به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «منیژه یوسفی» امروز(پنجشنبه 4 بهمن) در مراسم تجلیل از خیرین سلامت گروههای داوطلب جهادی و موسسات خیریه سلامت استان گلستان اظهار کرد: فعالیتها و تلاشهای خیرین در حوزه سلامت را باید بیان کنیم و از این طریق میتوان از سویی نیاز یک دانشگاه که ممکن است در حوزه زیرساختی و یا حمایت از یک نوع بیماری در دانشگاه باشد را شناسایی و از سویی با حمایت خیرین میتوان زمینه حل این مشکلات و نیازها را برطرف کرد.
رئیس اداره خیرین سلامت معاونت اجتماعی وزارت بهداشت ادامه داد: برای مثال در استان گلستان بیماری سل به عنوان یک معضل مطرح است و اگر نیاز به حمایت برای بیماران در این زمینه وجود دارد خیرین را باید به سمت کمک به این بیماران سوق دهیم.
یوسفی تاکید کرد: بسیاری از پایگاههای سلامت در استان استیجاری است و دانشگاه علوم پزشکی با تعاملی که دارند نیاز حوزه سلامت را جمعآوری میکنند و باید ظرفیتها نیز دیده شود.
وی با بیان اینکه یکی از ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی استان خیرین است، افزود: در سال 1396 مبلغی بالغ بر یک هزار و 700 میلیارد تومان آورده خیرین در کرمانشاه را شاهد بودیم و در آن سال اتفاقی که رخ داد هدایت خیرین به سمت حوزه سلامت بود که برکات خوبی داشت که میتوان به ساخت 50 مرکز بهداشت در این منطقه اشاره کرد.
رئیس اداره خیرین سلامت معاونت اجتماعی وزارت بهداشت با بیان اینکه پس از یک سال در حوزه سلامت اتفاق های خوبی در کرمانشاه رقم خورد، افزود: سازمان مردمنهاد که در کنار دانشگاه قرار دارند یک ظرفیت بزرگی هستند، حدود 890 موسسه خیریه با وزارت بهداشت همکاری میکنند.
یوسفی افزود: بالغ بر 700 سازمان مردم نهاد در حوزههای مختلف سلامت جسمی و خانواده کمک میکنند و بسیاری از گروههای داوطلب به مناطق کم برخوردار و محروم استان خدمات پزشکی ارائه میکنند.
وی با بیان اینکه بالغ بر 200 گروه داوطلب همکار با وزارت بهداشت در کشور داریم، تاکید کرد: 80 کلینیک سیار علوم پزشکی در استانها توزیع شده و به شکل داوطلبانه دندانپزشک ما در مناطق محروم از طریق آن خدمات ارائه میکنند.
یوسفی با بیان اینکه ظرفیت خیرین سلامت را شناسایی کنیم و حل مشکلات را در اختیار این خیرین قرار دهیم، گفت: 80 درصد عوامل در حوزه سلامت مربوط به سایر نهادها است و این هنر ما است که بتوانیم در جهت ارتقای سلامت استان گام برداریم.
نظر شما