ابن حسام خوسفی ظرفیت ملی و بین المللی شدن را دارد

علیزاده با بیان اینکه ابن حسام پتانسیل تبدیل شدن به یک ظرفیت ملی و حتی بین المللی را دارد، گفت: این شاعر بلندآوازه می توان را به عنوان برند فرهنگی شهر بیرجند معرفی کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خوسف، «عیسی علیزاده»  بعد از ظهر (۶ بهمن) در مراسم افتتاحیه دومین جشنواره منطقه ای شعر ابن حسام اظهار کرد: یکی از اهداف فرهنگی جهاد دانشگاهی، برگزاری برنامه هایی است که به معرفی افراد برجسته و مفاخر بومی هر منطقه بپردازد چرا که خیلی از این ظرفیت ها، پتانسل ملی شدن را دارند.

 

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی افزود: دومین جشنواره شعر ابن حسام به همت جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی برگزار شد و این جشنواره به صورت منطقه ای است که شرق کشور را شامل می شود.

 

عیزاده در حاشیه این جلسه به خبرنگار شبستان گفت: با ارزیابی این جشنواره درصدد هستیم ضمن اینکه بخش های جشنواره ابن حسام خوسفی را ارتقاء دهیم؛ زمینه برگزاری جشنواره ابن حسام به صورت ملی ایجاد کنیم.

 

وی با بیان اینکه اگر از مفاخر غفلت کنیم قطعا تاریخ ما را نمی بخشد، عنوان کرد: ابن حسام ظرفیت و پتانسیل تبدیل شدن به یک ظرفیت ملی و حتی بین المللی را دارد و می توان آن را به عنوان برند فرهنگی شهر بیرجند معرفی کرد که جهاد دانشگاهی هم آمادگی دارد تا به همت متولیان امر این برندسازی را دنبال کند.

 

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی از ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و میراث فرهنگی خواست تا با جهاد دانشگاهی در زمینه برندسازی و معرفی ابن حسام هماهنگ شوند تا از ظرفیت ابن حسام به عنوان یک پتانسیل گردشگری و درآمد زایی نیز استفاده شود.

 

علیزاده با بیان اینکه برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی است، گفت: در معاونت فرهنگی بر مبنای انقلاب فرهنگی در دانشگاه‌ها و با حمایت مسئولان، ساختارهایی متناسب با نیازهای روز تأسیس شده است.

 

وی افزود: یکی از تشکیلاتی ترین مجموعه های فرهنگی کشور که در سطح دانشگاهی کار می کند جهاد دانشگاهی است که به عنوان یک مجموعه خوش نام در میان دانشجویان معروف شده است.

 

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با ابراز خرسندی از اینکه در حوزه گردشگری، افکارسنجی و خبر رسانی روزانه اتفاقات خوبی در معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی افتاده است، گفت: با توجه به رویکرد جهاد داشگاهی، می توانیم سنجش نیازهای مخاطب را به صورت نظرسنجی و نیازسنجی انجام دهیم.  

 

علیزاده خاطرنشان کرد: سالیان سال شخصیتی مانند ابن حسام در منطقه مغفول مانده و هم اکنون جهاد دانشگاهی عَلَم معرفی این شخصیت بزرگ را برداشته است که باید مورد حمایت قرار بگیرد.

 

ارسال ۴۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره منطقه ای شعر ابن حسام

همچنین معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در این جلسه به خبرنگار شبستان، گفت: 400 اثر به دبیرخانه دائمی جشنواره شعر ابن حسام خوسفی ارسال شده است که شامل احوالات و آثار ابن حسام، دل نوشته ها و اشعار نو و سپید می شود.

 

«حمید مرادی» از شرکت 130 شاعر در جشنواره منطقه ای ابن حسام خوسفی خبر داد و گفت: شاعرانی از تمام استان های کشور در این جشنواره حضور داشتند.

 

وی افزود: این جشنواره در سه بخش اصلی، جانبی و پژوهش برگزار شد که بخش اصلی آن، شعر کلاسیک و نیمایی است که در این بخش سه نفر برگزیده و در بخشی جانبی آن که شامل موضوعات محیط زیست و آسیب های اجتماعی است هم سه نفر و در بخش پژوهش که شرح احوال و آثار ابن حسام هست، هم سه نفر برگزیده می شوند.

 

وی با بیان اینکه سه نفر هم به صورت آزاد انتخاب می شوند، گفت: در مجموع در اختتامیه این جشنواره 12 نفر تقدیر می شوند.

 

وی هدف از برگزاری جشنواره ابن حسام را برندسازی ابن حسام به صورت منطقه ای و ملی عنوان کرد و افزود: ایجاد تعامل میان شاعران و معرفی آثار ابن حسام از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره منطقه ای است.

 

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی عنوان کرد: شاعرانی از تمام استان های کشور به این جشنواره آثاری را ارسال کرده اند که سعی شده در بحث آثار محدودیت گذاشته شود به نحوی که هر شرکت کننده تنها می توانست سه اثر و در نهایت پنج اثر ارسال کند.

 

وی از رونمایی تمبر یادبود جشنواره منطقه ای ابن حسام و  جلد کتاب «صهبای نرگس 2» در آیین اختتامیه جشنواره ابن حسام خبر داد و گفت: اشعار برگزیده جشنواره در این کتاب چاپ می شود.

 

 

 

کد خبر 768806

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha