به گزارش خبرگزاری شبستان، این کتاب در 7 فصل تنظیم شده که ارتباطات، روزنامه نگاری، رسانه، فضای مجازی، روابط عمومی، تبلیغات و یادداشتهای پراکنده را شامل می شود.
حمید کارگر، نویسنده این اثر است و در این کتاب با بهره گیری از نثری خواندنی به بررسی نظریه های ارتباط جمعی و تکنیکها و تاکتیکهای رسانه ای در فضای امروز ایران پرداخته است.
دکتر علی اکبر فرهنگی (چهره ماندگار مدیریت رسانه) نیز مقدمهای بر این کتاب نوشته و خواندن آن را به دانشجویان و فعالان حوزه رسانه و ارتباطات توصیه کرده است.
فرهنگی در این مقدمه چنین نوشته است: «اثر حاضر که از اندیشه نقاد و قلم وقاد آقای حمید کارگر -از دست اندرکاران ارتباطات و رسانه ها- ساری و جاری شده است، نکات ارزشمندی را در باب رسانه ها و ارتباطات مطرح کرده است. در واقع می توان آن را مجموعه یا کشکولی از تلخ و شیرینهای عرصه مطبوعات و رسانهها و ارتباطات نظری به حساب آورد. از آنجا که نویسنده خود به گونه ای فعال با ارتباطات جمعی و سازمانی سروکار داشته، به زوایای پنهان رسانه ها دست یافته و نکات دلچسبی را به خواننده اثر هدیه میکند»
کارگر در این کتاب با قلمی روان به مسائل روز جامعه با نگاهی ارتباطاتی پرداخته و کوشش دارد واگویه های نظریه پردازان بزرگ را برای دانشجویان رشته ارتباطات ملموس تر کند.
این کتاب پس از انجام مراحل قانونی از سوی نشر روزنه منتشر خواهد شد.
پیش از این کتابهای آموزش دانشگاهی فرش؛ چالشها و چشم اندازها و از خاک تا خدا از این نویسنده به چاپ رسیده است.
پایان پیام/
نظر شما