۱۲ پایانه مسافری جدید در کشور در حال ساخت است/وجود ۱۴۰ هزار ناوگان اضافه از چالش های حوزه حمل و نقل است

قربانی با بیان اینکه ۵۸۳ پایانه مسافری و ۷۶ پایانه بار خصوصی و دولتی در سطح کشور وجود دارد، گفت: ۱۲ پایانه مسافری جدید در کشور در حال ساخت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، «مهران قربانی» در نشست خبری بزرگترین و اصلی ترین چالش فراروی صنعت حمل و نقل کشور را وجود ۱۴۰ هزار ناوگان اضافه برشمرد و اظهار کرد: اکثر این ناوگان نیز فرسوده است.

 

وی با اشاره به وجود ۳۵۰ هزار وسیله نقلیه در ناوگان حمل بار کشور، افزود: متناسب با وضعیت باری که در کشور وجود دارد، در حال حاضر حدود ۲۰۰ هزار دستگاه وسیله نقلیه می تواند پاسخگوی نیاز کشور در بخش حمل بار باشد.

 

معاون حمل و نقل سازمان حمل و نقل جاده ای و پایانه های کشور در ادامه از شهرک حمل و نقل بندرعباس به عنوان یکی از زیرساخت های حمل و نقلی که به طور نسبی معیارهای مکان یابی در آن رعایت شده است نام برد و عنوان کرد: نزدیکی به بنادر شهید رجایی و شهید باهنر و خط ریلی از مزایای این شهرک است.

 

وی با بیان اینکه دغدغه حمل بار توسط صاحبان کالا در انتخاب سیستم حمل و نقلی موثر است، گفت: شرکت هایی که در این شهرک مستقر شده اند در حمل بارهای ویژه، توانمند و تخصصی هستند و از این رو این شهرک در تصمیم گیری های سازمان حمل و نقل جاده ای و پایانه های کشور دارای جایگاه ویژه است.

 

قربانی با اذعان به اینکه سازمان حمل و نقل جاده ای و پایانه های کشور حداکثر مساعدت و حمایت خود از شهرک حمل و نقل بندرعباس در چهار چوب قانون و مقررات را انجام خواهد داد، افزود: این شهرک از شهرک های توانمند حمل و نقلی در سطح کشور محسوب می شود و سازمان از فازهای دو و سه این شهرک نیز حمایت و پشتیبانی خواهد کرد.

 

وی تعداد کل رانندگان باری دارای کارت هوشمند کشور را ۴۸۰ هزار نفر ذکر کرد و با بیان اینکه از این تعداد، ۳۳۰ هزار نفر به صورت فعال در حال خدمت رسانی هستند، اضافه کرد: در سال گذشته ۴۲۷ میلیون تن بار در بخش حمل و نقل جاده ای کشور جا به جا شده است.

 

مشاور وزیر راه همچنین از فعالیت چهار هزار و ۳۰۰ شرکت و موسسه و ۳۲۹ تشکل صنفی در بخش حمل و نقل جاده ای کشور خبرداد و بیان کرد: هرمزگان از دروازه های اصلی ورود و خروج بار در کشور است و با سهم ۲۴ درصدی در رتبه برتر کشور در بخش ترانزیت قرار دارد.

 

وی در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران در رابطه با توزیع لاستیک نیز گفت: امر توزیع لاستیک به سازمان راهداری و حمل و نقل مربوط نمی شود و مدیریت آن با صنعت معدن و تجارت است، اما به دلیل مشکلاتی که در نیمه اول سال جاری به وجود آمد سازمان کمک کرد تا این مشکلات هر چه سریع تر حل شود و توزیع عادلانه تری صورت گیرد.

 

قربانی با بیان اینکه در شش ماهه نخست امسال بیش از ۶۰۰ هزار حلقه لاستیک بین کامیون داران در سطح کشور توزیع شد، افزود: با راه اندازی سامانه الکترونیکی در راستای توزیع عادلانه لاستیک، در حال حاضر شرایط توزیع لاستیک بهتر از گذشته شده است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

 

وی به برنامه های نوروزی حمل و نقل جاده ای نیز اشاره و اظهار کرد: سامانه ی اینترنتی طراحی شده است که مسافران در طول سفر در دوران تعطیلات نوروزی می توانند مشکلاتی که در طول سفر توسط ناوگان حمل و‌نقل عمومی  ایجاد شده است را اعلام کنند.

کد خبر 765740

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha