واگذاری موفق چهار بیمارستان دولتی در استان البرز به بخش خصوصی

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز بیان کرد: چهار بیمارستان دولتی در استان البرز به صورت یکجا به بخش خصوصی واگذار شده که هم اکنون این بیمارستان ها با تعرفه های دولتی به ارایه خدمات می پردازند.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری شبستان، در اولین نشست تخصصی واگذار خدمات سلامت که در دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال برگزاری است حمید درخشی گفت: باید ببینیم آیا بخش خصوصی می تواند با حمایت بخش دولتی فعالیت های بخش دولتی را انجام دهد یا خیر، البته در استان البرز با حمایت ما که بخش دولتی هستیم بخش خصوصی در حال ارایه خدمت است که این کار هم جسارت مدیران بخش دولتی را لازم دارد و هم حمایت آنها را.

 

«حمید درفشی» گفت: هرچند هیچ رییس دولتی دوست ندارد مسئولیت بیمارستان خود را به بخش خصوصی واگذار نماید و در کنار آن نگران مستندات قانونی برای واگذاری فعالیت ها به بخش خصوصی هستند اما باید گفت مستندات قانونی بسیاری برای واگذاری ارایه خدمت به بخش خصوصی وجود دارد مانند اصل 44، ماده 192 قانون برنامه سوم که بیانگر این است هیچ مشکلی برای واگذاری بخش ها به بخش خصوصی وجود ندارد.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: واگذاری بخش های بیمارستان های دولتی به بخش خصوصی می تواند منجر به افزایش خدمات، کاهش هزینه ها و ارایه خدماتی با کیفیت بهتر به مردم شود.

 

درفشی افزود: هم اکنون در استان البرز چهار بیمارستان به صورت یکجا به بخش خصوصی واگذار شد در حالی که در کشور رایج شده است که فقط مراکز تصویربرداری و داروخانه ها به بخش خصوصی واگذار می شود.

 

وی افزود: بیمارستان امام حسین (ع) از 170 تخت فعال 100 تخت آن مربوط به ارایه خدمات روانپزشکی است که همه می دانیم روانپزشکی با ضرر همراه است اما این بیمارستان هم اکنون به سوددهی مناسبی رسیده است.

 

درفشی خاطرنشان کرد: با سرمایه گذاری خارجی یک مگالب با سرمایه گذاری خارجی ها تشکیل شده و آزمایشگاه های هفت بیمارستان البرز تعطیل شد که این مگالب با سرمایه گذاری چهارمین میلیون یورویی و با یک تکنولوژی خاص به ارایه خدمات می پردازد و خط قرمز ما نیز در ارایه خدمات این بیمارستان فعالیت شش ساله است که پس از شش سال تمام تجهیزات به دولت واگذار می شود و باید این آزمایشگاه با تعرفه های پزشکی فعالیت کرده و هزینه نیروهای آن نیز با بخش خصوصی طرف قرارداد می باشد.

 

وی افزود: حدود 65 تا 70 درصد هزینه بیمارستان ها هزینه های پرسنلی است و در ایران به ازای هر تخت فعال تا 10 نفر فعالیت می کنند در حالی که باید بتوانیم تعداد افراد شاغل را کنترل کرده و کاهش دهیم و به ازای هر تخت فعال به 2.2 پرسنل برسانیم.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: سه مشکل عمده ما در بیمارستان های دولتی تعداد پرسنل بالا، عدم نگهداری وسایل و امکانات و هزینه های بالای پشتیبانی می باشد.

 

 

کد خبر 767384

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha