به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان ازسمنان، «محمدجواد آذری جهرمی» در نشست شورای اداری استان سمنان، به سرمایهگذاری ۵۲۱ میلیارد ریالی توسط دولت و بخش خصوصی در زیرساختهای استان سمنان در سال جاری،اشاره داشت و افزود: برای توسعه دسترسیها در یک سال گذشته در تمام شهرهای این استان نسل سوم و چهارم تلفن همراه برقرارشده و ۲۷۶ روستا به اینترنت پرسرعت متصل شدند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات،تصریح کرد: در تمام شهرهای استان سمنان خدمات فیبر منازل در دسترس مردم قرارگرفته است.
وی در خصوص رتبه سمنان در شاخص فناوری اطلاعات هم گفت: شاخص فناوری اطلاعات سمنان در کشور دوم است پس ظرفیتهای خوبی در این منطقه هست و در این یکسال ۱۴۳ سامانه نسل سه و چهار در استان راه اندازی شده است.
آذری جهرمی با بیان اینکه سمنان به دلیل قرار گرفتن در مسیر زوار به پوشش مناسب ارتباطی نیاز دارد، گفت: درحال حاضر برخی از جادههای این استان دارای پوشش نسل سوم و چهارم هستند که در نظر داریم در سال ۹۸ همه جادهها را تحت پوشش نسل چهارم قرار دهیم.
وی ضمن مخالفت با کلنگ زنی ساختمان جدید آی سی تی در این شهر، تاکید کرد: با این پروژه مخالفت کردم چرا که در شرایط اقتصادی فعلی جایز نیست از جیب مردم برای ایجاد ساختمانی جدید با بودجه سنگین هزینه شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ابراز کرد: آقای مدیرکل استان در همان ساختمان قدیمی هم میتواند مدیریت کند.
آذری جهرمی بیان کرد: البته با این شرط که پارک فناوری اطلاعات در استان در کنار آن ایجاد شود موافقت کردم البته امروز کلنگ زنی نخواهم کرد و زمانی که پاکت مناقصه باز شد برای کلنگ زنی خواهم آمد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در بخش دیگر سخنان خودگفت: ظاهر مراحل دشمنی های استکبار جهانی سخت بود و از جنگ تحمیلی تا تحریم های اقتصادی که بر مردم کشور تحمیل شده است.
وی افزود: در هر مرحله از مشکلات عبور کردیم رشد قابل توجهی پیدا کردیم و عصر امروز عصر فناوری اطلاعات است که اقتصاد دنیا در این شرایط در حال شکل گیری است.
آذری جهرمی اضافه کرد: امامخمینی (ره) با برقراری ارتباطات بر دلها رسوخ کردند و ایشان با استفاده از ابراز های آن زمان توانست انقلاب را به پیروزی برساند.
وی بیان کرد: غربیها حرفهای بسیاری میزدند و تلاشهای فراوانی میکردند تا شبهات زیادی مطرح شود، اما امام (ره) خیلی دقیق و محکم با استفاده از ابزار روز آن زمان به تمام این مسائل پاسخ میدادند، لذا امروز ما با یک نشست ضد مردم ایران در لهستان مواجه هستیم، یکی از اساتید دانشگاه دو روز پیش گزارشی را به ما ارجاع داد که در آن تأکید رسانه در نظام جاری دنیا و گروههای سیاسی مورد بررسی قرارگرفته است، امروز سیاستمداران همگی از فضای رسانه استفاده میکنند رسانه نوین امروز که شبکههای اجتماعی نام دارد.
آذری جهرمی با ابراز اینکه گزارش این استاد حاکی از آن است که ۵۴ درصد افرادی که در رابطه با موضوع نشست ضد ایرانی در لهستان با زبانهای مختلف در شبکههای اجتماعی به تولید و تفسیر محتوا پرداختند، سلطنتطلبان بودند، افزود: در این راستا ۲۴ درصد کسانی که به تولید محتوا پرداختند و افکار عمومی جهان را به سمت این حرکت ضد ایرانی سوق دادند، از منافقان بودند و هشت درصد محتواها از اکانتهای طرفدار رژیم صهیونیستی تولید محتوا میکردند و هشت درصد دیگر توسط کسانی است که از درون نظام خواستار نابودی هستند و لذا شاهد هستیم که ما میدان رسانه را چگونه خالی کردهایم؟
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با اشاره به نقش رسانه ها در کشور گفت: میدان رسانه را نباید خالی کنیم و رهبری جوانان را حضور موثر در شبکه های اجتماعی دعوت کردند و منافقین و سلطنت طلبان که کشور ما را به خاک و خون کشیدن به نفع دشمنان ملت تبلیغ می کنند، باید بگذرایم جوانان جواب این دشمنان را بدهند و نمی شود این افراد در شبکه های اجتماعی دشمنی کنند و ما در صدا و سیما جوابشان را بدهیم مگر صدا و سیما مخاطب جهانی دارد؟ باید در شبکه اجتماعی جوابشان را داد.
وی به شرایط فعلی حاضر در کشورنیز اشاره کردوافزود: با تمام مشکلات مردم ما پایبند به انقلاب و نظام هستند و باید از فضای مجازی استفاده بهینه کنیم و مبانی استفاده از آن را ساماندهی کنیم.
آذری جهرمی بابیان اینکه طبیعی است که هر فضایی مخاطرات خود را دارد اما باید نسبت به موضوع تدبیر کرد و با برنامه وارد میدان شد، ابراز کرد: در ۴۰ سالگی انقلاب باید مخالفت با رسانههای نوین و انحصار رسانه را کنار بگذاریم، امروز باید بپذیریم که نمیتوان با تفنگ برنو به جنگ اف ۱۴ رفت و باید فضای جدید رسانهای را در کشور تقویت کنیم و از ظرفیت رسانه های قدرتمند خودمان استفاده کنیم لذا دعواهای سیاسی در کشور فدای دشمنی های بزرگتر در خارج از کشور نکنیم.
وی افزود: سالها است در رابطه با انرژی هسته ای و حقوق بشر در ایران دشمنان هجمه کردند و درحالی دشمنان در یمن و دیگر کشور در حال جنایت هستند مردم ما دلبسته به انقلاب هستند و مردم ما غیرت به وطن و دینداری دارند و اگر کسی به ایران توهین کند رگ غیرتمان بالا میزند اما با تمام مشکلات مردم ما پایبند به انقلاب و نظام هستند و باید از فضای مجازی استفاده بهینه و مبانی استفاده از آن را ساماندهی کنیم.
آذری جهرمی با اشاره بهضرورت ورود و پرداخت به حوزههایی چون دولت الکترونیکی، اینترنت اشیا و سلامت هوشمند، افزود: ۱۷ درصد فارغالتحصیلان در کشور بهصورت مستقیم و غیرمستقیم مربوط به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات هستند که برای تربیت این نیرو نیاز به اکوسیستم داریم که نتیجه آن ایجاد اشتغال و بهرهوری است.
وی وظیفه وزارت ارتباطات را ایجاد این اکوسیستم دانست و اظهار کرد: اولین نیاز کسبوکارهای نوپا و استارتآپها سرمایه است، بعدازآن نیز نیاز به آموزش و حمایت دارند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت تدبیر و امید با اشاره به رشد قابلملاحظه زیرساختهای ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت یازدهم و دوازدهم، تصریح کرد: در حال حاضر همه یک هزارو242 شهر کشور تحت پوشش نسل سوم و چهارم تلفن همراه است.
وی با بیان اینکه ۶۶ درصد روستاها به اینترنت پرسرعت مجهز شدهاند افزود: ۵۸ درصد جادههای اصلی و فرعی کشور تحت پوشش 3G و 4G قرارگرفتهاند و پیشبینی میشود به لحاظ توسعههایی که انجامشده شاخص IDI جهانی ایران که امسال گزارش میشود، رشد قابلتوجهی پیداکرده باشد.
آذری جهرمی افزود: اکنون از مجموع ۶۴ هزار روستا فقط سه درصد روستاها فاقد ارتباط هستند درحالیکه در زمان انقلاب شاید تنها سه درصد روستاها دارای ارتباط بودند.
عضو کابینه دولت دوازدهم با اشاره به برنامه ششم توسعه که دولت را موظف به پوشش ۹۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار به ارتباط کامل (تلفن ثابت، همراه و اینترنت) کرده است، خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم قبل از پایان برنامه ششم توسعه برنامه را به هدف برسانیم.
وی با بیان اینکه در دهه فجر امسال یک هزارو روستای عمدتاً در استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان که قبلاً فاقد پوشش تلفن همراه بودند، تحت پوشش دو اپراتور همراه اول و ایرانسل قرار گرفتند، گفت: همچنین سالها پس از خصوصیسازی شرکت مخابرات ایران و روند پسرفت تلفن ثابت روستایی، ثبتنام تلفن ثابت روستایی توسط این شرکت شروعشده که ظرف شش ماه به متقاضیان تلفن ثابت میدهد.
آذری جهرمی تصریح کرد: در حوزه های دیگر مانند حذف اسناد کاغذی در دستگاه های اجرایی هم برنامه ریزی های خوبی در کشور انجام شده و هوشمند سازی کارت های سوخت از دیگر رویکردهای اجرای طرح دولت الکترونیک در کشور است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شورای اداری استان سمنان، از طریق ویدئو کنفرانس در شهرک مهمانشهر پروژههای حوزه ارتباطی استان سمنان را با سرمایه گذاری ۵۲ میلیارد تومان افتتاح کرد.
این پروژهها شامل احداث ۱۳۲ سایت نسل دوم، سوم و چهارم تلفن همراه، برقراری اینترنت پرسرعت در ۲۶ روستا و توسعه شبکه فیبر منازل در سطح استان میشود که توسط سه شرکت ارتباطات زیرساخت، مخابرات ایران و ایرانسل احداثشده است.
نظر شما