به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تهران، محمد حسین اسماعیلی با اعلام این مطلب گفت: این تصمیم بر اساس ارزیابی های صورت گرفته و شناسایی ظرفیت ها و پتاسیل های بالقوه موسیقی در نواحی و اقوام مختلف ایرانی در سراسر کشور و همچنین پژوهش های میدانی انجام شده در حوزه تولید آثار با موضوع رضوی در سه دوره گذشته صورت گرفته و در دوره جدید ، ضمن گسترش دامنه فعالیت ها در کلیه بخش های این جشنواره موسیقی اقوام و نواحی ایران به عنوان محور جشنواره چهارم در دستور کار کمیته اجرایی قرار خواهد گرفت.
معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران افزود: بخش رقابتی این دوره از جشنواره مبتنی بر آفرینش و خلق آثار جدید با محوریت رضوی خواهد بود و این موضوع بستر مناسبی برای بروز و ظهور یک جریان فرهنگی در کشور و شناسایی فعالان این حوزه خواهد بود، از این رو توجه به کشف تولیدات جدید و حمایت از هنرمندان در حوزه موسیقی اقوام و نواحی با موضوع امام رضا (ع) به عنوان یکی از الزامات این دوره از جشنواره است و باید کمک کنیم تا با یک حرکت اجتماعی و سیال، مخاطبین هدف این جشنواره را بیش از پیش پیدا کنیم و زمینه حضور ایشان را در سطح کشور و بین المللی فراهم نماییم.
جانشین دبیر چهارمین جشنواره آواها و نواهای رضوی با ابراز خرسندی از برگزاری این رویداد بزرگ هنری نهادینه شدن و رویکرد های مثبت و ارتقاء سطح دانش معنوی و موسیقایی مردم و همچنین آشنایی جامعه هنرمندان و ارادتمندان با ارزش ها ی دینی و سیره زندگانی آن امام رئوف را از نقاط برجسته و مطلوب این جشنواره دانست.
احمد صدری،دبیر تخصصی و عضو اتاق فکر چهارمین جشنواره آواها و نواهای رضوی نیز در این جلسه، تشکیل اتاق های فکر را اصلی ترین مرکز تبادل اطلاعات و تصمیم گیری دانست و افزود : برگزاری نشست های تخصصی برنامه های موضوعی جشنواره تحت عنوان اتاق فکر می تواند با استفاده از ظرفیت ها و قابلیت های موجود و بالقوه هنری و تأثیر گذاری آن در برگزاری هر چه بهتر جشنواره تعیین کننده باشد.
وی ادامه داد: بر اساس گزارش های آماری بنیاد بین المللی امام رضا(ع) و بازنگری برگزاری فعالیت های فرهنگی و هنری کلیه استان ها در سنوات گذشته،استان تهران توانسته است طی سه دوره از برگزاری جشنواره استاندردهای قابل قبول برگزاری یک رویداد هنری را کسب کند.
صدری افزود: محوریت موسیقی اقوام و نواحی ایران در جشنواره چهارم بر دو شاخصه اصلی تولیدات سازی و آوازی استوار است و بر این اساس هنرمندان برگزیده استان ها در این دو حوزه با ارسال آثار و تولیدات خود می توانند در جشنواره شرکت نمایند.
پس از صحبت های دبیر تخصصی جشنواره ، اعضای شورا به پررسی پیش نویس فراخوان چهارمین جشنواره آواها و نواهای رضوی پرداختند و تصمیمات لازم را اتخاذ نمودند.
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در خاتمه این جلسه با بیان اینکه اعضای اتاق فکر جشنواره آواها و نواهای رضوی متشکل از هنرمندان و کارشناسان متخصص در حوزه موسیقی هستند ابراز امیدواری کرد:حضور این افراد و ارائه نقطه نظرات ایشان می تواند در انتخاب و معرفی آثار برتر و در نهایت روند مطلوب برگزاری جشنواره تاثیرگذار باشد.
گفتنی است استان تهران در هفدهمین دوره جشنواره بین المللی امام رضا علیه السلام میزبان برگزاری چهارمین جشنواره آواها و نواهای رضوی خواهد بود.
نظر شما