بیمه بیش از هزار نفر خادم مسجد/ خدمات تامین اجتماعی در دوران انقلاب قابل مقایسه با قبل از آن نیست

نشست خبری اداره کل تامین اجتماعی با ارائه آمار و گزارشی از فعالیت های پس از انقلاب همراه بود که به اذعان مسئولان مربوطه، قابل مقایسه با پیش از آن نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، علی حسینی، مدیرکل تامین اجتماعی استان، امروز(۱۳ بهمن) در نشست خبری به مناسبت چهلمین سالگرد پیروی انقلاب اسلامی با بیان اینکه نیمی از جمعیت کشور و بیش از ۴۵ درصد جمعیت استان کرمان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی است؛ گفت: بیمه شده های اصلی در قبل از انقلاب ۵۱ هزارنفر اما امروز بیش از  ۴۶۵ هزار نفر؛ تعداد مستمری بگیران ۱۷۰۰ پرونده، امروز بیش از ۸۲ هزار و ۲۰۰ پرونده؛ واحدهای خدمات دهنده ۵ مورد امروز بیش از ۵۳ واحد اجرایی خدمات دهی می کند.

 


وی ادامه داد: قبل از انقلاب جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی ۱۵۸ هزارنفر در استان بود که امروز به بیش از یک میلیون و ۴۴۰ هزار نفر رسیده‌، تعداد کارگاه ها از ۳۷۰۰ به ۴۶ هزار و ۲۰۰ و حداقل مستمری از ۶۳۰ به بیش از یک میلیون و ۱۱۱ هزار تومان رسیده و علاوه بر این خدمات بلند مدت، بازنشسگتی، ازکار افتادگی و فوت نیز ارائه می شود.
 


حسینی با افزودن اینکه ۱۱۱ هزار مستمری بگیر در استان بالغ بر ۱۶۰ میلیون تومان در ماه دریافت می کنند؛ بیان داشت: بیش از ۳۱۵ هزار نفر بیمه شدگان اجباری، بالای۱۷ هزارنفر بیمه شده اختیاری، بیش از ۲۸ هزار نفر مشاغل آزاد، ۱۴ هزار و ۶۳۰ نفر بیمه قالیبافان، ۱۷۰۹ نفر خادمین مساجد، ۳۳۹۷ نفر  مقرری بگیر و ۲۶۰۹ نفر توافقی است.


وی با اعلام آمار ۵۲ هزار نفری بازنشستگان استان  که ۶ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته؛ تصریح کرد: مستمری بگیران فوت شده ها بیش از ۵۵ هزار نفر است.



مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمان با اشاره به اینکه اخیرا'' بخشنامه بیمه دانشجویی ابلاغ شده و حداکثر سن در آن ۵۰ سال است که با ارائه کارت معتبر از تمام خدمات بهره مند می شوند؛ درباره بیمه خبرنگاران ازاد هم اظهار داشت: ۱۸ درصد حق بیمه را باید خودشان پرداخت کنند و سختی کار خبرنگاری هنوز مصوب نشده‌ است.


وی با بیان اینکه ۲۰ درصد از جمعیت بیمه شده های تامین اجتماعی استان بانوان هستند و هزار و ۸۰۰ زن خانه دار نیز بیمه شده، افزود: همه زنان بیمه شده ۵۵ ساله با ۲۰ سال سابقه کار می توانند مستمری دریافت کنند.


دکتر امین فخر، مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی استان هم با اشاره به اینکه وضعیت پس از انقلاب قابل مقایسه با پیش از آن نیست؛ تصریح کرد: در استان کرمان سه بیمارستان و ۱۳ درمانگاه وابسته به این سازمان وجود دارد و در سال ۹۶ حدود ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه درمانی مستقیم و غیر مستقیم(سرپایی) ارائه شده است.


وی تعداد مراکز طرف قرار داد در درمان غیر مستقیم را ۱۴۰۰ مرکز اعلام کرد و با بیان اینکه ۹۰ درصد خدمات بستری را پرداخت کردیم، بیان داشت: حجم خدمات سال در درمان مستقیم حدود ۶۷ هزار مورد، سرپایی۴ میلیون، بستری ۱۰۵ هزار مورد بستری و ۸ و نیم میلیون بار هم مراجعه سرپایی داشتیم که حجم وسیعی از فعالیت است.


دهقانی، مدیر شعب بانک رفاه استان هم با تصریح به اینکه صد درصد مالکیت این بانک متعلق به سازمان تامین اجتماعی است؛ گفت: عمده توسعه بانک رفاه پس از انقلاب است و امروز ۴۲ شعبه، ۲۴ باجه فعال، حدود ۴۵۱ نفر نیروهای مشغول به کار در بانک رفاه، ۱۱۱ دستگاه خودپرداز در استان وجود دارد.

 


وی با افزودن اینکه بانک رفاه، بانک عامل حوزه سلامت در استان است ‌و ۵ دانشگاه علوم پزشکی و سازمان بیمه سلامت از آن خدمات گیری می کنند، بیان داشت: سهم بانک رفاه از منابع استان ۱۱ و ۷ دهم و کمترین مطالبات بانکی هم مربوط به رفاه است و ۴۹ و نیم درصد عملیات ارزی استان توسط بانک رفاه انجام می شود و ۲۷ درصد کل ضمانت نامه های بانکی توسط این بانک انجام می شود.


دهقانی با اشاره به اینکه سه سال متوالی رتبه اول بانک های رفاه کشور را کسب کردیم؛ از پرداخت وام به مستمری بگیران تامین اجتماعی هم خبر داد و با افزودن اینکه بیش از ۹۶ درصد عملیات خودروسازی های استان در این بانک انجام می شود، اظهار داشت: در بخش های مختلف اقتصادی استان، بانک رفاه در طرح ها و پروژه های بزرگی مشارکت داشته و به سرانجام رسانده که در انتقال آب از صفارود به کرمان یکی از اعضای کنسرسیوم هستیم.

 

 

 

 

کد خبر 762458

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha