اهتمام ویژه به گروهای سرود در دستور کار فعالیت کانون ها قرار گرفته است

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان گفت: اهتمام ویژه به گروهای سرود در دستور کار فعالیت کانون ها قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، حجت الاسلام مهدی پودینه مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان در نشست خبری با رسانه ها پیرامون 18 اسفند سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور بیان داشت: یکی از ضرورت های مهم جامعه  که مقام معظم رهبری انقلاب نیز به ارزش آن تاکید فراوان کرده است، پرداختن به مباحث فرهنگی، به ویژه در مساجد است.

 

وی افزود: با توجه به دغدغه های رهبری به موضوعات مختلف به ویژه مسائل فرهنگی جامعه، در بیانیه اخیر ایشان از جوانان به عنوان افرادی که در اجرای گام دوم انقلاب به ویژه مسائل فرهنگی باید استفاده کرد یاد شده است و تشکیل ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور هم با توجه به این مقوله شکل گرفته است.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان تصریح کرد: یکی از وظایف کانون های فرهنگی مساجد، انجام کارهای فرهنگی مورد نیاز امروز جامعه، افزایش صفوف نمازگزاران و برنامه های فرهنگی در مساجد است.

 

پودینه گفت: شیوه بودجه بندی کانون های فرهنگی مساجد براساس سه سطح، یک تا سه تنظیم شده که از 350 هزار تومان تا سقف یک میلیون تومان به حساب این کانون ها واریز می شود  و از امسال براساس تعداد اعضاء کانون ها و فراوانی سرانه کار آمد واریز می شود که در روستاها به ازای هر نفر عضو کانون دو هزار تومان و در شهرها به ازای هر نفر عضو هزار و ششصد تومان بودجه در نظر گرفته می شود.

 

وی افزود: فعالیت های زیادی در کانون های فرهنگی و هنری مساجد برنامه ریزی و اجرا می شود که از آن جمله می توان به فعالیت های قرآنی در قالب جشنواره مدهامتان با هدف شناسایی فعالان فرهنگی و قرآنی یکی از این نوع فعالیت ها است، همچنین تلاوت قرآن روزانه یک صفحه در مساجد، اجرای طرح خانه های نور که برگزیده جلسات قرائت برادران تشییع و تسنن، برگزاری جام مساجد، اجرای طرح اوقات فراغت که هر ساله 32 هزار دانش آموز در آن شرکت دارند.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان تصریح کرد: در حال حاضر هزار و ۳۶۹ باب کانون فرهنگی و هنری در استان مجوز فعالیت دارند که از این تعداد ۸۱۳ باب مربوط به مساجد شیعه و ۵۵۹ باب به مساجد اهل سنت اختصاص دارد؛ همچنین در حوزه روستایی و عشایر ۸۹۱ باب فعالیت دارند که بیش از ۷۰ درصد کانون های استان را شکل داده است.    

کد خبر 771501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha