«مسجد طراز اسلامی از منظر امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری» کتابی کاربردی

مسجد طراز اسلامی از منظر امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری به کوشش «محمد حسن جعفرزاده» گردآوری شده است، این کتاب می تواند برای اصلاح عملکرد افراد حاضر در مسجد کاربردی باشد.

به گزارش خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، کتاب«مسجد طراز اسلامی از منظر امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری»، کتابی کاربردی برای اصلاح عملکرد و برنامه‌های همه افراد حاضر در مسجد است.

 

این کتاب در چهار فصل «اهمیت و جایگاه مسجد»،«چیستی مسجد طراز اسلامی»، «چگونگی مسجد طراز اسلامی» و «امام جماعت طراز اسلام» تنظیم شده است.

 

مساجد «کرامت» «امام حسن(ع)» و «میرزا جعفر» شهر مشهد، در سال های 1350 تا 1353 شاهد هزاران نفری بودند که برای شرکت در نماز جماعت و سخنرانی‌های تفسیری و اعتقادی بعد از آن به مسجد می‌آمدند. امام جماعت و منبری آن روزهای آن مساجد، این روزها رهبر انقلاب اسلامی است و حالا اگر درباره ویژگی‌های مسجد و امام جماعت سخن می‌گوید، علاوه بر جایگاه رهبری،می‌توان مطمئن بود که خود تجریه‌ای درخشان در این حوزه داشته است.

 

وقتی می‌گوییم همه افراد، یعنی از نمازگزار ساده و خادم و اعضای هیئت امناء گرفته تا امام جماعت که مهمترین رکن یک مسجد است. بنابراین شما حتی اگر فقط به عنوان یک نمازگزار در مسجد حاضر می‌شوید و در هیچکدام از بخش های مختلف آن مسئولیتی ولو کوچک هم ندارید، با خواندن این کتاب می‌توانید حضور مفید و کامل‌تری در مسجد داشته باشید.

 

اما همان طور که گفته شد، امام جماعت مهمترین رکن یک مسجد است و حضور و نحوه فعالیت او در مسجد است که به تکامل یا تنازل مسجد می‌انجامد. از این رو فصل «امام جماعت طراز اسلامی» را می‌توان مهمترین فصل این کتاب دانست.

 

«پذیرای جوان ها باشید. با روی خوش هم پذیرا باشید؛ با سماحت، با مدارا. فرمود: «و سنّة من نبیّه»، که ظاهراً عبارت است از «مداراة النّاس»؛ مدارا کنید. ممکن است ظاهر زننده‌ای داشته باشد

 

«امامان جمــاعت اگــر خود بر اثر کهولت و غیره نمی توانند وظیفه رابطه و انس و راهنمایی را برای نمازگزاران بویژه جوانان فراهم کنند،در کنار خود فضلای جوان و پرنشاط را به کار گیرند و آنان در کار با خود شریک سازند

 

 

 

کد خبر 762906

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha