به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، «امیر خوراکیان» امروز( ۲ اسفند) در سومین جشنواره رسانه ای ابوذر و یادواره شهدای رسانه ای استان در سخنانی بیان داشت: پس از ۴۰ سال موفقیت پی در پی ما مفتخر شدیم بیانیه گام دوم را از مقام معظم رهبری دریافت کنیم؛ بیانیه ای که هم غبار از گذشته انقلاب بر می گیرد و اتفاقات ملت در این ۴۰ سال را روشن می کند و با قلمی بسیار شیرین و صمیمی تبیین و تحلیل و یادآوری آنچه گذشته است؛ می کند.
معاون مرکز ملی فضای مجازی ادامه داد: همچنین این بیانیه جایگاه حساس کنونی را به خوبی بیان و هم مسئولیت های آینده را تبیین می کند و نباید مثل برخی دیگر از فرمایشات دیگر ایشان با بی مهری و کم توجهی مواجه شود زیرا این نقشه راه است و باید با آن فعالانه برخورد کنند که ابعاد آن روشن و شرح و تفصیل شود.
خوراکیان یکی از فرازهای این بیانیه، که مخاطب اصلی آن جوانان مورد تبیین قرار داد و افزود: رهبری وظیفه جهادی جوانان را شکست محاصره تبلیغاتی دشمنان تلقی می کنند و ما باید بدانیم ابزارها و امکاناتی که در این محاصره تبلیغاتی از آن استفاده می شود چیست؟ مگر می شود محاصره ای را شکست اما از ابزار دشمن اطلاع پیدا نکرد.
وی با در رابطه با وظیفه جهادی جوانان برای شکستن این محاصره؛ اولین قدم را این دانست که میدان و گستره تبلیغاتی این محاصره پلت فرم ها و سکوهای بستر رسانه های اجتماعی واقع شده و اظهار داشت: این پدیده(فضای مجازی) را در ابتدا با آن ساده برخورد کردیم اما بعد معلوم شد عرصه جمع کردن همه فعالیت های بشر در درون آن است و دشمن برای این محاصره تبلیغاتی میدانی به وسعت پلت فرم ها و آن سکوهایی که بستر فعال شدن شبکه ها روی آن قرار گرفته، است.
خوراکیان با بیان اینکه تشویق به مشارکت در این رسانه ها زیاد است و هر کس شرایطی می بیند که در آن فعال شود و دسترسی گسترده ای به فعالیت در آن وجود دارد؛ تصریح کرد: ۴ برابر رشد جمعیت جهان شاهد رشد پیام رسان ها هستیم؛ داده های بزرگ در این رسانه ها تجمیع و از آن برای تحلیل مخاطب و ذائقه سنجی و دسته بندی او استفاده می شود.
وی با اشاره به اینکه به وسیله هوش مصنوعی محتوای متناسب با افراد تولید می کنند اما آنچه امروز مورد استفاده جدی در این محاصره است، ربات هایی است که به جای انسان برای حرکت های بزرگ استفاده می کنند؛ گفت: حتی ابزار دیگر اینها رسانه های جمعی است که برنامه تولید می کنند و از این برنامه ها، تولیدات کوچک در سطح گسترده در فضای مجازی توزیع می کنند و نیروهای مخالف با هم را کنار هم جمع و مرکز اعتدال را در عربستان راه اندازی کردند.
معاون مرکز ملی فضای مجازی بیان داشت: به تعبیر مقام معظم رهبری ۴ گونه محاصره در این جنگ تبلیعاتی مشاهده می شود؛ اول ''اخبار دروغ و تحلیل های مغرضانه'' و این برای ما تکلیف آور و نقشه ساز است؛ دوم '' وارونه نشان دادن واقعیت ها'' سوم '' پنهان کردن جلوه های امید بخش'' و چهارم''بزرگ کردن عیوب کوچک و انکار کردن محسنات بزرگ'' که هدف اصلی دشمن ایجاد ترس و نگرانی کاذب و مایوس سازی مردم و مدیران از آینده کشور است و به تناسب همین اقدامات می شود کارهای مهمی انجام داد.
وی اظهار داشت: درست است مخاطب این بخش جوانان است اما مسئولین باید هوشیار باشند؛ اگر در کلان سیاست ارتباطات کشور به گستره این محاصره توجه نکردیم و میدان برای پلت فرم ها فراهم کردیم خواسته یا ناخواسته به این محاصره تبلیعاتی کمک کردیم و این هوشیاری را مسئولین باید داشته باشند.
وی با اعلام این خبر که ما به شکست محاصره تبلیغاتی دشمن در توئیتر نزدیک شدیم؛ بر هماهنگ کردن اجزا مختلف و حضور فعال با شناخت و همراه با مهارت لازم در فضای مجازی تاکید کرد.
خوراکیان با اعلام این خبر که ما به شکست محاصره تبلیغاتی دشمن در توئیتر نزدیک شدیم؛ بر هماهنگ کردن اجزا مختلف و حضور فعال با شناخت و همراه با مهارت لازم در فضای مجازی تاکید کرد.
کد خبر 767636
نظر شما