به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، سردار کیومرث عزیزی، امروز دوشنبه (8 بهمن) در کارگروه تخصصی امربهمعروف و نهی از منکر فرماندهی انتظلامی استان با اشاره به اینکه امربهمعروف و نهی از منکر مهمترین عامل تحقق مسئولیت پذیری فعالانه و داوطلبانه شهروند آگاه است، گفت: مسئولیتپذیری فعالانه و داوطلبانه شهروند آگاه، رکن اصلی تأمین امنیت انسانی، اجتماعی و توسعه پایدار ملی در دنیای کنونی است.
فرمانده انتظامی استان مرکزی امر به معروف و نهی از منکر را دو فریضه مهم در قرآن، احادیث و روایات دانست و افزود: از صدر اسلام تاکنون امربهمعروف و نهی از منکر به عنوان عوامل اساسی در حفظ و بقاي جامعه در برابر فسادها، کج رویها و انحرافها محسوب شده است.
وی افزود: تبیین آثار این دو فریضه الهی در جامعه سبب رفع بسیاری از مشکلات و مسایل اخلاقی شده و راه درست را به انسان ها نشان می دهد.
این مقام مسئول اضافه کرد: احیاء امربهمعروف و نهی از منکر در سطح جامعه و بین کارکنان، روشی نظارتی و واپایشی در قالب یک نظارت همگانی در جلوگیري از انحرافها است.
فرمانده انتظامی استان مرکزی مسئله اساسی و مهم را لحاظ کردن مراحل و مراتب صحیح اجراي امربهمعروف و نهی از منکر، به کار بستن شیوههای مؤثر و عملی از طریق الگوسازي، دعوت عملی و غیرمستقیم، تذکّر و تکرار، روش تدریجی، تشویق و تنبیه، عزم همگانی دانست و بیان کرد: با ایجاد ایمان قلبی نسبت به احساس حضور خدا و ثبت اعمال انسان توجه به آثار و برکات این فریضه، افراد به نوعی نسبت به یکدیگر احساس مسئولیت کنند.
این مقام ارشد انتظامی در ادامه بر گسترش و تعمیق فریضه الهی امربهمعروف و نهی از منکر در جامعه تاکید کرد و گفت: این مهم نیازمند یک عزم ملّی و همگانی است.
سردار عزیزی اضافه کرد: با نهادینه شدن این دو فریضه الهی، نوعی نظارت و مراقبت عموم مردم بر یکدیگر، مراقبت حکومت بر مردم و نیز نظارت مردم بر دولتمردان بسترسازی میشود.
وی امنیت بخشی به فرد و جامعه را یکی از اثرات مهم امربهمعروف و نهی از منکر دانست و گفت: بقای جامعه و حفظ وحدت، عدالت اجتماعی و اقتصادی، آبادانی و سازندگی، قدرتمندی افراد صالح جامعه و تضعیف دشمنان و منافقان، همگی سایر اثرات و کارکردهای امربهمعروف و نهی از منکر در جامعه است.
نظر شما