عبدالمجید فرهادی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ساختار جدید کمیته امداد، به خبرنگار شبستان گفت: در راستای اهداف دولت برای کوچک سازی نهادها و ادارات و همچنین ارائه خدمات بهتر و راحت تر به مددجویان، تغییرات ساختاری در بدنه اداری کمیته امداد در حال انجام است.
وی بیان داشت: در این ساختار جدید، شاخه های کمیته امداد در مراکز شهرستان به مدیریت تبدیل می شوند و بخشی از اختیارات به مدیران شهرستان واگذار شده تا مشکلات رفت و آمد مددجویان کمتر شود.
فرهادی افزود: تاکنون کمیته امداد در 15 شاخه اداره می شد ولی اکنون این مدیریت به هفت شهرستان این استان واگذار شده و کمیته امداد شهرستان ها تشکیل شده است که مدیریت شاخه ها را به عهده دارند.
وی اذعان داشت: بی تردید تا زمانی که این ساختار جدید جا بیفتد از همکاران خود در این نهاد مقدس می خواهم با صبر و حوصله مشکلات احتمالی را تحمل کرده تا در موعد مناسب از طریق مدیران شهرستان ها پیگیری و اصلاحات لازم انجام گیرد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره)کهگیلویه و بویراحمد گفت: از امروز مدیران موظفند با برنامه ریزی و همکاری روسا، زیر مجموعه و نیروهایی که در سطح های مختلف مجموعه قرار دارند کارهای در دست را تا پایان آذر به اتمام برسانند.
فرهادی یادآور شد: با توجه به سیاست جدید امداد در امر توانمند سازی خانواده های تحت حمایت همه امدادگران در سطح استان وظیفه دارند ضمن ایجاد اشتغال و بهره گیری از توان مددجویان و برطرف نمودن نیازهای اساسی خانواده ها، نسبت به کاهش آمار مددجویان و هدایت آنان در به کار گیری درست سرمایه های موجود در جهت ترقی خانواده ها تلاش نمایند.
مدیرکل کمیته امداد کهگلویه و بویراحمد، توانمندسازی مددجویان زیر پوشش کمیته امداد را از مهم ترین برنامه های این نهاد حمایتی در سال جاری دانست و افزود: در این زمینه در سال جاری کارهای خوب و ارزشمندی طراحی و انجام می شود.
وی با بیان اینکه نیاز مددجویان در اولویت برنامه ها بر توانمندسازی آنهاست، ابراز داشت: در تلاش هستیم از داشته ها و توانمندی های مددجویان برای ایجاد اشتغال و توانمندسازی آنها استفاده کنیم.
پایان پیام/
نظر شما