هنر می تواند به پویایی انقلاب و حفظ ارزش های اسلامی کمک کند

نویسنده و پژوهشگر عاشورایی، هنر را تکیه گاهی دانست که به پویایی انقلاب و حفظ ارزش های انقلابی و اسلامی کمک می کند و گفت: در پیروزی انقلاب شاعران و هنرمندان بسیاری نقش آفرینی کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از دزفول، «محمدرضا سنگری»، شامگاه (پنج شنبه 18 بهمن) در آیین «انقلاب به روایت هنر» و تجلیل از هنرمندان و شاعران انقلابی که در مسجد صاحب الزمان (عج) دزفول برگزار شد، به وجه تشابه انقلاب اسلامی با انقلاب نبوی اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی ایران یک تابلوی هنرمندانه است که توسط شهیدان و ایثارگران و به رهبری امام خمینی (ره) خلق شده است .

 

استاد دانشگاه و محقق و پژوهشگر عاشورایی، انقلاب را به شاخه ای از کوثر زهرای بتول تشبیه کرد و افزود: این شاخه همچنان جاری و رویاننده است و در حال تبدیل شدن به درخت باروری بوده که در طول 40 سال شاهد حضور و خلق این عظمت ها هستیم و پیشرفت های امروز در منطقه، برگرفته از برکت کوثر انقلاب است.

 

سنگری، از امام خمینی (ره) به عنوان سازنده تابلوی هنر انقلاب یاد کرد و ادامه داد: انقلاب در ۱۵ ماه شکل گرفت و به پیروزی رسید، این در حالی است که رژیم گذشته ژاندارم منطقه بود و تمام قدرت ها در کنار آنها بودند، اما امام (ره) با سادگی و بدون اسلحه این رژیم قوی را شکست داد که می توان این رویداد را یک هنر دانست.

 

وی هنر را تکیه گاهی دانست که به پویایی و حفظ ارزش های انقلاب کمک می کند و با بیان اینکه در پیروزی انقلاب هم شاعران و هنرمندان بسیاری نقش آفرینی کردند، اذعان داشت: در طول 40 سال گذشته، انقلاب اسلامی از درون و بیرون مورد ضربات و حملات بدخواهان قرار گرفت اما علیرغم همه همجه ها، امسال 40 سالگی انقلاب فرا رسیده و در حال شکوفایی است.

 

 

مراقب خطرات درونی کشور باشیم

وی بیشترین تهدید برای انقلاب را خطرات و ضربه های داخلی دانست و اضافه کرد: خطرات درونی بیشتر از خطرات بیرونی به انقلاب ضربه وارد می کند، چرا که خطرات بیرونی نمی تواند به انقلاب آسیب برساند، همانطور که در دوران جنگ تحمیلی ۳۴ کشور دنیا سلاح، امکانات، نیروی انسانی و مواد شیمیایی در خدمت رژیم بعثی قرار دادند اما نتوانستند ایران را شکست دهند.

 

این نویسنده و پژوهشگر عاشورایی، با اشاره به اینکه ما باید مراقب خطرات درونی کشور باشیم، تصریح کرد: خطر مشکلات و آفت ها از درون بیشتر است و در طول تاریخ نیز چنین بوده و اسلام را نیز همان خطرات داخلی تهدید و دچار آفت و آسیب کرده است.

 

وی با بیان اینکه دو خطر جدی انقلاب را تهدید می کند، یاد آور شد: دسته اول افرادی هستند که رهبری از آنها به عنوان شیعه انگلیسی یاد کرد؛ در لندن بهترین خانه ها را در اختیار روحانیونی قرار می دهند که به ظاهر از شیعه دفاع می کنند اما منازل آنها کنار صهیونیست ها قرار دارد و ۱۴ شبکه تلویزیونی با هدف شکست اسلام و ایجاد تفرقه و شکاف میان مسلمانان تشکیل داده اند.

 

سنگری، دسته دوم را افرادی دانست که به دنبال ایجاد یاس و ناامیدی در مردم هستند اما مطمئن هستیم نمی توانند روند رشد انقلاب را کُند کنند، گفت: بهترین راه مبارزه با این تهدیدات، استفاده از ظرفیت ها، نبوغ  و استعدادهای کشور است تا هیچ خطری نتواند کشور را مورد تهدید قرار دهد.

 

وی با اشاره به نظرات یک تئوریسین غربی درباره استفاده از ظرفیت ها در ایران، عنوان کرد: نیل پوتسمن معتقد بود که با وارد کردن وسایل نو، نظیر فضای مجازی و ماهواره به ایران گمان می کردیم می توانیم اسلام را در ایران شکست و دین را در این کشور برچیده کنیم اما ایرانی ها با زیرکی این فضا را به یک فرصت برای تبلیغ دین تبدیل کردند.

 

 

جمهوری اسلامی با هیچ دولت مستکبری بیعت نکرده است

«حجت الاسلام مرتضی همت پور»، هم عدم بیعت با مستکبران و ظالمان را وجه مشترک حضرت زهرا (س)، امام عصر (عج) و و انقلاب اسلامی ایران دانست و خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی نیز با هیچ دولت مستکبری بیعت نداشته و این از افتخارات اسلام است.

 

سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان، اظهار داشت: انقلاب اسلامی امروز به برکت قرآن و حرکت در مسیر اهل بیت (ع) به سن بلوغ یعنی ۴۰ سالگی رسیده است و قطعا پیشرفت های بزرگی در راه دارد.

 

 

لازم به ذکر است، شعرخوانی توسط شاعران انقلابی، خاطره گویی توسط حمیدرضا آستی از فعالان انقلابی و تجلیل از شاعران و هنرمندان انقلابی از جمله برنامه های این همایش بود.

 

این مراسم به همت دبیرخانه کانون های مساجد خوزستان و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دزفول برگزار شد.

 

کد خبر 764284

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha