تشکیل مرکز انتظام، یگان امداد و بهره‌گیری از بسترهای هوشمند دستاورد پلیس بعد از انقلاب

شرفی با برشمردن دستاوردهای پلیس در چهل سالگی انقلاب اسلامی، بر لزوم برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم جشن پیروزی انقلاب اسلامی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری  شبستان به نقل از پایگاه خبری  پلیس، سردار «محمد شرفی» با اشاره به اهمیت حضور پرشور هموطنان در راهپیمایی 22 بهمن امسال اظهار داشت: باید یاد و خاطره این روز مهم را در چهل سالگی اش گرامی داشت و با حضور مثال زدنی پاسخ یاوه گویی دشمنان را با مشت های گره کرده داد.

 

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به رسالت اصلی این پلیس که همانا برقراری امنیت و پیشگیری از بروز ناامنی است، خاطرنشان کرد: در همین راستا همه نیروها با دقت تمام نسبت به مسایل ایمنی و حفاظتی توجیه شده و برنامه های مختلفی را برای خدمت رسانی شایسته به ملت شریف ایران اسلامی در گرامیداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی در دستورکار دارند.

 

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: برای نظارت کامل بر حسن اجرای برنامه‌ها و انجام وظایف نیروها نیز تیم های بازرسی و نظارت میدانی در مناطق حساس سراسر کشور پیش‌بینی شد تا در مراسم گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی و راهپیمایی روز 22 بهمن بررسی میدانی از حسن عملکرد کارکنان داشته باشند.

 

سردار شرفی با اشاره به دستاوردهای پلیس در طول چهل سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: پلیس نیز مانند سایر ساختارهای کشور نیاز به پوست اندازی و تحول در بعداز پیروزی انقلاب داشت تا با انجام این تغییرات پلیس را در تراز انقلاب اسلامی قرار دهد.

 

وی با اشاره به اینکه در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی پلیس مقابل مردم قرار داشت افزود: پلیس در تراز انقلاب اسلامی باید در کنار مردم برای پاسداری از ارزش های انقلاب اسلامی و در خدمت آنان برای تامین نظم و امنیت و ارتقای احساس امنیت قرار می گرفت.

 

این مقام ارشد انتظامی خاطر نشان کرد: روح انقلاب اسلامی باعث تحولات شگرف اجتماعی در کشور شد و لازم بود پلیس نیز در حوزه اجتماعی دست به تحولات اساسی بزند تا خود را در کنار مردم و برای مردم قرار دهد که بر این اساس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی را برای ارائه خدمات مطلوب راه اندازی کرد.

 

سردار شرفی در ادامه افزود: پلیس برای ایجاد امنیت مردم پایه با تشکیل مرکز انتظام نسبت ساماندهی شبگردها و نگهبانان مجتمع های تجاری، مسکونی و صنعتی با تشکیل مؤسسات غیر دولتی خدمات حفاظتی و مراقبتی اقدام که این مؤسسات برابر قوانین و مقررات جاری و ضوابط مندرج در آیین نامه 122 پس از ثبت تحت نظارت و کنترل ناجا مجاز به فعالیت هستند.

 

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به نیاز نیروی انتظامی به ارتقای مدیریت کیفی خدمات در کلانتری ها تصریح کرد: پلیس در راستای دستاوردهای بعد از انقلاب به منظور ایجاد رویه هماهنگ و یکنواخت در حوزه ماموریتی کلانتری ها در سه بخش محیطی(خوشایندسازی و تغییر در ماهیت ابنیه کلانتری ها به منظور ایجاد آرامش در مراجعه کنندگان)، رفتاری(حسن برخورد و رعایت تکریم ارباب رجوع و مراجعان به کلانتری ها) و فرایندی ( رسیدگی به پرونده های و خواسته های مراجعین در یک رویه هماهنگ و مناسب) طرحی را در سطح کلانتری ها در دست اجرا دارد .

 

وی در خصوص تشکیل یگان امداد بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: ایجاد یگان امداد نیز از دستاوردهای مهم پلیس به منظور ارتقای نظم و امنیت جامعه و مقابله به هنگام و مقتدرانه با جرایم خشن و پیشگیری از جرائم مهمه تشکیل که با توجه به کارکرد های مفید این یگان برنامه های خوبی برای توسعه این واحد در دست اقدام است.

 

این مقام ارشد انتظامی از دیگر دستاوردهای مهم حوزه پلیس پیشگیری تشکیل شورای عالی تحول کلانتری ها و پاسگاه ها را خاطر نشان کرد: دبیرخانه این شورا در اجرای فرامین ابلاغی فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) مبنی بر«اهمیت دادن به کلانتری‌ها به عنوان نماینده نظام در چشم مردم» در دی ماه سال 1395 به ریاست فرماندهی نیروی انتظامی و دبیری پلیس پیشگیری ناجا و با هدف تعالی و تحول در کلانتری ها و پاسگاه ها راه اندازی شد.

 

سردار شرفی در خصوص توفیقات و دستاوردهای مطلوب دبیرخانه شورای عالی تحول کلانتری ها و پاسگاه ها برای افزایش روند خدمت رسانی به مردم گفت: از دستاوردهای شورای عالی تحول کلانتری ها و پاسگاه ها می توان به توسعه فناوری و استفاده از بسترهای هوشمند، توسعه مهارت‌های حرفه‌ای و رشد مهارت های رفتاری مأموران، نظارت و پایش عملکرد کارکنان از طریق سامانه نظارت و پایش هوشمند، کیفی‌سازی نیروهای کلانتری ها و پاسگاه ها انتظامی، تشکیل قرارگاه جلب و دستگیری متهمان و محکومان فراری، توسعه بازسازی و نوسازی کلانتری ها و پاسگاه ها، کاهش مدت‌زمان به‌کارگیری وسایل نقلیه در کلانتری ها و پاسگاه ها و... اشاره داشت.

 

وی برون سپاری خدمات را فرصتی برای افزایش توان کلانتری ها و پاسگاه ها برای خدمات رسانی مضاعف به شهروندان دانست و گفت :پلیس بخشی از فعالیت کلانتری ها و پاسگاه را از جمله انجام امور مجانین، تکمیل پرسش نامه صغار، تایید صلاحیت سرپرست طفل مشترک،تحقیقات بیمه، تحقیقات صلاحیت اخلاقی، کفالت و تحقیقات گواهی عکس برون سپاری نمود تا توان کلانتری ها و پاسگاه ها برای خدمات رسانی بیشتر به هموطنان افزایش یابد.

 

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به توسعه فناوری و استفاده از بسترهای هوشمند برای ارتقای توان کلانتری ها و پاسگاه های انتظامی افزود : از جمله دستاوردهای پلیس در طرح تحول کلانتری ها و پاسگاه ها بهره مندی از فناوری و بسترهای هوشمند است که سامانه های مختلفی توسط همکاران طراحی و بخش عمده آنها فعال و بخش دیگر در حال طی فرآیند آزمایش هستند.

 

این مقام ارشد انتظامی در پایان با بیان اینکه در نظراست دستاوردهای پلیس در نمایشگاه هایی که به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوه مند انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد در معرض دید مردم قرار گیرد ، خاطرنشان کرد: این اقدامات کمترین کاری است که پلیس برای قدردانی از عظمت ملت بزرگ ایران اسلامی و جلب رضایت آنان انجام داده است.

کد خبر 763516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha