طرح تحول اجتماعی در هرمزگان کلید خورد

سرپرست اداره کل امور اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: طرح تحول اجتماعی با 83 برنامه در هفت محور با همکاری دستگاه های اجرایی در استان اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، حسین اسفندیاری، سرپرست اداره کل امور اجتماعی استانداری هرمزگان در نشست کارگروه اجتماعی در سالن رودکی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در بندرعباس با تشریح ابعاد مختلف این طرح، اظهار داشت: این طرح با هدف تحقق منویات مقام معظم رهبری در رابطه با مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن اجرا می شود.
 

وی افزود: با توجه به سفرهای دور سوم هیات دولت به استان ها و تاکید رئیس جمهوری بر اجرای برنامه های نرم افزاری به منظور ارتقاء شاخص های فرهنگی، طرح تحول اجتماعی مطرح و در دستور کار وزارت کشور قرار گرفت.
 

اسفندیاری با بیان اینکه اجرای طرح تحول اقتصادی در کشور، مقدمه ای برای آغاز طرح تحول اجتماعی بود، اظهار داشت: ارتقاء نشاط اجتماعی و رضایت عمومی، کاهش مطلوب اعتیاد و کاهش آسیب های اخلاقی و ارتقا فرهنگ عمومی از محورهای طرح تحول اجتماعی است.
 

وی اضافه کرد: ارتقای انضباط اجتماعی و صیانت از حقوق شهروندی، تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده (تسهیل ازدواج و کاهش طلاق)، تقویت وحدت، همبستگی و هویت ملی(ایرانی، اسلامی) و ارتقاء امنیت اجتماعی از دیگر محورهای این طرح است.
 

سرپرست اداره کل امور اجتماعی استانداری هرمزگان اذعان کرد: ساماندهی سواحل و مناطق گردشگری، سالم سازی مسیرهای کوهپیمایی، احیاء ورزش های بومی سنتی، بهینه سازی و توسعه تفریحات سالم، توسعه و تقویت کانون های فرهنگی هنری مساجد و کانون های فرهنگی ورزشی و تقویت برنامه های اردوهای جهادی و راهیان نور ازجمله برنامه های محور اول در راستای ارتقاء نشاط اجتماعی است.
 

اسفندیاری، درمان اعتیاد (شناسنامه دار کردن و تحت پوشش درآوردن کلیه معتادان، حمایت از برنامه های درمان اعتیاد، استانداردسازی و توسعه موسسات مردمی درمان اعتیاد و ایجاد اردوگاه های اجباری درمان معتادان)، برنامه ملی کاهش مصرف سیگار و ممنوعیت استفاده از قلیان را از برنامه محور دوم این طرح برشمرد.
 

وی افزود: برنامه آموزش آداب و آیین زندگی متعالی، مشاوره و رسیدگی به موقع به اختلاف های خانوادگی، حمایت و توانمنسازی زنان آسیب پذیر و برنامه ازدواج آسان و پایدار از برنامه های محور پنجم طرح تحول اجتماعی است.
 

اسفندیاری، برگزاری یادواره و ارائه آثار و تجلیل از مفاجر و همچنین تولید فیلم های فاخر از مشاهیر و شخصیت های محلی و ملی را از برنامه های محور ششم(تقویت وحدت، همبستگی و هویت ملی) ذکر کرد.
 

وی، طرح نظارت همگانی، طرح مبارزه با باندهای فساد و فحشا، طرح مبارزه با اراذل و اوباش و طرح مبارزه با مفاسد اخلاقی در فضای مجازی را از شاخص ترین برنامه های محور ارتقاء امنیت اجتماعی است.
 

در ابتدای این نشست مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان نیز با ارائه گزارشی از روند برگزاری پنجمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان رضوی و نمایش عروسکی ضامن آهو گفت: این جشنواره با هدف آگاه ساختن کودکان و نوجوانان با فرهنگ منور اهل بیت(ع) به ویژه امام رضا(ع) برگزار شد.


حجت الاسلام و المسلمین علی مریدی زاده با اشاره به انتقادهایی که به این جشنواره توسط برخی ها وارد شده است، اظهار داشت: عقیده این افراد این است که چرا سرمایه ملی، این گونه به هدر می رود.
 

وی تصریح کرد: آشنایی کودکان و نوجوانان با سیره و زندگی اهل بیت(ع) علی الخصوص امام هشتم از برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن و تربیت آینده سازان این مملکت است.
 

مریدی زاده با بیان اینکه یک کارگردان و بازیگر تئاتر باید بتواند زندگی امام رضا(ع) را به صورت هنرمندانه به مخاطب به تصویر بکشد، افزود: البته کار کردن برای کودک و نوجوان سخت و دشوار و در عین حال شیرین است.
 

وی با اشاره به نقش هنر نمایش، اظهار داشت: تئاتر از سینما و تلویزیون به خاطره رابطه چهره به چهره بازیگر و مخاطب گیرایی بیشتری دارد.
 

مریدی زاده در پایان از همه دستگاه های فرهنگی خواست در برنامه های خود ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) را برای ارتقاء شناخت آحاد مختلف مردم در دستور کار قرار دهند.
 

وی در پایان با اشاره به وجود شخصیت های برجسته فرهنگی هنری در استان، گفت: متاسفانه تاکنون کمتر شاهد برنامه هایی در جهت نکوداشت این سرمایه های محلی بوده ایم.
 

پایان پیام/

 

کد خبر 76423

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha