هاشم شیرازیان، مسئول کانون های فرهنگی و هنری خراسان شمالی، امروز ( 28 مهر) به خبرنگار شبستان در مازندران گفت: 200 کانون فرهنگی و هنری در استان خراسان شمالی وجود دارد و با توجه به اینکه 54 درصد جمعیت استان روستایی و مابقی شهری هستند، 60 درصد کانون های استان روستایی است.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه نگاه دولت و ستاد فرهنگی و هنری مساجد کشور، افزایش کانون مساجد در روستاهاست فعالیت های سال جاری را به روستا محوری سوق دادیم.
شیرازیان بیان کرد: فضای آموزشی و فرهنگی و نمایشی در روستاها کمتر از شهرهاست و این امر می طلبد که فعالیت بیشتر شود و بهترین و موثرترین مکان ها، مساجد هستند که باید با محوریت ائمه جماعات، کار فرهنگی و دینی در راستای حوزه دین با حضور ائمه جماعت در توسعه کمی و کیفی گام برداشت.
مسئول کانون های فرهنگی و هنری خراسان شمالی اظهار کرد: استفاده از ظرفیت دستگاه های اجرایی مختلف استان ها در تجهیز و پشتیبانی از کانون های مساجد روستایی، کمبود ائمه جماعات و روحانی در مساجد از مشکلات است که باید برای رفع این مشکل از حوزه های علمیه و سازمان تبلیغات اسلامی در اعزام آنها یاری شود.
وی عنوان کرد: با مشارکت و منابع ملی و استانی، طرح کاروان مهرورزی به منظور برنامه ریزی های فرهنگی و هنری و تبلیغ و گسترش فعالیت ها و ارزش ها و همچنین زمینه حضور جوانان و نوجوانان در مساجد در قالب این کاروان ها، اجرای نمایشگاه، نشست های فرهنگی، برگزاری بر نامه های هنری و حتی اشتغال در روستاها و دعوت از اساتید در خصوص مهارت های زندگی در قالب کاروان مهر در روستاها از راهکارهای رفع مشکلات توسعه فرهنگ در روستاهاست.
شیرازیان عدم اعتبار و عدم آموزش های لازم برای فعالان فرهنگی روستاها را از دیگر مشکلات کارهای فرهنگی در روستاها اعلام کرد.
پایان پیام/
نظر شما