آغاز عملیات اجرایی ۴۰ هزار پروژه محرومیت زدایی/گلایه از  حواشی افتتاحیه جشنواره فجر

سردار غیب پرور از آغاز عملیات اجرایی چهل هزار پروژه عمرانی و محرومیت زدایی از دوازدهم بهمن خبر داد.

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، سردار «غلامحسین غیب پرور» در نشست خبری با اصحاب رسانه در مورد آغاز عملیات اجرایی 40 هزار پروژه عمرانی و محرومیت زدایی گفت: 40 هزار طرح محرومیت زدایی همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب از دوازدهم بهمن ماه آغاز می شوند.

 

رییس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: آغاز رسمی این مراسم در روز شنبه بعدازظهر با حضور فرمانده کل سپاه در مجتمع پنج آذر بسیج از طریق ویدیو کنفرانس است.

 

سردار غیب پرور تصریح کرد: در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب علیرغم تمامی افت و خیزهایی که داشتیم می توانیم به چهل سال افتخار، رشد و تعالی و استقلال یک ملت را بیان کنیم.

 

وی با اشاره به مشکلات و شرایط معیشتی مردم تصریح کرد: ما نیازمند خدمت بیشتر به مردم هستیم و بارها اعلام شده است که ریل جدید حرکت برای خدمت توسط بسیج آغاز شده است و این مسیر خدمت رسانی است البته اگر شأن خدمت رسانی را داشته باشیم، قطعا این مسیری است که انقلاب آن را می خواهد و تایید می کند. این حق قاطع مردم است تا خدمات خوب را دریافت کنند.

 

سردار غیب پرور با اشاره به موضوع خدمت رسانی و رفع محرومیت به عنوان اولین اولویت سازمان بسیج تصریح کرد: در سال 97 موضوع خدمت رسانی و رفع محرومیت به طور جدی مورد توجه قرار گرفت و یک مورد از این موضوع در مردادماه و شهریورماه امسال بود که به مدت 35 روز با رزمایش خدمت رسانی به نمایش گذاشته شد و با پایان این رزمایش بسیجیان در استادیوم صد هزار نفری گردهم آمدند و این رزمایش تجربه خوبی برای ما بود.

 

وی گفت: 40 هزار پروژه بسیج در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب افتخار بزرگی است که بار دیگر موضوع خدمت رسانی را تکرار کنیم و به همین منظور 40 هزار پروژه در دستور کار قرار گرفتند.

 

رییس سازمان بسیج مستضعفین در مورد محورهای پروژه خدمت رسانی اظهار کرد: تاسیس کتابخانه، پارک، کارگاه اشتغال، بهسازی معابر، راه روستایی، نیروگاه های کوچک خورشید، مجموعه فرهنگی آبرسانی، فاضلاب روستایی و لایروبی قنوات، انتقال آب و سالن ورزشی از جمله نمونه های این پروژه ها هستند.

 

وی خاطرنشان کرد: این پروژه ها از شمال غرب کشور استان های اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی،‌ کردستان، کرمانشاه، ایلام، همدان، خوزستان، فارس، کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و رضوی، تهران، قم و در تمام کشور اجرا می شوند. سهمیه محرومیت زدایی متعلق به تمام کشور است.

 

سردار غیب پرور در مورد پروژه های قبلی بسیج مستضعفین اظهار کرد: این 40 هزار پروژه به تازگی آغاز به کار می کنند و پروژه های قبلی که تکمیل نشده یا در حال مرمت هستند جزو آمار این پروژه محسوب نمی شوند. تاکید ما بر این بوده است که چهل هزار پروژه که سابقه نداشته ایم، اجرا شود.

 

رییس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: نوع فعالیت تمام پروژه ها تک تک به استحضار مردم رسانده می شود. این چهل هزار پروژه چهل هزار آدرس را برای رویت در اختیار مردم می گذارد.

 

وی ادامه داد: مدت زمان اجرایی برای این پروژه ها چهار تا شش ماه مقرر شده است و امیدواریم در نیمه دوم تیرماه یا مردادماه این 40 هزار پروژه به بهره برداری برسد.

 

وی ادامه داد: نمونه خدمت رسانی بسیج سازندگی را در زلزله کرمانشاه شاهد بودیم. محور اجرایی 40 هزار پروژه محرومیت زدایی بسیج سازندگی است که با بکارگیری مهندسان و نیروی کار متخصص در این موضوع ورود می کند. این 40 هزار پروژه هدیه ای است از سوی سازمان بسیج برای ملت ایران.

