به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، محمدمهدی زاهدی، امروز(۱۸ اسفند)در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به افسارگسیختگی قیمت ها و بیان این نکته که دولتمردان آنچه را که انتظار بودi انجام نداده، افزود: در حوزه بازار نظارت جدی بر قیمت ها نیست و محصولات صد درصدتولید داخل با قیمت های بسیار گزاف عرضه می شود و هم بازاریان از این وضع به شدت ناراحت هستند و هم مردم لذا دولت باید محکم پای کار بیاید و کنترل و نظارت کند زیرا نمی شود با مردم بازی کرد؛ مردمی که در ۲۲ بهمن سنگ تمام گذاشتند اما مسئولان چه کردند؟!
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مجلس به جای سیاسی کاری باید حوزه نظارت بر عملکرد دستگاه های اجرایی را قوی کند اما مجلس آنچه که باید باشد نیست.
زاهدی در پاسخ به سئوالی درباره معین های اقتصادی هم با اشاره به اینکه ابتکار استاندار سابق کرمان بود که امروز جای او بسیار خالی است و فشار سیاسی مزید بر مشکلات شخصی او باعث شد استان را ترک کند؛ بیان داشت: معین اقتصادی شهداد و گلباف خوب عمل کرده اما راین فعالیت هایی آغاز کرده و انتظار پیشرفت و بالا بردن سرعت را داریم؛ معین اقتصادی چترود تا پایان سال توسط فولاد بوتیا فعال می شود و باید توجه داشته باشیم ما به معین ها امتیاز نمی دهیم از انها امتیاز می گیرم.
وی با بیان اینکه بسیاری از حاشیه نشین ها از اطراف کرمان آمدند لذا هر چه بیشتر به شهرستان برسیم به نفع استان است؛ در پاسخ به سئوالی درباره اتفاقی که در نمایندگی سایپا در کرمان برای یکی از ثبت نام کننده های خودرو رخ داده، بیان داشت: نمایندگی خودرو در استان ها کاره ای نیستند و شرکت های بزرگ خودور باید پاسخگو باشند اما وزیر صمت بر اوضاع مسلط نشود که جلوی قیمت های ناهنجار داخلی را بگیرد و خارجی ها را ساماندهی کند، احتمال استیضاح او وجود دارد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی درباره استانی شدن انتخابات هم با این توضیح که نظام انتخاباتی کشور ما از ناکارآمدترین نظام های انتخاباتی دنیا است و هیچ کجا اینجور بی حساب و کتاب نیست زیرا در کشورهای دنیا احزاب وارد می شوند اما در کشور ما احزاب کنار گذاشته می شود؛ گفت: بسیاری از فسادهای ایجاد شده در کشور برای این است که نظام حزبی نداریم.
وی ادامه داد: وقتی به احزاب بها نمی دهیم یک شبه ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر برای انتخابات مجلس ثبت نام می کنند و نتیجه آن می شود اینکه کسی که یک روز سابقه کار نداشته الان در مجلس است؛ مجلس ریل گذار است و قطار اجرایی کشور باید روی این ریل باشد اگر درست و دقیق نباشد قطار کشور نمی تواند کشور را نجات دهد.
زاهدی با بیان اینکه سه گروه داخل مجلس هستند که هیچکدام اکثریت را ندارند و نظارت اتفاق نمی افتد در حالیکه وقتی احزاب باشد ائتلاف دیگری نظارت جدی می کند؛ افزود: هنوز بعد از ۴۰ سال از انقلاب معلوم نیست «رجل سیاسی» کیست. ۶هزار نفر برای ریاست جمهوری ثبت نام می کنند این وهن کشور است نه دموکراسی؛ باید آدم های قابل، کارآزموده، امتحان پس داده، شجاع در تصمیم گیری و ریسک پذیر بالا با پشتوانه قوی حزبی بیایند.
وی گفت: هیچیک از رؤسای جمهوری بعد از جنگ تا حالا مسئولیت دوره خودش را به عهده نمی گیرد، در حالیکه اگر نظام حزبی باشد مردم حزب را می شناسند لذا باید تغییر اساسی در انتخابات و نظام انتخاباتی کشور صورت بگیرد و استانی شدن انتخابات خوب است اما تناسبی باشد و این مقدمه خوبی برای حزبی شدن است.
