جشنواره فیلم فجر در قم به خط پایان رسید

جشنواره فیلم فجر با اکران ۱۷ فیلم در دو سینما ونوس و تربیت به کار خود پایان داد.

خبرگزاری شبستان، قم ـ محمدرضا جایروند: بهمن ماه که فرامی رسد علاوه بر مراسم هایی که به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی در دهه دوم در سراسر کشور برگزار می شود، سینماها نیز شاهد جنب و جوشی است که در بقیه روزهای سال کمتر دیده می شود.

برگزاری جشنواره فیلم دهه فجر سبب می شود تا حضور گسترده مردم و صف های طولانی خرید بلیط به گرم شدن سینما در فصل سرد زمستان بینجامد.

شهر مقدس قم چند سالی است که میزبان جشنواره فیلم دهه فجر است و امسال دو سینمای «ونوس» و «تربیت» پذیرانی فیلم دوستان قمی بود.

اکران فیلم های جشنواره فجر از روز جمعه 12 بهمن ماه در این دو سینما آغاز شد و پنجشنبه 18 بهمن به پایان رسید. نکته قابل توجه نیز استقبال گسترده شهروندان از این جشنواره بود به گونه ای که تقریبا صندلی های این دو سینما در همه سانس ها تکمیل شده و حتی برخی نیز به دلیل عدم موفقیت در خرید بلیط پشت درهای سینما ماندند.
 



«پالتو شتری»، «دیدن ایم فیلم جرم است»، «معکوس»، «آشفتگی»، « بیست و سه نفر»، «تیغ و ترمه»، «جمشیدیه»، «خون خدا»، «درخونگاه»، «سال دوم دانشکده من»، «شبی که ماه کامل شد»، «تختی»، «قسم»، «ماجرای نیمرو۲: رد خون»، «سرخپوست»، «سمفونی نهم» و «حمال طلا» 17 فیلمی بودند که از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر در قم اکران شدند.

فیلم های «شبی که ماه کامل شد» به کارگردانی نرگس آبیار، «ماجرای نیمروز۲؛ رد خون» به کارگردانی محمدحسین مهدویان ، «قسم» به کارگردانی محسن تنابنده، «دیدن این فیلم جرم است» به کارگردانی رضا زهتابچیان و «تختی» به کارگردانی بهرام توکلی از فیلم های پرمخاطبی این دوره بودند و صف های طولانی خرید بلیط نیز مؤید این مساله بود.

فیلم «سرخپوست» به کارگردانی نیما جاویدی نیز از فیلم های پرطرفدار این دوره بود که فقط در سینما ونوس اکران شد و اکران آن به سینما تربیت نرسید.

«علیرضا آغاز» در این باره اظهار داشت که استقبال از اين جشنواره بسيار فوق العاده بود به طوری كه تقريباً ۱۰۰ درصد بليط های موجود به مدت هفت روز به فروش رسيد.

مدیر پردیس سینمایی ونوس تأکید کرد که تعداد قابل توجهی از بليط هاي جشنواره پيش از آغاز اكران فيلم ها به صورت اينترنتی به فروش رسيد و خريد حضوری به دليل تكميل ظرفيت سانس ها بسيار كم بود.

وی اکران چهار فیلم از پنج فیلم برتر در آرای مردمی در قم را نشان دهنده همت والای دست اندرکاران برگزاری جشنواره عنوان کرد.



«سید روح الله حسینی» نیز از هزینه 5 میلیون تومانی برای هر سانس فیلم جشنواره فجر خبر داد و گفت که در مجموع اكران های جشنواره فيلم فجر در قم بالغ بر ۲۳۰ ميليون تومان هزينه شده و روزانه بيش از دو هزار نفر برای تماشای اين فيلم ها به سينماها آمدند.

نماينده اتحاديه تهيه كنندگان سينما خاطرنشان ساخت که تعداد زيادی از سينماگران قمي و هنرمندان تئاتر، سينما و تلويزيون از اين جشنواره استقبال و از برگزاری جشنواره فيلم فجر در قم اظهار خرسندی كردند.

«محمد كاظم رضوانی» نیز با اشاره به اینکه شهر قم برای پنجمین سال میزبان جشنواره فیلم فجر بود، گفت: براي هر چه پرشورتر برگزار كردن آن از سه ماه قبل، شورای سياستگذاری تشكيل و برنامه ريزی های لازم انجام شد. در اين راستا سينمای ونوس و سينمای تربيت برای اكران فيلم ها در نظر گرفته شدند و برای خدمات دهی بهتر صندلی، صوت و تصوير سينما تربيت را بهسازی كرديم.

رئيس اداره سينمايی و سمعی بصری اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با بيان اينكه بر اساس طراحی اوليه ۱۵ هزار قطعه بليط طراحی و چاپ شده بود، ابراز كرد: با حضور پرشور مردم و استقبال كم نظير از فيلم های جشنواره فجر تمامی بليط ها به فروش رفته كه جا دارد از مردم قم تشكر كنيم كه با اين استقبال ما را سربلند كردند.
 

حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه در این جشنواره نیز بسیار پررنگ بود و علاوه بر حضور مستمر در سینما تربیت برای مشاهده فیلم، گزارش ها و یادداشت هایی درباره فیلم های اکران شده و همچنین فعالیت های انجام گرفته توسط اداره فرهنگ و  ارشاد اسلامی قم منتشر می کردند.

همچنین پنج فیلم کودک و نوجوان «پاستاریونی»، «ضربه فنی»، «شب آفتابی»، «بنیامین» و «آخرین داستان» در قالب طرح شاپرک به طور رایگان در سینما تربیت برای دانش آموزان اکران شدند.

کد خبر 764363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha