مطالعه کتاب های دفاع مقدس در کشور پیشتاز است

نویسنده آن بیست و سه نفر هم با اشاره به اینکه با وجود پایین بودن سرانه مطالعه در کشور اما مطالعه کتاب های دفاع مقدس پیشتاز است؛ گفت: نسل امروز بیشتر علاقه مند به مطالعه آثار دفاع مقدس است و این نسل نوپا که علاقه نشان داد تقریظ هم معرفی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، احمد یوسف زاده، نویسنده آن بیست و سه نفر امشب(۲۸ بهمن)در نشست «چالش ها و فرصت های تقریظ بر کتب دفاع مقدس» در نهمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدسهم با اشاره به اینکه با وجود پایین بودن سرانه مطالعه در کشور اما مطالعه کتاب های دفاع مقدس پیشتاز است؛ گفت: نسل امروز بیشتر علاقه مند به مطالعه آثار دفاع مقدس است و این نسل نوپا که علاقه نشان داد تقریظ هم معرفی شد و اتفاق عجیبی در این حوزه افتاده است.

 

 

وی با بیان اینکه در دهه ۷۰ چون در دامنه قله دفاع مقدس بودیم و بزرگی آن را نمی دیدیم اما الان تماشای قله ستیغ آن ملموس تر است؛ افزود: امروز دانش آموزان در نقد کتاب «اردوگاه اطفال» با تبحر خاصی و با دست پر حتی نویسنده را به چالش می کشند و این باعث خوشبختی است.‌

 

 

یوسف زاده به چرایی نیاز جامعه به مطالعه کتب دفاع مقدس پرداخت و بیان داشت: آنها که این کتاب ها را خواندند مدافع حرم شدند و می توانید این را بررسی کنید زیرا کتاب های دفاع مقدس مردانگی و شجاعت و ایثار را به نسل جوان تزریق می کنند و پیشینه این{جریان} در کربلا است زیرا هر قیامی باید پیامی در پی آن ایجاد شود.

 

 

وی درباره علت تقریظ توسط مقام معظم رهبری بر کتاب های دفاع مقدس گفت: بازخوردی که بنده خود گرفتم این است که ایشان فرمودند این کتاب دل مرا تکان داد لذا داستان تقریظ از تکان خوردن یک دل شروع شد و وقتی کتابی معرفی می شود دلها به سمت کتاب متمایل می شود و جامعه بار دیگر از برکات دفاع مقدس سیراب می شود.

 

 

نویسنده آن بیست و سه نفر نحوه رسیدن کتاب به رهبری را هم موضوع مهمی خواند و بیان داشت: آن بیست و سه نفر از طریق آقای حجتی کرمانی به دست ایشان رسید و بر آن تقریظ نوشتند.

 

سردار علی ناظری، معاون نشر و ادبیات سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم با بیان اینکه برداشت ها از تقریظ متفاوت است؛ بیان داشت: رهبری می خواهد بگوید مثل اینها لازم داریم؛ انتشارات می گوید هرچه نتوانستیم بفروشیم الان که تقریظ خورده باید کسری فروش را جبران کنیم. و نویسنده و مدیران فرهنگی هم می خواهند اثر تقریظ بخورد.

 

 

وی تأکید کرد: باید از تقریظ تعریف ثابت داشته باشیم و ساز و کاری آماده شود که آنچه در تقریظ مد نظر است محقق شود؛ اظهار داشت: مقام معظم رهبری تقریظ نمی نویسند که عده ای پول پارو کنند و کتاب را در هر چاپ چند برابر قیمت چاپ اول بفروشند.


 

کد خبر 766613

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha