اشاره به خطبه بیست و یکم کتاب شریف نهجالبلاغه، اظهار کرد: حضرت امام علی (ع) در این خطبه میفرمایند که اگر آنها از پذیرش حق امتناع کنند، لبه تیز شمشیر را به آنها میبخشم، همان شمشیری که بهترین درمان باطل در برابر زورگویان و یار و یاور حق در برابر ستمگران خودکامه است.
وی، افزود: آن حضرت در ادامه میفرمایند که راستی عجیب است که از من خواستهاند در برابر نیزههای آنان حاضر شوم و در مقابل شمشیرهایشان شکیبا باشم، آری آنها به من اعلام جنگ دادهاند مادران در سوگ به عزا بنشینند، من کسی نبودم که به نبرد تهدید شوم با از شمشیر و نیزه مرا بترسانند! چراکه من پروردگار خویش یقین دارم و در دین و آئین خود، کمترین شک و تردیدی ندارم.
امامجمعه شهر چوار، یادآور شد: در بخش گذشته این خطبه امام علی (ع) تکیهبر استدلال منطقی فرموده و آنها را بابیان روشن و قاطع، اندرز میدهد تا بهاشتباه خویش پی ببرند و از راه شیطان بازگردند و به بیعتی که با امام داشتهاند، وفادار مانده، دست از آتشافروزی و جنگ بردارند، در این بخش این خطبه به آنها هشدار میدهد که اگر گوش به حرف حساب ندهند، با زبان شمشیر با آنها سخن خواهد گفت، همان شمشیری که پاسخ زورگویان و هواپرستان خودمحور است.
حجتالاسلام میهنپرست، تصریح کرد: اینکه میگویند که پیامبر اسلام (ص) در یکدست خود قرآن را گرفته و در دست دیگر شمشیر را، بیان یک واقعیت مسلم در حکومتهای الهی است، آنها باید قبل از هر چیز، به مسائل منطقی رویآورند و برای اصلاح فرهنگ جوامع فاسد بکوشند و تا آنجا که در توان دارند، با اندرز و نصیحت و دلایل روشن عقلانی، خطاکاران را از اشتباه بیرون آورند ولی بدیهی است که همیشه گروهی وجود دارند که پردههای خودخواهی و هواپرستی، عقل آنها را پوشانده و چیزی جز زبان شمشیر را درک نمیکنند.
وی، ابراز کرد: در طول تاریخ مبارزات حق و باطل، افراد یا گروههایی را میبینیم که درصحنه نبرد، باوجود تفاوت ظاهری در میان آنها و رقیبانشان، برتری عجیب بر آنها پیدا میکردند، مثلاً سربازان اسلام، در میدان نبرد با لشکر عظیم ساسانیان که ازنظر عده، ده برابر آنها بودند و ازنظر امکانات و سازوبرگ جنگی، قابلمقایسه و تعلیمات نبودند پیروز شدند و بهظاهر یکمشت افراد پابرهنه و فاقد تجهیزات و تعلیمات جنگی، اما روشن از نور تعلیمات اسلام و قرآن، افسانه «توزان قوا» را در میدان جنگ در هم نوردیدند.
امامجمعه شهر چوار، گفت: این به خاطر همان منطق بود که رزمندگان اسلام خود را در میدان نبرد، در همه حال پیروز میدیدند یا در هم شکستن دشمنان و یا نائل شدن بهافتخار شهادت که هر دو سعادتی بزرگ و پیروزی عظیم بود، همین منطق نیز در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران اسلامی در عصر و زمان ما، بار دیگر خودش را نشان داد و درحالیکه تمام قدرتهای بزرگ دنیا، با امکانات خود، بهطور ظاهر و پنهان، به تقویت دشمنان اسلام پرداختند، جوانان مؤمن و بسیجی و رزمندگان تربیتیافته مکتب قرآن، تمام محاسبات جنگی آنها را برهم زدند.
حجتالاسلام میهنپرست، در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، اظهار کرد: امام محمدباقر (ع) الگوی جهاد و نهضت علمی در گام دوم انقلاب اسلامی است، نهضت علمی امام محمدباقر (ع) الگوی عملی نسل جوان برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است.
وی، گفت: در این زمان به فراخور اقتضائات، نیازمندیها و ضرورتهای نظام اسلامی که از سوی مقام معظم رهبری و در قالب بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بدان توصیه و بر ضرورت آن تأکید شده است، سیره عملی حضرت امام محمدباقر (ع) در به راه انداختن نهضت علمی و تولید علم، الگوی عملی و متعالی برای تحقق هر چهبهتر این بیانیه بهخصوص برای نسل جوان جویای علم و پژوهش است.
امامجمعه شهر چوار، افزود: چند روز پیش، رسانهها بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار 8 ماه پیش ایشان با هیئت دولت را منتشر کردند، رهبر معظم انقلاب در این دیدار که حدود دو ماه پس از خروج رسمی آمریکا از برجام انجام شده بود، نکات بسیار مهمی و هشدارآمیزی درباره اروپا بیان کرده و توصیههای مهمی ازجمله هشدار درباره موکول کردن اقتصاد به عوامل خارجی، انتقاد از شرطی کردن مردم، پیشبینی درباره بسته اروپا و یادآوری خیانت اروپا داشتند.
حجتالاسلام میهنپرست، بیان کرد: یکی از فوریترین و اصلیترین مسائلی که امروز کشور با آن دستبهگریبان است، مشکلات اقتصادی است و نمود آن را در گرانیهای افسارگسیخته مثل قیمت پراید 50 میلیونی و گوشت 100 هزارتومانی شاهدیم، مسئلهای که هم برای مردم تبدیل به معضل و مشکل شده و هم مسئولین را دچار چالش کرده است و البته دشمن در این میان بسیار خوشحال است و سعی دارد به خیال خود از این نمد کلاهی برای خود بدوزد.
وی، در پایان، با تأکید بر تلاش و همت مضاعف مسئولان در رفع مشکلات معیشتی مردم، خاطرنشان کرد: در جامعهای که میان طبقههای گوناگون آن، فاصله معیشتی و اقتصادی وجود دارد، مسئولان و کارگزاران باید با ساده زیستی مرهمی بر زخمهای گروه کمدرآمد جامعه باشند.
نظر شما