نظام مکلشاهی، صبح امروز (7 بهمن) در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، بابیان این مطلب، اظهار کرد: این میزان اعتبار از اول انقلاب تاکنون در این شهرستان در راستای بازسازی کلیه منازل مسکونی، تجاری، رفاهی، خدماتی، درمانی، آموزشی و زیرساختهای تخریبشده شهرهای مهران و صالحآباد و 23 روستا و مکان بعد از جنگ هزینه شده است.
وی، بابیان اینکه 8 هزار میلیارد تومان از سال 1392 در دولت تدبیر و امید در شهرستان مرزی مهران سرمایهگذاری شده است، افزود: سرمایهگذاری در بخش نفت و گاز بااعتباری به مبلغ 5/1 میلیارد یورو معادل 8 هزار میلیارد تومان، سرمایهگذاری در بخش کشاورزی و اجرای طرح سامانه گرمسیری بااعتباری به مبلغ 1000 میلیارد تومان ازجمله مهمترین طرحهای اجرایی در این شهرستان است.
فرماندار مهران، بابیان اینکه امروز مهران بهعنوان دروازه ورود زائران حسینی به عتبات عالیات موردتوجه مسئولان و مردم قرار دارد، ابراز کرد: در طول سال بیش از 2 میلیون نفر از مرز بینالمللی مهران تردد میکند و بر اساس آمار رسمی نیز بیش از 60 درصد زوار اربعین حسینی از مرز مهران تردد داشتهاند.
ملکشاهی، بابیان اینکه توسعه و پیشرفت این شهرستان با قبل از انقلاب قابلمقایسه نیست، ابراز کرد: در بخش برق شهری شهرهای مهران و صالحآباد 50 کیلومتر شبکه برقرسانی وجود داشته است اما امروز به برکت نظام اسلامی و خدمات دولت، 750 کیلومتر شبکه برقرسانی در این شهرستان وجود دارد و این در حالی است که برقرسانی در روستاها قبل از انقلاب صفر درصد بوده و امروز صد درصد روستاهایی این شهرستان برقدار هستند.
وی، میزان شبکه آبرسانی شرب روستایی قبل از انقلاب اسلامی در نقاط مختلف روستایی این شهرستان صفر بوده است، افزود: در حال حاضر و بعد از انقلاب اسلامی این میزان صد در صد بوده و 13 روستا 112 به طول کیلومتر دارای شبکه آبرسانی هستند و میزان شبکه آب شرب شهری قبل از انقلاب 10 کیلومتر بوده و امروز این میزان 200 کیلومتر است.
فرماندار مهران، بابیان اینکه میزان شبکه گازرسانی در این شهرستان در قبل از انقلاب صفر بوده است، یادآور شد: در بخش گازرسانی امروز در این شهرستان 2 شهر و 11 روستا از نعمت گاز برخوردار هستند، همچنین قبل از انقلاب، تنها دو مکان ورزشی در این شهرستان وجود داشته اما امروز 23 مکان روزشی در زمینه ارائه خدمات به جوانان این شهرستان فعالیت دارند.
ملکشاهی، گفت: قبل از انقلاب اسلامی در این شهرستان تنها یک درمانگاه، 3 پزشک پاکستانی و 6 پرستار وجود داشت، اما امروز به برکت نظام و انقلاب اسلامی، یک بیمارستان، 6 درمانگاه، 10 خانه بهداشت و 146 پزشک، پرستار و کادر درمانی ایرانی و بومی فعالیت دارند.
وی، بابیان اینکه قبل از انقلاب اسلامی تنها 10 مدرسه در این شهرستان وجود داشت و آموزش عالی و دانشگاه در این شهرستان جایی نداشت، گفت: امروز و در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، 3 دانشگاه و 2800 دانشجو و 46 باب مدرسه وجود دارد.
فرماندار مهران، گفت: در ابتدای انقلاب اسلامی اراضی کشاورزی آبی این شهرستان حدود 2500 هکتار بوده و هماکنون با احتساب سامانه گرمسیری 41500 هکتاراست، قبل از انقلاب اسلامی، جنگل و نهالکاری در این شهرستان 25 هکتار بوده و هماکنون 25000 هکتار، 4 بند هدایتی و یک سد 85 میلیون مترمکعب وجود دارد.
ملکشاهی، بابیان اینکه امکانات کمی که هم قبل از انقلاب در این شهرستان وجود داشت براثر جنگ تحمیلی از بین رفت و امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی شاهد رونق در بخشهای مختلف ازجمله کشاورزی و نفت و گاز و گردشگری در این شهرستان هستیم.
نظر شما