به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «مرتضی صادق بختیاری» شامگاه (4 بهمن) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: شهر مود دیار بزرگان و پدر علم ارتباطات نوین ایران پروفسور معتمدنژاد، پدر علم کتابداری پروفسور آزاد و پدر علم سم شناسی پروفسور بلالی مود است.
شهردار مود به جمعیت سه هزار و 500 نفر این شهر اشاره و گفت: با وجود اینکه مود یکی از شهرهای نزدیک به مرکز استان و دارای آب و هوای خوبی است اما سر ریز جمعیت بیرجند به اینجا نیامده است.
وی با بیان اینکه شهر مود دارای ناحیه صنعتی با معافیت 13 ساله مالیات است که شرایط و موقعیت مناسبی برای سرمایهگذاران فراهم میکند، افزود: همچنین قیمت پایین زمین در شهر مود برای سرمایه گذاری بسیار مقرون به صرفه است.
صادق بختیاری با تاکید به آوازه جهانی فرش دستبافت مود، ادامه داد: فرش دستباف این شهر برند جهانی شده است و همچنین حوله بافی و برک بافی از کرک بز نیز با همت میراث فرهنگی جهانی می شود.
شهردار مود بیان کرد: مود، اولین شهر استان خراسان جنوبی است تمام خیایان های آن آسفالت و روکش شده است.
وی با اشاره به اینکه برای ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و در راستای برگزاری کنگره ملی 2 هزار شهید خراسان جنوبی بر روی دیوارها شهر مود تمثال شهدا ترسیم شده است، گفت: طرح راه اندازی بازارچه دائمی صنایع دستی (اولین پارک بازار استان) با پیش بینی 30 غرفه و اعتبار 750 میلیون تومانی تا پایان سال 98 اجرایی می شود.
صادق بختیاری بیان کرد: اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا در شهر مود پیگیری می شود و مطالعات فاز دوم جداسازی آب شرب از فضای سبز در حال انجام است.
شهردار مود با اشاره به اینکه قرارداد سند راهبردی شهرداری نیز با دانشگاه آزاد بیرجند منعقد شده و در آینده نزدیک مطالعات آغاز می شود، اظهار داشت: سه پروژه سرمایهگذاری شهر مود پس از تایید شورای شهر فراخوان خواهد شد.
وی از افتتاح چهار پروژه عمرانی همزمان با دهه فجر در شهر مود خبر داد و گفت: برای این پروژه ها 580 میلیون تومان هزینه شده است.
چهار اقامتگاه بومگردی در روستای چنشت احداث می شود
ابراهیم یزدانی، رئیس شورای اسلامی بخش مود نیز در این جلسه با اشاره به اینکه احداث چهار اقامتگاه بومگردی در روستای چنشت در حال انجام است، گفت: آستان مقدس بی بی زینب خاتون از ظرفیتهای گردشگری مذهبی بخش مود است که بهسازی جاده آن باید مورد توجه قرار گیرد.
وی از افتتاح طرح بومگردی روستای هریوند در دهه فجر امسال خبر داد و افزود: در بخش مود با ظرفیت های بالای کشاورزی 11 نوع عناب شناسایی شده لذا باید محصولات این منطقه بیشتر معرفی شود.
یزدانی با تاکید بر اینکه تاکنون ۲۰ روستای بخش مود گازرسانی شده، ادامه داد: همچنین گازرسانی به 30 روستا دیگر نیز در دست اجرا است.
رئیس شورای اسلامی بخش مود با اشاره به اینکه 85 روستای بخش مود برقدار و 60 روستا از راه آسفالته و 40 روستا از آب شرب بهداشتی برخوردار شدند، عنوان کرد: در حال حاضر 30 روستای در این بخش با تانکر آبرسانی می شود.
وی عنوان کرد: دو مجتمع آبرسانی بخش مود نیمه تمام است و به دلیل نبود سد خاکی در بالادست قنوات شاهد هدرفت آب هستیم.
نبود پرستار مرد و اورژانس در شهر مود
حسن فنودی، عضو شورای اسلامی شهر مود با اشاره به عبور سالانه 250 هزار زائر و 800 توریست خارجی از این شهر، گفت: اما نبود پرستار مرد و پزشک متخصص، نبود اورژانس در داخل شهر و نبود نمایندگی ادارت از جمله مشکلات مردم است.
به گفته وی شهروندان مود از فشار کم آب گلایه مند هستند و شرکت آب و فاضلاب به دلیل کم بودن سرانه مصرف آب مردم مود بهانه عدم توجیه اقتصادی خدمات دهی را مطرح میکنند!
این عضو شورای شهر مود با گلایه از وعده های محقق نشده روسای سابق شورای شهرستان سربیشه برای خدمات رسانی به این شهر، ادامه داد: اصلاح زیرگذر ورودی شهر، تامین روشنایی کمربندی و تکمیل فرهنگسرا در شهر مود از درخواست های مردمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
مقصودی، رئیس شورای اسلامی شهر مود نیز با اشاره به شهرت جهانی فرش مود به دلیل کیفیت و مرغوبیت مواد اولیه و طبیعی، تاکید کرد: اما امروز کارگاه های قالی بافی مود از 700 مورد به تعداد انگشتان دست رسیده است و همچنین وضعیت اقتصادی مردم اجازه نمیدهد مردم فرش دستباف بخرند.
نظر شما