به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین موسی پور در مراسم کلنگ زنی این پروژه طی سخنانی به سالگرد سفر مقام معظم رهبری به استان قم اشاره کرد و گفت: 27 مهر سالروز سفر تاریخی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی به قم در حافظه تاریخی مردم ایران به ویژه مردم ولایت مدار قم ماندگار و جاودانه شد.
وی افزود: سفر سال گذشته مقام معظم رهبری به قم، یک سفر ویژه و دارای ابعاد و اثار مختلف استانی، ملی و بین المللی بود.
استاندار قم پیش بینی اجرای 320 پروژه از محل اعتبارات سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی را بخشی از دستاوردهای سفر تاریخی مهرماه سال گذشته خواند و تصریح کرد: در کنار آثار و برکات معنوی سفر، اجرای این تعداد پروژه عمرانی، تحول و شتاب روند توسعه و عمران استان را به دنبال خواهد داشت.
حجت الاسلام والمسلمین موسی پور کلنگ زنی احداث ساختمان مرکزی دانشکده صدا و سیمای قم و بهره برداری از طرح توسعه این دانشکده را از جمله طرح های سفر دانست و گفت: به میمنت سالروز سفر تاریخی رهبر انقلاب اسلامی، 150 پروژه در استان افتتاح یا کلنگ زنی می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد را جزو اساسی ترین و زیربنایی ترین وظایف و ماموریت رسانه ملی برشمرد و تصریح کرد: تربیت کادر متخصص و متعهد در تراز صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و ترویج کننده اهداف نظام به عنوان یکی از نیازهای ضروری و مستمر رسانه ملی است که امروز بیش از هر زمان دیگری باید مدنظر مسولان امر قرار گیرد.
استاندار قم با بیان این که دانشکده صدا و سیمای قم بهترین جایگاه برای تربیت چنین متخصصانی است، گفت: باید همه سرمایه گذاری های سازمان صدا و سیما در این بخش به دانشکده قم معطوف و متمرکز شود.
حجت الاسلام والمسلمین موسی پور به نقش محوری قم در تامین اساتید و تولید محتوا و منابع دینی و فقهی مورد نیاز رسانه ملی اشاره و افزود: مسؤلان صدا و سیمای کشور می توانند در این زمینه حساب ویژه ای را برای قم و نقش محوری آن داشته باشند.
وی انفکاک حوزه های معارفی از حوزه های عمومی را از جمله دغدغه های فعالیت رسانه ملی عنوان و گفت: ایجاد حوزه های تخصصی در رسانه ملی امر مهم و ضروری است اما انفکاک و قائل به تفکیک حوزه های معارفی و دینی از سایر حوزه ها حرکت مناسبی نخواهد بود.
استاندار قم به رویکرد شبکه گستری در صدا و سیما اشاره و تاکید کرد: رویکرد اصلی رسانه ملی همواره باید مبتنی بر افزایش کیفیت، نوآوری، و توجه به نیازهای مخاطبین در رده های مختلف سنی باشد.
گفتنی است، ساختمان مرکزی دانشکده صدا و سیمای قم در زمینی به مساحت سه هزار متر مربع و زیربنای 2 هزار و 800 متر مربع در چهار طبقه و 20 میلیارد ریال اعتبار از محل سفر رهبری احداث می شود.
پایان پیام/
نظر شما