به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، « هادی مقیمی» در نشست خبری به مناسبت ایام الله دهه فجر گفت: شهرستان اردکان دارای 97 هزار نفر جمعیت است که بر اساس بررسی های انجام شده مهاجرین به این شهرستان از بیش از 14 استان کشور هستند.
وی افزود: همزمان با ایام الله دهه فجر تعداد 70 طرح صنعتی، عمرانی، کشاورزی، آب و فاضلاب با اعتباری بالغ بر 9 هزار و 556 میلیارد ریال سرمایه گذاری ریالی و 83 میلیون یورو سرمایه گذاری ارزی در شهرستان اردکان افتتاح و بهرهبرداری میرسند.
فرماندار اردکان خاطرنشان کرد: ما در شهرستان اردکان با توجه به زیر ساخت ها زمینه سرمایه گذاری در بخش های مختلف را فراهم کرده ایم و از سرمایه گذاران استقبال می کنیم.
مقیمی تصریح کرد: وجود خط آهن مناسب در اردکان می تواند بستر مناسبی برای باراندازهای کشوری باشد و با توجه به قرار گرفتن در مرکز کشور می تواند توزیع بار برای کشور باشد و همچنین مرکز احداث سیلوهای بزرگ و نگهداری کالاها برای توزیع به سراسر کشور باشد.
وی ادامه داد: ما در اردکان زمینه مناسب را برای سرمایه گذاری در بخش گردشگری را داریم و با توجه به بافت های مهم کشور در حال فراهم کردن ثبت جهانی هستیم.
فرماندار اردکان گفت: از طرفی با توجه به وجود کویرها و بیابان های گسترده زمینه مناسبی برای کویر و ریگ نوردی است .
وی افزود: پارک ملی، پناهگاه حیات وحش و مناطق حفاظتی به عنوان سه سطح گردشگری است که در کشور بی نظیر است.
مقیمی خاطرنشان کرد: ما یکی از شهرستان های مهم در صنعت کاشی و سرامیک هستیم و ایفا سرام به عنوان دومین واحد تولید کننده کاشی در جهان است که به زودی به عنوان اولین واحد تولید کننده کاشی در جهان می شود.
وی افزود: شعار ما نیز در اردکان « منادی صلح و گفتگو» است .
فرماندار اردکان خاطرنشان کرد: ما در اردکان مهمترین زیارتگاه های جهان زرتشتیان را داریم که از سراسر جهان شاهد حضور افراد مختلف از جهان هستیم.
مقیمی بیان کرد: ما سعی کرده ایم به بهترین نحو ممکن این همزیستی را ترویج دهیم و در سال گذشته نیز به همراه تعدادی از جوانان شهید آباد اردکان محلی را ایجاد کرده ایم که روی صنایع دستی و .. اصیل ایرانی کار می کنیم.
وی افزود: امروز نجوه رفتار با اقلیت ها یکی از نمادهای رفتاری ما در جهان شناخته می شود و این وضعیت به خوبی در استان وجود دارد.
فرماندار اردکان گفت: دو دغدغه صلی ما در اردکان آب و محیط زیست است که در این راستا سعی کرده ایم صنایع موجود در شهرستان را پایش کنیم و در این راستا نیز سه واحد ذوب فولاد را تعطیل کردیم.
مقیمی گفت: در دو سال اخیر یک سری واحدهای کاشی و سرامیک را در سنگ بری ها مسقف کردیم اما اشکال اساسی در این شهرستان طراحی شهرک صنعتی در نزدیک شهرستان است که در این راستا حتما باز هم نیاز به پالایش داریم.
وی افزود: امیدواریم با ورود آب خلیج فارس به استان ما شاهد حل شدن مشکل آب این شهرستان باشیم.
فرماندار اردکان خاطرنشان کرد: مجموعه فولاد ها در این شهرستان ها 25 لیتر آب و صرفا برای آب شرب کارکنان است اما مابقی از سیه کوه ها شیرین می شود و اشتغال با 4 هزار نفر این میزان استفاده از آب مناسب است .
مقیمی تصریح کرد: تلاش ما بر این است که نیاز مردم در زمینه آب را برای چند سال آینده برآورده کنیم.
وی ادامه داد: اردکان در مسیر توسعه قرار گرفته است و توسعه صنعتی و اقتصادی نیز تبعاتی را به دنبال خواهد داشت اما ما مسیر خود را پیدا کرده ایم و به مسیر نیز ادامه می دهیم.
فرماندار اردکان گفت: فرهنگ توسعه و ثبات در مردم اردکان وجود دارد که مهمترین دلیل آن انتخاب تابش در 5 دوره است که نشان از ثبات رای مردم است.
مقیمی گفت: مهمترین دلایل موفقیت اردکان ثبات رای و عقیده در بین مردم است.
وی ادامه داد: ما در حوزه های مختلف از جمله آسیب های اجتماعی دارای مشکلاتی هستیم اما ما معتقدیم که یکی از عمده دلایل آن مهاجرت است اما در این راستا ما معتقدیم که دیگر واژه بومی و غیر بومی نداریم و ما در این راستا نیز تلاش های موثری داشته ایم که نمونه ان کارهای فرهنگی و هنری است و در این راستا نیز در حوزه زیرساخت های اجتماعی نیز کار کرده ایم.
فرماندار اردکان بیان کرد: پذیرش فرهنگ جدید و گذر از سنت به مدرنیته تبعاتی دارد که در این راستا نباید هویت خود را فراموش کنیم بلکه در ارتباط تنگاتنگ باید تمهیدات اندیشیده شود.
وی افزود: یکی از نقدهای وارده بر ما نبود دفاتر این شرکت ها در استان و شهرستان است اما ما در تلاش هستیم که این حساب ها به استان و اردکان انتقال داده شود اما باید فضایی را برای خاطر آسوده و امنیت روانی داشته باشیم.
فرماندار اردکان گفت: مرکز تحقیقات زیست محیطی کشور در 11 سال پیش مجوز گرفته شده بود اما بنا به دلایلی این امر محقق نشده بود اما ما آن را پیگیری کرده ایم و در سال 98 به زودی این مرکز راه اندازی می شود.
مقیمی بیان کرد: حادثه رباط اولین و آخرین نخواهد بود و متاسفانه در قانون راه های ما احداث ایستگاه آتش نشانی پیشبینی نشده است و ایجاد آن در اختیار دهیاری ها است که این امر ناقص است زیرا در مسیر یزد طبس با توجه به منطقه آن هیچ پایگاه آتش نشانی وجود ندارد که نمونه آن حادثه رباط است.
نظر شما