« شاهین فرهت» درباره حواشی پیش آمده درباره اجرای آثار دبیر سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر توسط گروه های موسیقی در جشنواره به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان توضیح داد: از زمانی که مرحوم فریدون ناصری رهبر ارکستر بودند هیچ کاری را برای اجرا در وطن خودم نداده بودم. امسال تم جشنواره اجرای آثار آهنگسازان ایرانی بود و من 2 تا کار یکی کنسرتویی برای امین غفاری جوان نابغه ایرانی ساختم و آن کنسرتو را به ارکستر دادم که اجرا کنند آقای نصیر حیدریان که رهبر خوب ارکسترمقیم وین هستند اصرار داشتند که کاری از من اجرا کنند من یک سمفونی اتو دادم؛ بقیه آثار را گروه های کوچکی داده بودند و یک قطعه پنج دقیقه ای خودشان انتخاب و اجرا کرده بودند بعد این اتفاقات افتاد من فکر می کردم همه خوششان می آید.
«دبیر سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر» در پاسخ به این سئوال که پاسخ این شائبه پیش آمده که گروه ها آثار آقای فرهت را اجرا می کنند چیست؟ گفت: تمام آثار اجرایی جشنواره موسیقی فجر از چهار نسل آهنگساز ایرانی است، مثل آقای دهلوی، معروفی و پایور که ایرانی کار می کردند و آهنگسازان پیشکسوت مثل آقای مشایخی، هرمز فرهت، سعید شریفیان و نسل جوان را اجرا کردیم و آهنگسازانی مثل رضا کهریزی برای نخستین بار معرفی شدند.
وی در پاسخ به این سئوال که سیاست این دوره جشنواره جوان گرایی و توجه به موسیقی آکادمیک بود؟ اظهار کرد: بله تاکید ما جوانان و به خصوص نسل هایی که در حال فراموشی بود.
شاهین فرهت درباره تجربه اجرای سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر گفت:جشنواره بسیار خوب بود و یکی از خوبی هایش این بود که ژانرهای مختلفی بود که از موسیقی محلی،پاپ، کلاسیک جهانی، کلاسیک آثار آهنگسازان ایرانی و از تمام سبک ها از مدرن، الکترونیک و باروک اجرا کردند، ارکستر ابراهیم لطفی کارهای باروک را به بهترین طرزی اجرا کردند، این حاشیه ها را من فکر کردم مثبت بوده است.
نظر شما