«اسماعیل محمد نصیری» درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان، گفت: 32 واحد دامداری با اعتباری بالغ بر دوهزار و ۵۰۰ میلیون ریال، با احداث دو دستگاه پست هوایی و بیش از یک کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف در شهرهای خور و جندق اجرا می شود.
به گفته این مدیر برق، در مدت ده ماهه ابتدای نخست امسال بالغ بر هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای اجرای برق پایدار و مطمئن به مشترکین، هزینه شده است.
وی بهسازی بیش از ۷۵ کیلومتر شبکه توزیع با تعویض پایه های فرسوده، اجرای ۱۳ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف و احداث ۱۳ دستگاه پست هوایی، برق رسانی به چاههای آب فرخی و بهنامیه، نصب ۲۴۱ دستگاه کنتور برق را از مهمترین طرح ها بیان کرد.
مدیر امور برق شهرستان خوروبیابانک با اشاره به متصل بودن تمامی روستاهای خوروبیابانک به شبکه برق گفت: از تعداد ۳۱ روستا، ۲۹ روستا به برق سراسری متصل هستند و دو روستای عروسان کوره گز و محمدآباد کوره گز در فاصله ۵۰ و ۷۰ کیلومتری شمال شهرستان از طریق پنل خورشیدی در مدت ۲۴ ساعت از برق پایدار استفاده می کنند.
نصیری خاطرنشان کرد: به برکت انقلاب اسلامی ۹۶ واحد صنعتی، ۲۱۸ واحد کشاورزی و بیش از ۱۱ هزار مشترک در بخش خانگی و سایر از نعمت برق شبانه روزی برخوردار هستند.
مدیر امور برق خوروبیابانک در ادامه به تولید انرژی پاک در کویر خوروبیابانک اشاره کرد و گفت: شهرستان خوروبیابانک با داشتن ۳۰۰ روز آفتابی ، ۴۳ نیروگاه خورشیدی کوچک و بزرگ خانگی و کارگاهی فعال با ظرفیت تولید ۴۶۵ کیلو وات دارد.
شهرستان خوروبیابانک با ۱۲ هزار کیلومتر وسعت و ۲۰ هزار نفر جمعیت در ۴۲۰ کیلومتری شرق مرکز اصفهان واقع است./
نظر شما