این نماینده مردم کرمان و راور در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران که چرا رقابت و تخریب میان دو نماینده این حوزه وجود دارد؟ با رد کردن این موضوع بیان داشت: در مطالبات استانی بحث جدی تر از رقابت است، ما انجمن توسعه استان را در سال ۸۴ راه انداختیم و همه گروه های سیاسی با هم متفق هستند اما اینکه نماینده ای فکر کند با مسئولیت دادن به عوامل خود رأی سازی می کند اینطور نیست زیرا ناکارآمدی آن مدیر باعث ریزش رأی او است.
وی درباره مدارس دولتی و خصوصی هم توضیح داد: دولت برای برنامه ششم مصوب کرده سالی ۱۰ درصد مدارس دولتی را به خصوصی واگذار کند و مقابله با بخش خصوصی درست نیست. دولت در مدارس دولتی کوتاهی نکند و باید کیفیت مدارس دولتی بیش از جاهای دیگر باشد پس ما مقابله با مدارس غیر دولتی نمی کنیم.
زاهدی با اشاره به اینکه دولت در ۵ سال گذشته ضربه شدیدی به دانشگاه فرهنگیان زد که معلم برای مدارس دولتی تربیت نشود؛ اظهار داشت: یکی از مطالبات اساسی ما قوی شدن دانشگاه فرهنگیان است که مدارس دولتی کم رنگ نشود.
وی درباره fatf هم گفت: وزیر امور خارجه به صراحت گفته که درباره این لایحه ما هیچ تضمینی نمی دهیم! چیزی که نمی دانیم پس پرده آن چیست را چگونه مصوب کنیم؟ اروپا ما را فریب داد و هیچ تضمینی هم نمی دهد؛ نظر من این است اگر در این شرایط -که شرایط زمانی فوق العاده مهم است- در جنگ اقتصادی هستیم، از اساس با این موضوع مخالف هستم و تصویب این لایحه یعنی طناب دار را با دست خود بر گردن انداختیم زیرا ما رد شرایط جنگ باید آرایش نظامی خاص بگیریم. آنها برجام را پاره می کنند و هیچ تضمینی هم درباره fatf نمی دهند، حالا ما طناب دار بر گردن بیاویزیم؟! اگر ما آن را مصوب کنیم حتما کشور دچار بن بست می شود.
نماینده مردم کرمان و راور در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب هم با تصریح به این نکته که نباید در این باره دچار احساسات زودگذر شد؛ اعلام کرد: مجلس با درایت این موضوع را دنبال می کند و مأموریتی به مرکز پژوهش های مجلس سپرده شده تا چارچوب اقدام عملیات جدی را در این باره به صحن مجلس بیاورند.
وی به موضوع ساماندهی افاغنه هم اشاره و بیان کرد: این کار پیچیده ای است؛ شما می دانید تیپ فاطمیون در مبارزه با داعش خیلی کار کرد؛ بحث دوم، فرهنگی است که بعضی تجار و صاحبان صنایع و بعضی شهرداری ها برای اینکه پول کمتر به کارگر ایرانی بدهند به سمت کارگر افانی رفتند؛ از طرفی مشکلات سیاسی و جنگ هنوز در افغانستان وجود دارد و ثبات لازم ندارد؛ دولت ما از نظر کرامت انسانی می گوید رفتار خشن نمی شود با اینها داشت؛ ما می گوییم ساماندهی شود، چرا کرمان ۳۰۰ هزار اتباع بیگانه دارد که فقط ۱۰۰ هرار نفر آنان مجوز دارد؟ دولت ادعای خلأ قانونی دارد اما کرمان پیشنهاد خوبی داده و وزارت کشور مصوب کرده و اگر دولت ابلاغ کند، ورود غیرقانونی به کشور را کاهش می دهد.
زاهدی با اشاره به پروژه فاضلاب شهری کرمان که ۱۷- ۱۸ سال پیش آغاز شده و تاکنون تنها ۲۷ درصد پیشرفت داشته، گفت: شرکت هلدینگ میدکو حاضر است آن را ۳ ساله انجام دهد به شرطی که آب آن در اختیار او برای صنعت قرار گیرد و در این زمینه تفاهم شده است.
وی به پتروشیمی کرمان هم اشاره و بیان کرد: اگر بانک پاسارگاد یک و یک دهم میلیارددلار تسهیلات برای آن بدهد از سال آینده شروع می شود و سر جمع دو میلیارد دلار سرمایه گذاری است و از زمان شروع ۴ سال زمان می برد.
دکتر زاهدی درباره بنیاد آرشام-قدس- پسته ایرانیان و سایت نمایشگاهی جنوب شرق هم توضیحاتی داد که به دلیل اهمیت موضوع، به صورت گزارشی مستقل متعاقباً منتشر می شود.
نظر شما