 

سردار غیب پرور خاطرنشان کرد: امیدواریم این قبیل امور در کشور رویه و شیوه باشد و به عنوان الگو و نمونه کوچک برای دستگاه های مشابه قرار گیرد. اگر ما اراده کنیم می توانیم کار خوب را تعریف کنیم و در یک بازه زمانی کوتاه کلیه خدمات را با قیمتی منصفانه و متعادل به نتیجه برسانیم.

 

وی در مورد حضور پررنگ بسیج سازندگی در زلزله کرمانشاه یادآور شد: تمامی اقدامات بسیج سازندگی در ساخت مسکن برای زلزله زدگان کرمانشاه با استحکام کافی بوده است و هیچ گزارشی مبنی بر یک مورد خرابی در مسکن های ساخته شده توسط بسیج سازندگی نداریم. این موضوع به معنای آن است که به معنای تمام کلمه پروژه های بسیج سازندگی انتفاعی نیستند. در این پروژه ها از ظرفیت خیرین و ظرفیت سازمان بسیج استفاده شده است به همین جهت این پروژه با هزینه کمتر و متعادل به نتیجه می رسد.

 

سردار غیب پرور در مورد سیل اخیر در استان خوزستان اظهار کرد: در این رویداد نیز 700 نفر بسیجی وارد کار شدند و به مردمی که در محاصره سیل قرار گرفته بودند، خدمت رسانی کردند. ما در بلایای طبیعی سراسر کشور به شکل سازمانی و غیر سازمانی شاهد ورود بسیجیان هستیم. در سیل خوزستان نیز سپاه استان وارد کار شد و فرمانده سپاه نیز به سپاه استانی و قرارگاه خاتم الانبیاء ورود به این حوزه را ابلاغ کردند تا با تمام توان به امدادرسانی در این حوزه بپردازند. این امدادرسانی در جای خوب قرار دارد و در ارتباط با پروژه های محرومیت زدایی نیست.

 

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا بسیج مستضعفین وارد موضوع اشتغال شده است، گفت: بسیج در صنایع بزرگ ورود نداشته اما در صنایع کوچک با برخی از وزارتخانه ها مانند وزارت صمت و نیرو تفاهم نامه هایی را رد و بدل کرده است و در حوزه مشاغل خانگی سالانه 31 هزار و 800 واحد کوچک اقتصادی توسط بسیج سازندگی راه اندازی می شود. هر یک از این واحدهای کوچک تولیدی قابلیت اشتغال یک و نیم شغل جدید را دارند.

 

وی تصریح کرد: در تمامی پروژه های خدمت رسانی تعداد نفرات حاضر از سوی بسیج مستضعفین متفاوت است به طور مثال تعداد متخصصان در ساخت خانه بهداشت دو نفر است اما در یک پروژه با ظرفیت بزرگ تر تعداد متخصصان بیشتر است و به نظر می رسد 150 تا 180 هزار نفر نیروی متخصص کارشناس در این پروژه ها به کار گرفته شده اند.

 

وی در مورد هزینه پروژه های خدمت رسانی و محرومیت زدایی اظهار کرد: هر پروژه به طور متوسط 100 میلیون تومان هزینه دربر دارد که این هزینه ها در تعامل با استانداری و خیرین نیکوکار و همچنین حضور یازده هزار گروه جهادی تامین می شود. 20 تا 25 درصد هزینه پروژه های خدمت رسانی توسط گروه های مردمی و خیرین تامین می شود البته در هفته دفاع مقدس نیز خیرین نیکوکار 30 میلیارد تومان برای پروژه خدمت رسانی اختصاص دادند.

 

سردار غیب پرور ادامه داد: در میان پروژه های خدمت رسانی 140 مدرسه روستایی در دستور کار قرار دارد.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد برگزاری جشنواره فجر گفت: روز گذشته یک رویداد بزرگ در کشور اجرا شد که ما از آن گلایه مندیم. ما 240 هزار شهید در کشور تقدیم انقلاب کردیم که همگان آن را به یاد دارند و چندین برابر این آمار جانباز داریم، توقع نداریم که در رویداد فرهنگی با این عظمت مسایلی دیده شود که با موازین انقلاب و شرع مطابقت ندارد، امیدواریم مسئولان برگزاری این جشنواره از مردم عذرخواهی کنند.

 

سردار غیب پرور در مورد تعداد گروه های جهادی حاضر در پروژه های محرومیت زدایی اظهار کرد: یازده هزار گروه جهادی محور کار در پروژه های محرومیت زدایی هستند و به شکل ترکیبی 75 درصد از گروه های جهادی در این پروژه ها حضور دارند که 20 تا 25 درصد گروه های جهادی را دانشجویان از سراسر کشور تشکیل می دهند./

 

 

کد خبر 761334

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha