شهدا را برای بچه های مسجد و مدرسه الگوسازی کنیم/ نکته ای شنیدنی درباره اصحاب آخرالزمانی حضرت سیدالشهدا

رئیس دادگستری رفسنجان گفت: اگر بتوانیم شهدا را الگوی مناسب برای دانش آموزان و بچه ها در مدارس و مساجد معرفی کنیم می توان توفیقاتی کسب کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان، حجت الاسلام مهدی پورمحمدی امروز( ۱۴ اسفند) در یادواره شهدای فرهنگی در مدرسه شهید انصاری رفسنجان با اشاره به اینکه زمان جنگ نه 8 هزار کانال ماهواره ای و نه اینترنت و فضای مجازی و موبایل بود و شهدای مدافع حرم نیز نه دوران قبل از انقلاب و نه امام را درک کردند؛ گفت: از جمله آنها سید مصطفی موسوی بود که سه روز در سوریه ظاهر شد و به شهادت رسید وی در قلب تهران زندگی می کرد و نیز شهید محمدزاده هم در تهران زندگی می کرد این ها از شهدای مدافع حرم هستند که در همین فضای کنونی بودند و نفس خود را حفظ کردند و کلام امام صادق علیه السلام را درک کردند که می فرماید مجاهد جوان همانند شهیدی است که دسترسی به گناه دارد اما گناه نمی کند.

 

 

 

وی افزود: مسئولان آموزش و پرورش و کسانی که با دانش آموزان سر و کار دارند باید در مدرسه الگویی برای دانش آموزان معرفی کنند اگر الگو یک هنرپیشه ای باشد، فوتبالیست، هنرپیشه خارجی، هالیوودی و غیره باشد این دانش آموز می خواهد مانند وی زندگی کند؛ اما باید کسی را الگو قرار داد که ارزش داشته باشد.

 

 

 

پورمحمدی بیان کرد: شهید ابراهیم هادی را به عنوان یک ورزشکار معرفی کنید یا شهید محسن حججی؛ لذا اگر کار کنیم بر روی الگو گذاری برای دانش آموزان، جوان دنبال سبک زندگی شهدا می رود که اگر دانش آموزان را به شهدا وصل کنید شهدا دست آنها را می گیرند و به آسیب های اجتماعی  دچار نمی شوند؛ دانش آموز دارای الگویی است و این وظیفه و رسالت مهم بر دوش همه است تا جوان ما از آسیب ها و توطئه های دشمن به دور باشد و راه انقلابی خود را پیدا کند.

 

 

 

وی ادامه داد: شهدا دست دانش آموزان را می گیرند در راهیان نور ببینید افراد در فضای شلمچه و دو کوهه وقتی نفس می کشند و در جایی که خون پاک شهدا ریخته شده است قدم می گذازند انگار از تمام تعلقات دنیوی دل کندند.

 

 

 

وی بیان کرد: شهید مجتبی اسدی را که کوچکترین شهید دانش آموز رفسنجان است باید الگو قرار دهیم، 8 سال با این شهید هم کلاس بودم؛ ارتباط دوستانه ای با او داشتیم، 8 سالش بود و در یکی از روزهای تابستان به منزل ما آمد و گفت روی دیوار مدرسه ( مدرسه صدرای کنونی) نوشتند مرگ بر بهشتی؛ حالا چکار کنیم و او در این اندیشه بود که چکار باید کرد و فکری باید برداشت لذا این شهید در سن کوچکی به ذهنش رسید که کلمه بهشتی را باید به گونه ای پاک کرد و رفتیم با گِل پوشاندیم آن کلمه را، سال دوم راهنمایی بود که بر روی دیوار خانه شان نوشته بود مملکت بدون روحانیت مثل کشور بدون طبیب می ماند ( امام خمینی )، در سال سوم راهنمایی هم در مدرسه در مورد حزب توده صحبت می کرد ببینید درست است که امثال بهنام محمدی، محمد حسین فهمیده، شهید حججی ها و ... سن کمی داشتند اما روحشان بلند بود که این ها باید الگوی بچه ها بشوند.

 

 

 

پورمحمدی گفت: اگر بتوانیم شهدا را الگوی مناسب برای دانش آموزان و بچه ها در مدارس و مساجد معرفی کنیم می توان توفیقاتی کسب کرد.

 

 

 

پورمحمدی دغدغه اصلی و رمز پیروزی بسیاری از شهدا را اقامه نماز اول وقت دانست و عنوان کرد:  شهید مهدی زین الدین 25 ساله بود و فرمانده لشکر 17 علی ابن ابیطالب قم و برادرش هم  مجید کوچکتر از مهدی بود و هر دو با هم در یک ساعت در کردستان به شهادت می رسند و جزو شهدای شاخص  کردستان هستند از مادر این دو شهید شنیدم که دو نفر از روحانیون به حج تمتع رفتند و برگشتند و گفتند ما امسال به جای دو پسر شما طواف کردیم و کنار کعبه نشستیم و خستگی در کنیم و دیدیم مهدی بالای دیوار نشسته و از او پرسیدیم چکار می کنی؟ پاسخ داد با لشگرم منتظرم، لذا " شهید آوینی گفت: شهدا همه اصحاب آخرالزمانی سیدالشهدا هستند "  از شهید مهدی زین الدین پرسیدند تو از کجا به این مقام رسیدی: گفت از نماز اول وقت به این جا رسیدیم.

 

 

 

رئیس دادگستری رفسنجان خاطرنشان کرد: اگر نماز شهدا را الگو سازی کنیم و برخوردشان با اطرافیان و خاطرات همسران و دختران شهدا را مطالعه و سبک زندگی آنان را پیاده کنیم آنوقت این بچه ها و دانش آموزان اگر یاد بگیرند مانند شهید می شوند و در مسجد حضور می یابند و در محرم  و مجالس اهلبیت شرکت می کنند چون فضای شهدا به زندگی آنها آورده شده است.

 

 

 

 

 

کد خبر 770885

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha