به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «مصطفی سالاری» امروز(پنجشنبه، 9 اسفند) در نشست با بانوان فعال در عرصه مدیرینی استان گفت: بهرهگیری از بانوان در بخشهای مدیریتی دستگاههای اجرایی یکی از مقولههای است که مورد توجه دولت قرار دارد.
استاندار گیلان با بیان اینکه 50 درصد از جمعیت جامعه را بانوان تشکیل دادهاند افزود: مسئولیتپذیری بانوان در اداره جامعه به دور از تبعیض یکی از برنامههای است که دنبال میشود.
سالاری اذعان کرد: در حال حاضر 14 مدیر زن در سطوح بالای مدیریتی در گیلان در حال فعالیت هستند که 11 مدیر در طول یکسال و نیم گذشته(شروع کار بنده در گیلان) منصوب شدهاند.
وی ادامه داد: در تاریخ گیلان نخستین فرماندار و مدیرکل زن در گیلان منصوب شده است.
استاندار گیلان با تاکید بر اینکه بانوان گیلانی فعالیتهای چشمگیری در عرصههای مختلف دارند افزود: با بهرهگیری و شناسایی توانمندیهای مدیریتی بانوان میتوان وضعیت فعالیت زنان در جامعه را ارتقاء داد.
سالاری تصریح کرد: بانوان در بیشتر سطوح از جمله فعالیتهای علمی وحضور در کنکور حتی از مردان نیز جلوتر هستند.
وی بر بهرهگیری از سمنها جهت نظارت در دستگاههای اجرایی اشاره و خاطرنشان ساخت: با تشکیل سمنهای ویژه در هر دستگاه مشکلات و موانع مردم پیگیری و پاسخ مناسب در قالب تشکیل فضای مجازی داده میشود.
نماینده عالی دولت در استان یادآور شد: نظارت به معنای مداخلهگری نیست بلکه ایجاد ارتباط موثر بین مردم و دولت و نظارت بر حسن انجام کار تا رسیدن به نقطه مطلوب است.
استاندار گیلان اضافه کرد: علم، فناوری، ورزش و هنر، کارآفرینی و فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی بانوان گیلانی نسبت به دیگر استانهای کشور در جایگاه مناسبی قرار دارند.
سالاری در ادامه با بیان اینکه از صندوقهای خرد کمکهای اعتباری به بانوان حمایت میشود تصریح کرد: این صندوقها بایستی در راستای تولید و رونق اقتصادی استفاده شود و با ایجاد صندوقهایی تحت عنوان قرض الحسنه نسبت به اعطای تسهیلات برای اجرای مشاغل کوچک همچون صنایع دستی، بسته بندی محصولات کشاورزی، عرضه خوراک محلی و سنتی اقدام کرد.
وی با تاکید بر اینکه بانوان گیلانی از دیرباز در اقتصاد استان نقش جدی داشته و دارند خاطرنشان ساخت: باید زمینه مشارکت بیشتر بانوان در حوزه اشتغال با توجه با تحولات موجود فراهم شود.
نظر شما