به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «محمد قمی» در همایش مجمع دبیران شوراهای امر به معروف و نهی از منکر گفت: همه دستگاه هایی که به جمهوری اسلامی مرتبط هستند وظایف سنگینی در مورد امر به معروف و نهی از منکر دارند اما وظیفه سازمان تبلیغات اسلامی در این زمینه سنگین تر است.
رییس سازمان تبلیغات اسلامی یادآور شد: حکمی که امام خمینی (ره) برای این سازمان داده اند نشان از آن دارد که این سازمان بیشترین ارتباط را به امر به معروف و نهی از منکر دارد.
وی با بیان این که سازمان تبلیغات اسلامی در تحکیم و تثبیت امر به معروف و نهی از منکر موظف است، افزود: غفلت در این زمینه جبران ناپذیر است.
حجت الاسلام قمی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه بالاترین مرتبه معروف، حفظ نظام جمهوری اسلامی و بالاترین مرتبه نهی، نهی از اختلال در صیانت نظام است، خاطرنشان کرد: نقد منصفانه به مسئولان نظام جمهوری اسلامی حفظ نظام و امر به معروف است و نباید برای پرداختن به معروف های دیگر از معروف اصلی و نهادی جا بمانیم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه امر به معروف و نهی از منکر را خیرخواهی و از سر دلسوزی برای جامعه دانست و عنوان کرد: از طریق اولی باید این مساله به مسئولان مرتبط باشد و در تلاشیم که نهضت مهم امر به معروف و نهی از منکر مسئولان و نقد آن ها را راه اندازی کنیم.
وی تاکید کرد: مسئولانی که پای کج گذاشته اند و یا در شرف آن است باید امر به معروف و نهی از منکر شود و خوش به حال مسئولی که این مساله را بپذیرد. با قانونگذاری این مساله حل نمی شود و نیاز به خیزش عمومی برای امر به معروف و نهی از منکر مسئولان لازم است.
حجت الاسلام قمی با تاکید بر این که باید شرح وظایف دستگاه های حاکمیتی در مورد فریضه امر به معروف و نهی از منکر مشخص شود، عنوان کرد: همچنین باید ایده های نو در آن به کار گرفته شود. این ایده پردازی ها باید اجتماعی باشد و جوانان خلاق حوزه و دانشگاه را در آن دخالت داده شود.
وی در پایان تصریح کرد: مردمی بودن این امر با برنامه ریزی منافاتی ندارد. این مساله پایگاه فرماندهی و برنامه ریزی نیازمند است و در این خصوص نباید کوتاهی کرد. باید بکوشیم مواجه های امر به معروف و نهی از منکر تلخ نباشد چه در مورد مسئولان چه در مواجهه با مردم./
نظر شما